ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 757
  • 928
  •   1
Отговори
# 30
Току що две от майките спонсорки се обърнаха срещу мен,но това е разбираемо-те дават пари за да им гледат децата,щели да пускат жалба срещу мен защото може да уволнят учителките.Никои не излезна да даде обяснение на репортерката,заключиха всички входове на градината.Това какво Ви говори мили родители-ако НЕ БЯХА ГУЗНИ ,нямаше да се крият.Нито директорката излезна,нито някоя от учителките-ако децата сами са се наранили,нямаше да се крият,а щяха да се защитят.
vishna,отписвам ги от там-в силен стрес е Антон(с нараненото ухо).
Майчета,не смеят родителите нищо да кажат-даже една от "спонсорките" ми каза,че блузката на детето е с капка кръв,била свидетел,а тя въобще не присъстваше като си взимах децата-сега ще лъжат,ще мажат.РОДИТЕЛИТЕ ГИ Е СТРАХ ДА ГОВОРЯТ!Мъчно ми е,просто все си мисля,че както обикновено става в нашата прекрасна държава,нещата се потулват и преувеличават,сега ще се опитат мен да изкарат виновна.Имам въпрос-КАКВА МИ Е "ДАЛАВЕРАТА" ДА ОТПРАВЯМ ТАКИВА ОБВИНЕНИЯ,АКО НАИСТИНА НЯМАМ ПОВОД ЗА ТОВА?КАКВО ПЕЧЕЛЯ  ОТ ТОВА,ЧЕ ДЕЦАТА МИ ОСТАВАТ БЕЗ ГРАДИНА ПО СРЕДАТА НА ГОДИНАТА?
Съжалявам за групата на Марти-страхотни педагози и прекрасни деца има там!

# 31
Интервю дадох за телевизия ПРОБГ.Ще го излъчат утре в централната емисия.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 17:34 от elito-3

# 32
  • sofia
Чакай, чакай, как ще ги отписваш.....
От медиите всички се крият...по подразбиране.
Ти си действай с жалби, писма, до общината (местната), до отдел "Образование" в Столична община....до когото се сетиш.
А пък Марти съвсем няма нужда да го отписваш....щом при него всичко е ок.
И не виждам на кого биха се жалвали от теб тез родителници.....и от какво ????
Не спирай да ръчкаш, колкото и гадно да ти е.
Имам приятелка, детска учителка.....тя смени градината(местоработата си), защото колектива от учителки беше ужасен. И ми сподели, че ако майката на едно ударено дете не се била отказала от жалване е щяло да има някакъв ефект (поне).

# 33
Ели Hug,

Разбира се че не е нормално да не излязат със становище, но това е точно пример за държанието на нашите всички институции  - затварят вратата, тракват ти решетката на гишето - отрязват те.

Мислят, че като си скрият главите, проблемът изчезва, и често става така.

Бори се!

Ели, не бързай да ги отписваш, че да не те изкарат външна  Naughty

# 34
Аз не съм ги отписала,засега...просто не ги водя.Утре ще се обадя в "Агенция за закрила на детето" да ме насочат към психолог.
За полиция в момента на взимането на децата не съм се сетила-БЯХ ШОКИРАНА,БЛОКИРАХ ОТВСЯКЪДЕ.

# 35
  • София
Аз не съм ги отписала,засега...просто не ги водя.Утре ще се обадя в "Агенция за закрила на детето" да ме насочат към психолог.
За полиция в момента на взимането на децата не съм се сетила-БЯХ ШОКИРАНА,БЛОКИРАХ ОТВСЯКЪДЕ.

Мила, съжалявам за това което се случва с вас.
Ти имаш куража да не оставиш нещата така, защото други майки на твое място просто биха си премълчали за случая.
Пожелавам ти да имаш куража и да продължиш до изясняване на случая. Не бързай да отписваш децата, дори изобщо не си го мисли и като вариант. Детската градина е социална услуга и ти като съвестен данъкоплатец имаш право не само да я ползваш, а да изискваш качество.
Говори ли с учителките на голямото детенце? Те какво мислят, имат ли някакво становище ?
Дано по-бързо се изясни всичко и ти и дечицата да се успокоите.
Предполагам, че след репортажа по телевизията от градината, а и майките ще омекнат.

# 36
Не разбрах в полицията подала ли си жалба?

А за майките спонсорки хич да не ти пука, техните деца ще учат там.....някой ден може те да са на твое място.

# 37
Подала съм жалба в полицията.
Сутринта Марио като е паднал,защо не са ме потърсили да го заведа на преглед,при условие,че като го заведох в Пирогов,неврохирурга каза ВЕДНАГА да му снимаме главата.Извикали са мед.сестра към градината-Джованова и ..............са му сложили лъжица на цицината Crazy
Не съм говорила с учителките-просто никой от персонала не желае да говори с мен,а и се защитават.Нали се сещате как ще се опитат да извъртят нещата.
Така-ако приемем,че не са тормозени децата,и са се сбили по между си,за да си нанесат такива травми (което е почти невъзможно)е било страшно нещо-къде е бил персонала през това време,оставят сами децата ли,ами ако някое си глътне езика примерно или.....Не знам,просто оставам без думи.

Последна редакция: чт, 05 ное 2009, 18:22 от elito-3

# 38
  • София
Ели миличка думи нямам. Убедена съм, че ще ги скъсаш от проверки в това не се й съмнявам. Дано Марио и Тоти бързо да се отърсят от този кошмар.  Hug Не знам какво да напиша. Шокирана съм как е възможно да се случва това Shocked

# 39
Цитат
Така-ако приемем,че не са тормозени децата,и са се сбили по между си,за да си нанесат такива травми (което е почти невъзможно)е било страшно нещо-къде е бил персонала през това време,оставят сами децата ли,ами ако някое си глътне езика примерно или.....Не знам,просто оставам без думи.
Не мисля,че децата са се сбили помежду си,защото тогава щеше да има поне още 1 пострадало дете и още 1 оплакващ се родител.Историята е ужасна,незнам как е възможно да се случват такива неща.Надявам се бързо да разбереш истината и винвнците да си понесат последствията!

# 40
Ели, виртуален гуш и от мен.
Надявам се децата бързо да преодолеят шока и да се успокоят. На теб ти пожелавам сили и кураж да доведеш нещата с градината до край, да разнищиш случая и виновните да си понесат последствията.

# 41
Shocked Shocked Shocked Ели, кураж и от мен да доведеш нещата до край и виновният да си понесе наказанието!

И дано дечицата да се съвземат бързо от преживяното  Praynig ох, милите...

Моето дете е още много малко за градини, но докато четях си представих, че някой може да упражни насилие и върху моето дете.. Направо настръхнах, ужасно е  Confused

Гледам БТВ сега, предават за някаква телефонна линия за "помощ за деца в риск" - помощта от психолози също присъства. Телефонът е 116-111, безплатен бил и работел денонощно, може и родители да звънят.. Ако искаш звънни там да те посъветват..  Hug

# 42
  • София
Ели  Hug
Дано бързо забравят преживяното Марио и Тоти.Възмутена съм от наглостта на тези госпожи,които даже не си правят труда да дадат обяснение за състоянието на децата  #Cussing out .Незнам дали има опция за преместване в друга градина?
Бъди силна,надявам се виновните да бъдат наказани.

# 43
  • София

НАКАЗАТЕЛЕН КОДЕКС
В сила от 01.05.1968 г.
Обн. ДВ. бр.26 от 2 Април 1968г., ..., изм. ДВ. бр.80 от 9 Октомври 2009г.

Раздел II.
Престъпления против младежта

Чл. 187. (Изм. - ДВ, бр. 103 от 2004 г., в сила от 01.01.2005 г.) Който изтезава малолетно или непълнолетно лице, намиращо се под негови грижи или чието възпитание му е възложено, ако извършеното не представлява по-тежко престъпление, се наказва с лишаване от свобода до една година или с пробация, както и с обществено порицание.

# 44
  • Пловдив
Ще следя темата,защото случилото се наистина е потресаващо.А това,че в ДГ са се скрили от репортерите-нищо ново под слънцето

Общи условия

Активация на акаунт