ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 822
  • 928
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!

Гледах предаването, вчера четох и малко от темата.

Някак си не ми се вижда логично, майката да си измисля такива неща за децата си, коя майка би измислила такова нещо за собственото си дете. Всеки знае колко е сложно с местата в Общинските градини в София, съмнявам се, че майката би рискувала местата на децата си в градината, просто ей така. Евала на майката че има силата да се яви в телевизия. За жалост манталитета на българина не е дорасъл до това, "ние" ще си мълчим, само и само да има добро отношение към детето, нали така? Ако греша поправете ме?!

Относно Лора Крумова и директорката, аз нищо не разбрах и двете какво искат да кажат.

За памперсите смятам че всяко дете си е индивидуално и майка му решава кога да му махне памперса, именно когато сметне ТЯ за необходимо, че то е готово за това. За говоренето, познавам и по големи деца, които не говорят.

Подкрепям майката за смелостта и да каже всичко!
Всички "запознати" майки и подобни, защо не отидете да говорите с майката очи в очи, не мислите ли че вашето дете би могло да бъде на мястото на нейните деца? Тогава Вие какво бихте направили? Хайде да не си мълчим за всяко нещо, само и само да не си навлечем неприятности.

И не на последно място, нали всеки от нас иска да си остави детето в детската градина и да бъде спокоен!

Hug

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 09:41 от alina_si

# 271
НИЕ който подкрепяме Ели изобщо няма да страдаме че Катя няма да си ЧЕШЕ езика в темата.Ели не изглеждаше ЛУДА  даже доста нормална,нито децата проблемни и са големи сладури а за директорката нямам думи,май изобщо не знаеше за какво става дума и си мислеше че ще надвика милен цветков Grinning и да попитам: кой е видял ели да си бие и тормози децата,и АКО е така защо не сте сигнализирали в съответните институции???или сега се сетихте newsm78 ?
дори децата сами да са се наранили те трябва да кажат а не да се крият като мишки.

# 272
Поправи се, не си го "чеше", а си го "чешам".
А дали децата били с памперс на три години е от изключително голямо значение относно това, дали заслужават животинско отношение в детско заведение или не, ама много е важно. Важно е какво се усетила и Крумова, понеже лично е отгледала една камара деца. Тъй де, като не говорят, то е нужно често да се побийват и да им се дърпат и късат ушите, понеже вкъщи това явно им липсва и поради таз причина сигурно още не са се разприказвали. Като домашната среда не върши таз работа, градината следва да се намеси. Бой му е майката и това си е.

Да питам- цвета на дрешките и на очите на децата дали също не се намира в някаква връзка с разисквания проблем?

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 09:50 от Judy

# 273
Гледах предаването и аз.Подкрепям майката,че трябва да и се даде обяснение какво се е случило,което явно до момента не се случва.Госпожа директорката на въпросното ОДЗ се държа крайно нагло и неприятно,трябваше да слушаме нейните вопли,а не обяснението на ситуацията.Относно постовете на Запозната,мисля са крайно не на място,особено това че децата са с памперси и не говорят,как си гледа майката децата ит.н.,това въобще не са коментари на място в дадената ситуация!
В крайна сметка когато поверяваш децата си в заведение за отглеждане мисля че е задължително да знаеш как минава денят им!!!

# 274
  • София
Боже какви глупости говори тази жена вЗДРАВЕЙ БЪЛГАРИЯ, а и току що каза ,че за единия близнак е съгласна ,че е нормално да се тръшка и да си бие главата в земята  ooooh!
С риск да те шокирам да много деца го правят това, виждала съм две такива дечица на мои приятели, повярвай никак не им е лесно, когато се налага да откажат нещо опасно на децата си примерно и те в отговор , започват да си блъскат главата. И дъщеря ми ляга на улицата и почва да се дере все едно някоя я бие, ако поиска нещо и то й бъде отказано, някои се скубят в този перьод, всичко минава , само здрави нерви трябват.
Това за говоренето и памперсите, което каза наистина е смешно.

П.П.и как винаги ,когато някоя майка се престраши да раздуха такъв случай от детска градина , защото случая никак не е изолиран и единствен и се оказва тя виновната, луда едва ли не , само защото е дръзнала да потърси правата на децата си.

# 275
запозната, каква е твоята версия за случката? Имаш ли логично обяснение как са се развили събитията?

# 276
 Мили дами,аз не съм една от кварталните клюкарки ,а съм една от многото ,които познават лично ИСТИНСКАТА Елена и децата и.
Вярно е че се регисрирах сега за да мога да споделя това което съм видяла лично и съм чула от нея.Дни наред четях всичко и не се включвах,защото не ми се щеше да вярвам ,че Елена ще се увлече толкова много в лъжи и обвинения,но тя прекали наистина страшно много.Мисля ,че няма нищо лошо в това, че изказвам различно мнение от вашето.Страшното е това ,което тя прави с децата си.Както хрисимо и спокойничко си пише с вас и казва ,че не търси мъст, а само истината така вече 10 дни не се спира и се държи абсолютно  хулигански на всички нива и институции.Речника и е богат на жаргонни думи,а поведението и е арогантно и най малкото невъзпитано.
Знаете ли, ако аз бях прочела изнесеното от нея без да я познавам щях да реагирам като вас,защото и аз няма да допусна ,че има такива майки .Спестявам подробности от поведенито и за да не съм махаленска клюкарка,но и да ги напиша много от вас няма да повярват,защото вие никога не бихте постъпили така.Искам само да попитам Елена колко пъти е завела децата си в Пирогов ,когато друг път са имали синини незнайно от къде и спокойни ли са нощем ,когато тя ги бие?

# 277
Моето дете е в една група с близнаците. В деня, в който се е случил така наречения инцидент, аз прибирах моето дете заедно с още няколко майки. Всички присъстващи бяхме свидетели на това как учителката предаде близнаците. Обясни внимателно на Елена, как детенцето е паднало, че си е ударило челото, че сестрата го е прегледала, предаде счупените очила, за които тя твърди, че са изчезнали, скрити и т.н. Думите на Елена бяха" Те така си правят и в къщи " дръпна двете деца за ръка и си тръгна. По двамата близнаци нямаше нищо - синини, кръв, рани или каквото и да било. Ако четете по внимателно всички изявления на Елена, ще видите, че сама си противоречи в разказите.  Попитайте я защо изчака няколко дни след случката преди да извади медицинско!
Бъдете по-наблюдателни и не нападайте тези, които не са на страната на Елена. Ние просто не бихме защитили човек, който няма елементарната отговорност да потърси помощ за поведението на децата си и им причинява сам травми.  Тук не говорим за палави или бмоного буйни деца, а за дечица, които имат проблем и с които трябва да работи специалист, за да могат да водят нормален живот. Живеем в един квартал, търпим заплахите на двамата родители, децата ни гледат и търпят физически поведението на близнаците. Никоя от Вас не се опитва да се постави на наше място и да помисли - как би се чувствала, ако 3 годишното й дете се прибере  посинено по крачетата от ритници на двамата близнаци, ударено по главата с юмрук, издраскано по лицето, ухапано.... това ни се случва!
А относно учителките, съжалявам, че нямате възможност децата Ви да бъдат техни възпитаници. Благодарни сме им от сърце за всичко, което правят и за цялото внимание и старание, което проявяват спрямо двете дечица, защото не е лесно да се справиш, не е лесно да опазиш тях от самонараняване и останалите да не бъдат наранени! Децата не са виновни, виновна е безотговорността на родителите.
Картината е съвсем различна, а ако имате нужда от доказателства - моля потърсете ги от всички институции намесени в случая, разследващи, анализиращи, наблюдаващи.... тяхното становище със сигурност е по-компетентно от нашето мнение и наблюдение.

# 278
Интересни зависимости намирате, наистина. Сега речникът на Елена е обвъзран със станалото в градината. Бих предпочела да бъде заведена проверка по случая и да изчакам резултатите от нея. Тя би установила кога и как са били малтретирани или оставени на произвола деца, нямащи и три години, в детско заведение. Това има толкова общо с речника на Елена, колкото и вече упоменатите от мен по- долу цвят на очите и дрешките на децата.
Колкото и да се обясняват новаци и гости, колкото и регистрации да си направи някой, това е без значение. Бих предпочела да прочета за резултати от обективна независима проверка. Затова лично аз не нападам нито учителки, нито директор, още по- малко майката. Смехотворни са обаче търсените връзки между памперси, речник, говор и обсъжданата ситуация. Нямам нужда от доказателства, тъй като не разследвам лично случая. Разследване във форума реално не може да стане.
Учителките носят пълната отговорност както за самонараняване на децата, така и за нараняване по между им, когато те се намират в детското заведение. Аз не бих била доволна, ако учителките на моите деца допускат други деца от тяхната група или клас да ги удрят.

# 279
Къде мога да видя предаването на Нова телевия с майката? Някой може ли да ми даде линк?

# 280
  • Бургас
Вижте сега. Запознати, незапознати и други такива особи.
Това, че едно дете е с памперс на 3 не означава нищо. Детето ми отказа неговият на такава възраст, но все още ползва при сън. Сега да ви питам да не би да има проблем детето ми? Не. Компетентни мнения от това не се вадят. Проговори на 3 почти. Ама сега говори в пъти по - добре от повечето си връстници. Заключения от такива неща не виждам как ще си извадите. Относно състоянието на дадено дете може да се прави заключение само от специалист.
Крайно нередно отношение има в тази градина според мен. Каквото и да се е случило е престъпно. Дали е немарливост или е работа на лелите, учителките и т.н.
Дори и да бяха приели децата в такъв вид, защо не сигнализираха? Ще ви кажа. Защото не са ги прели така.
bibimame,
Мили дами,аз не съм една от кварталните клюкарки ,а съм една от многото ,които познават лично ИСТИНСКАТА Елена и децата и.
Като те чета съвсем на махленска клюка ми удря.
За да сипете такива красоти за някого поне вземете се представете.
Бащата бил заплашвал. И какво ще ви направи??? Айде стига филми.
До сега само четох и чаках да тръгнат в някаква посока нещата...Сега чета и се ядосвам.  Sick Като е лоша майка и го знаете що спите и не направите нещо? Може би защото не е?

# 281
Момичета, възхищавам ви се, че си правите труда да реагирате на такива постове, издаващи ВИСША ФОРМА НА НЕВЪЗПИТАНИЕ.

Точно тези невъзпитани коментари,  в комплект с просташките намеци относно майката и невежеството демонстрирано относно развитието на децата ме отвращават и със  крайно неграмотния си облик.

Поне да бяхте написали добре изказването си, уважаеми гости!

Но така -и слава богу - тази комбинация от простащина, злоба и неграмотност е наистина най-добрата ви визитка и нужното ми доказателство за това, какви хора има Ели за врагове!

# 282
Как пък изведнъж темата се напълни с многорегистрирани нейни съкварталки Thinking

# 283
  • София
истината винаги има 2 страни, нека не забравяме това...

# 284
  • Sofia
Как пък изведнъж темата се напълни с многорегистрирани нейни съкварталки Thinking
Точно това си мислех  Peace. И ще добавя - даже и с деца при същите учителки! И как се намесиха точно сега ,когато положението стана сериозно  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт