ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 58 910
  • 928
  •   1
Отговори
# 255
Запознатата, абсолютно недостойно е да се криеш като гост и да говориш такива неща за майката!! Тя застава с името си. А ти??
Дано виновните бъдат наказани  Praynig

# 256
Дано истината излезе наяве.

# 257
Иман, съжалявам ,че не заставам с името си ,но получихме голяма част от родителите заплахи от бащата на децата още когато бяха дошли с репортерите от про бг и искахме да си кажеме мнението /което не ни позволиха да направиме/. Живееме в един квартал засичаме се всеки ден ,а това семейство са найстина с проблеми който не желая да си навличам на главата.

# 258
Как се изложи директорката преди малко по Нова, то си личи колко е авторитарна и не дава думата,ама нека то си е в неин минус...

# 259
bibimame специлано се регистрира, за да ни кажеш какво мислиш ли? А замисляла ли се, че с простоватият си клюкарски манталитет не представляваш интерес за никого? Гледай си твоето отроче ( ако въобще имаш) и не гледай по-далеч от носа си, не ти се отдава.
А вие запознатата, беше ви по-лесно малодушието да се скриете и да ни кажете,че сте запозната ли? Едва ли някой го интересува мнението на страхливка, която се крие зад анонимност. И казвате, че детето ви е в същата група...ами дано някой ден не си посипете главата със сол...

Моят син също е доста буйно дете, много по-палав от близнаците. И съм се наслушала как за всичко той е виновен. Много е лесно да си заровите главите в пясъка и да не видите, че децата в действителност за бити. Кьорави ли сте?

# 260
Между другото струва ли ви се нормално деца на 3 години да не могат да говорят въобще и да са все още изцяло с памперси? Това е един добър показател за отношението и грижите на семейството към децата.
А Лора Крумова ,добре се усети -евала.
Пък и какво повече може да каже тази майка по случая след като сама каза ,че се тръшкат и си бият главата в земята /на което съм била свидетел не ведъж/
Всъшност от цялата работа ми е жал единствено за децата защото си личи ,че проблем имат и за съжаление проблема не им е в градината Sad

# 261
Между другото струва ли ви се нормално деца на 3 години да не могат да говорят въобще и да са все още изцяло с памперси? Това е един добър показател за отношението и грижите на семейството към децата.

Сериозно ли това е показател? Или не си чувала за по-буйните и темпераментни деца ( рано е за хиперактивност), че проговарят по-късно. Навлизаш в дълбока тема и по-добре я прекрати.

# 262
Le Soleil ,аз пиша анонимно и съм крива ,бибимаме се е регистрирала за да си каже мнението и пак е крива??? за да се изкажеме трбва да сме регистрирани преди време и да си напишеме имената така ли? извинявай ,че не пиша тук по прицип и не намирам смисъл да го правя само заради няколко думи тук.А ако се регистрирам с ник какво ? нима това е име - ако искате име о.к казввам се Катя Димова -така добре ли е ?
По повод децата - моето мога да твърдя ,че е най палавото от въпросната група ,надминава и близнаците или поне така казват учителките ,но какво от това немога да разбера какво значение има това newsm78
Да децата са бити ,но за съжаление от майка си Tired

# 263
zapoznata, ти толкова подробности написа за себе си, че не е нужно майката да е Шерлок Холмс, за да се сети коя си.

# 264

Сериозно ли това е показател? Или не си чувала за по-буйните и темпераментни деца ( рано е за хиперактивност), че проговарят по-късно. Навлизаш в дълбока тема и по-добре я прекрати.
Ами не съм чувала за буйно дете където незнае за какво служи гърето или тоалетната. Както вече написах и моето дете е много буйно ,но от една година вече е без памперс ,а за проблема с говора ...незнам буйни буйни ама са на 3 години ,а не говорят абсолютно нищо Shocked

# 265
Запозната, честният човек е откритият човек. Но да се криеш или да се логнеш специално, за да ни обясниш кварталните клюки е меко казано липса на възпитание.
Издразних се от Лора Крумова, която няма деца, как си обяснява всичко с темперамента на децата....Дано сте права, г-жо Димова, и проблемът да не е в госпожата, защото в такъв случай, някой ден ще пострада и вашето дете.
А поведението на директорката беше меко казано неадекватно. Синът ми също ходи в ДЯ и знам как ще се реагира в подобна ситуация...

# 266
zapoznata, ти толкова подробности написа за себе си, че не е нужно майката да е Шерлок Холмс, за да се сети коя си.
О.к. вече ми е все едно така или иначе всички други майки сме на едно мнение така ,че както виждаш и името си написах  ,но не ми се занимаваше да си правя регистрация заради няколко думи тук. Достатъчно време си губиме в градината да ходиме на срещи с институций и да се разправяме така ,че едва ли тук ще отделям повече време да си чешам езика.

# 267
Иман, съжалявам ,че не заставам с името си ,но получихме голяма част от родителите заплахи от бащата на децата още когато бяха дошли с репортерите от про бг и искахме да си кажеме мнението /което не ни позволиха да направиме/. Живееме в един квартал засичаме се всеки ден ,а това семейство са найстина с проблеми който не желая да си навличам на главата.
Много интересен е факта, че се отрича, че ухото на Антон е наранено. Може би не е случаен този факт. А как точно Ви заплашва бащата? Ти от свое име ли говориш или от името на голямата част от родителите? Не мисля, че в 16,00 часа пред детската градина са голямата част от детската градина. И ако бащата беше толкова страшен колкото се опитвате да го изкарате нямаше ли да се саморазправи с тези педагожки, вместо да се занимава с подаване на жалби  и излъчване по телевизията?

# 268
О.к. вече ми е все едно така или иначе всички други майки сме на едно мнение така ,че както виждаш и името си написах  ,но не ми се занимаваше да си правя регистрация заради няколко думи тук. Достатъчно време си губиме в градината да ходиме на срещи с институций и да се разправяме така ,че едва ли тук ще отделям повече време да си чешам езика.

С кой институций последно контактувахте по разисквания повод? До какви резултати стигнахте?

# 269
  • Sofia
Много неприятна история  Sad!
Допускам ,че наистина има проблем, защото по време на криза с местата в ДЗ , никой няма да тръгне да рискува за нищо мястото на детето си!
Колкото до говоренето и памперса - това е смешно , но е друга тема!
 Искам само истината да излезе на яве!

Общи условия

Активация на акаунт