ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 780
  • 928
  •   1
Отговори
# 60
Ели, не се притеснявай от подписката...всеки има права и е нормално да тръгнат да се защитавата, няма да признаят - то става ясно от поведението им досега  #2gunfire

Явно има родители, които нямат проблеми с отношението към децата им, но защо ще тръгват срещу майка, която има, ТОВА не го разбирам!!!. ooooh!

Утре, това може да е нейното дете, и в крайна сметка трябва да сте от едната страна на барикадата, а не от различни.

Всеки му гледа лесното, тихото и удобното.

Аз вярвам, че единственият начин да постигнем по-добри условия на живот в нашата държавата е чрез будно и активно участие в търсенето на  гражданските ни права.

# 61
 #Crazy Лелееееееееее! Потресена съм! Съжалявам за това, което се е случило с децата ти!  Sad  Успех и дано да достигнеш до справедливост!

# 62
Миличка търси правата на децата и не позволявай да им се размине. Незнам колко тесен щеше да им се стори света ако на моето детенце се случи нещо такова. Всъщнос моето дете ходи в часна градина 350 лв и един ден като отидох да си взема детето го видях гушнат в очителката и тя плачеше и като я попитах какво е станало видях детето цялото в кръв и ухузено но тя ми обясни какво е станало и пое пълна отговорност освен това вечерта към 20:30 ми се обади да ме пита как е и дали е добре. Виж те са дечица и е нормално да дивеят и да се бият особенно момченцата но учителките ти дължът обяснение, и като такива да поемат отговорност за случилото се а не да ти вдигат скандали. Търси си правата и потърси друга градина та дори и платена за дечицата ако се спреш на този вариант ще те свържа с дипломиран логопед и психолог и той ще наблюдава децата ти и ако има нещо няма да ти спести нищо а по скоро ще ти помогне. Децата са ти най важни и не трябва да се пестим за тях. Аз съм учудена как съпруга ти не е отишъл там да ги изпотрепе всички защото моя точно това щеше да направи. Пиши как са децата сега

# 63
  • sf
Ох, сърцето ми се свива като чета.
Малкия ми е на ясла, толкова е див,че всеки ден го мисля ...
не се предавай, търси си правата и дано имаш успех,а виновните да си получат заслуженото.

# 64
  • Stuck in a moment
Децата ти са били малтретирани, затова не се предавай ,а търси правосъдие. Проклети женища, само като гледах снимкте подивях...Това ли са хората, които се "грижат" за децата ни?
Трябва изобщо да не упражняват тази професия. Това ако беше станало в някоя друга държава...директно изхвърчат на улицата.
И според мен пусни темата в клюкарник, ако може, за да я видят повече хора.

# 65
СЪБИРАТ ПОДПИСИ ДРУГИТЕ РОДИТЕЛИ!!!ТОВА ГО ПРАВЯТ СПОНСОРКИТЕ ShockedНА ПРАЗЕН ЛИСТ БИЛО И ЕДИН ТАТКО СЕ Е ПОДПИСАЛ БЕЗ ДА ЗНАЕ ЗА КАКВО ShockedСЕГА МИ КАЗА...ПРОСТО НЯМАМ ДУМИ...........

За какво събират подписи?  Laughing За това какво се е случило ли? Че то с подписи не се решава! Чували и те за подписки. С установяване на обективната истина се занимават съответните органи въз основа на доказателствения материал, пък останалшите нека си събират подписки за това, колко учителките са супер. Супер-  не супер, ако се установи, че са извършили нарушение /а физическата разправа с деца и нанасяне на телесни повреди е тежко такова/, ще да си сърбат попарата, ако ще и хиляда подписи някой да е измайсторил в тяхна подкрепа.

# 66
Потресе ме не само случилото се с децата, а и реакцията на персонала и на родителите най-вече!
Как са децата?

# 67
  • София
Ели, моите съчувствия за случилото се. не се занимавай с родители и персонал - жалби по всички инстанции и търсене на отговорност трябва да е твоя път. не си троши нервите да обръщаш внимание на идиоти, които не съзнават как утре техните деца ще са в аналогично положение.
ако трябва, потърси и адвокат за съвет.

бих искала да видя уволнена учителката... много бих искала...

# 68
НЕ ОСТАВАЙ НЕЩАТА ТАКА,СТИГНИ ДО НАЙ-ГОРНА ИНСТАНЦИЯ АКО ТРЯБВА,и знай че трябва да суи получат наказанието за простотията си,а тази която е направила всичко това да бяде незабавно уволнена,закона го позволява.Ти си май много търпелива с тях,аз ако бях да ти кажа здраво място нямаше да им остане

# 69
А всички, които прикриват истината, също трябва да получат наказание! Naughty

# 70
А всички, които прикриват истината, също трябва да получат наказание! Naughty
ами да това си е престъпление да мълчат

# 71
Кажи на този татко, дето се е разписал на празен лист, че утре ще научи за някой кредит в банка на негово име...
Ама как ще се разписваш на празен лист???
Брех, какви наивници има...и после как няма такива като майките-спонсорки да манипулират...

Ели, кажи ми все пак за дечицата ти, те нали говорят? Успя ли нещо да измъкнеш от устичките им какво е станало?
Рожбите малки, дано скоро го превъзмогнат и да се чувстват по-добре  Hug

# 72
Момичета,сега се връщам от обикаляне по институций,ще прочета след секунда какво сте написали.
Подписите са в защита на учителките и което е по-лошо-две ПРИЯТЕЛКИ(на едната мъжа й) са се разписали и не вярват ,че учителките са направили това.Нооооооооооо,най-важното,че хората,който трябваше да видят нараняванията,ми казаха ,че е цитирам"пипано и дърпано ухото",бяха потресени.Не разкривам за кой става въпрос,докато не приключа с документацията.
                             МНОГОООООООООООООООООООООООООО ВИ БЛАГОДАРЯ ЗА ПОДКРЕПАТА!!!

ГЛЕДАЙ ТЕ МЕ ПО ПРОБГ В 18.45
                                 АКО ИСКАТЕ РАЗБИРА СЕ  bouquet  bouquet  bouquet

# 73
Родителите не вярват,че това може да се случи с тяхното дете-цитирам"не взимам отношение,защото мойто го гледат добре"  .
OlympiaPappas   не говорят,мила.Просто са доста наплашени-днес успях да мина при зъболекарката ми за 10 мин.,бях стях,малките я виждат за първи път-тя е страхотен човек-Антон се сви и почна да трепери ,поглеждаше я и трепереше,след това се отпусна и нямаше вече проблем.

# 74
  • София
Родителите не вярват,че това може да се случи с тяхното дете-цитирам"не взимам отношение,защото мойто го гледат добре"  .

Аз ти казах, че така ще стане.
Но това не трябва да те отказва.

Общи условия

Активация на акаунт