Има ли някой в моето положение...бебе, което не яде?

• 3 847
  • 63
  •   1
Отговори
Здравейте! От няколко дена косата ми настръхва. Синът ми не иска да яде нищо друго освен банан и кисел. Нито пюрета, нито супи , нито попари нищо. На 6 месеца и няма зъби още. Моля да ми дадете съвет. За капак не иска и да спи повече от 30 минути. Sad

# 1
А мляко не пие ли? Наблегнете на млякото и с времето всичко ще мине. Не е страшно. Голямото ми дете има периоди на неразположение през които набляга основно на млякото. Я зъб го мъчи,я някоя настинка. След няколко дена прояжда и други работи. Ама той и без това не е от ящните. Не се притеснявай всичко минава рано или късно.

# 2
синът ми е ящен. Мляко давам само сутрин и вечер и си го пие. Ама пюрета, каши и супи що не иска незнам. Писна ми да хвърлям храна и да гледам разплакани деца. Sad

# 3
На 6 месеца - доста неща си го захранила  Thinking
Преди обичаше ли ги тия изброените и по колко хапваше?

# 4
Ами вчера например си изяде всичко днес нищо не иска. Оня ден пак не яде, по-оня ден пак не яде. А за захранването то супата е като пюре ама малко по-рядко.

# 5
  • София
Има такива периоди. Да не те отчайвам, но този няма да е последният!  Wink От глад няма дете, което да е умряло, при пълен хладилник у дома.

# 6
не е толкова страшно,може би е период.Ще прояде.Но като гледам доста неща е ял до този момент ,а е само на 6 месеца. Rolling Eyes

# 7
Като го заведеш на контролен - виж наддал ли е нормално и тогава мисли за варианти. Ако си е наддало детето - няма място за притеснение. Ако не е - посъветвай се с лекарката.

# 8
  • Враца
Аз от няколко дни съм се видяла в чудо. Моето положение обаче е по-лошо, защото дъщеря ми е на 2 месеца и яде само мляко. Храня я с АМ. По принцип не е много ящна, но от 4-5 дни съвсем не иска да яде. Започнах да я следя да не се разболява, досега няма никакви признаци на болест. Когато не спи е много весела, непрекъснато се смее. Абсолютно нищо й няма. Направо започвам много да се притеснявам с това ядене. Чудя се дали да не сменя млякото. Просто не знам какво да правя. Има ли някой в моето положение? Дайте съвет!

# 9
ами предната седмица бяхме на консултация резултата е 9.550 на 70 см.

# 10
Отдавна не помня как бяха нормите  Laughing
Но - наддава ли - няма място за притеснение  Peace

# 11
Остави детето на спокойствие. Grinning
Ние сме тези килограми на 1 г. 8 м. Wink
Прекалено рано си захранила, твърде много храни.
Най-вероятно го мъчат зъби и затова отказва храна. Остави го няколко дни само на мляко, колкото иска да пие. Предлагай и друга храна, но без да насилваш.

# 12
Ти кога си захранила бебето?
По колко пъти на ден му даваш друга храна, различна от мляко?

2 пъти на ден мляко е много малко за бебе на 6м.

Иначе теглото му за 6м бебе е много, ама сигурно мн едър се е родил.

петя, по колко мл яде на ден дъщеричката ти? защо не се консултираш с лекар?

# 13
При ранно захранване и разнообразна храна, която е достатъчно хранителна - колко мляко да се дава? Естествено, че ще дава сутрин и вечер мляко, като през деня дава супа, плод и кисел.

# 14
Остави детето на спокойствие. Grinning
Ние сме тези килограми на 1 г. 8 м. Wink
Прекалено рано си захранила, твърде много храни.
Най-вероятно го мъчат зъби и затова отказва храна. Остави го няколко дни само на мляко, колкото иска да пие. Предлагай и друга храна, но без да насилваш.
Ние пък на 1г. и 6 месеца сме 9300 Grinning

Общи условия

Активация на акаунт