ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 787
  • 928
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив
Гледах сега репортажа.Неадекватен персонал,макар че няма нищо учудващо в това в последно време,а нещата трябва да се променят коренно.Ели,съпругът ти ли беше с теб и децата?Направи ми впечатление,че служителките дори не благоволиха да погледнат документа,който той държеше и показваше пред тях.

# 76
elito-3 гледах репортажа...МАЛОУМЕН да си то е ясно че децата са малтретирани.УЖАС с какво сърце (ако имат де) са посегнали на тези сладури.НЕ ГИ ОСТАВЯЙ ДА ДИШАТ. #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 77
Ели, изтървах репоратажа. Някой ще ми каже ли дали ще има късна емисия и в колко ч.?

# 78
И ние гледахме репортажа, мъжа ми избесня, псува като обезумял.
Аз лично още не мога да проумея що за малоумщина е това?? Трябва да минат няколко дни, да го обмисля.  Shocked

Ели, естествено, че те подкрепяме, макар и само морално и отдалеч.

# 79
Ели, изтървах репоратажа. Някой ще ми каже ли дали ще има късна емисия и в колко ч.?
ЧАК В 00:15 има емисия

# 80
Мерси, духче! Ако издържа, ще го гледам.

# 81
Здравей Ели,
искрено ти съчувствам за случилото се. По скоро изключение са градините където това не се случва( дали въобще ги има).
Моето дете също в периода който не говореше беше потърпевшо. Искам да те успокоя, децата ти един ден сами ще ти разкажат какво се е случило.
Докато ходеше във въпросната ясла, детето нищо не споделяше - после разбрах че лелите са ги плашили с лоши неща ако казват в къщи какво им се случва в яслата.
Отивали са да пият кафе и деца на 1г до 2г са стояли заключени без надзор и са плачели за лелите. Били са моето специално по главата. Слагали са я да спи на пейката и отваряли прозореца. При което детето единия път като се прибра трепереше като лист, плачеше и викаше за помощ от болките - такава настинка и бяха докарали. Детето ми ходеше по схема на ДГ. Невъзможно беше да остане една седмица на градина - в четвъртък обикновено вече беше с Т. Разговаряла съм като човек с лелите, като никога не са ме гледали в очите. Всички много боледували и моето не било изключение.
Детето обаче показваше как са го били, къде, и горе долу успявахме да разберем какво се случва.
Сега ходи вече на градина но още и е останал лошият навик от яслата да не споделя с нас. Опитваме се да я предразполагаме така се отпуска да споделя по малко. Казва че в градината само ги щипят по ушите.
Опитай се да успокоиш децата постепенно ще разкажат и ги изкарай от кошмара който преживяват. Децата са много чувствителни. А учителките заслужават разследване. Те са там не да се противопоставят на родителя, а да възпитават децата с наша помощ.
Една приятелка се беше наплашила много от квалификациите на една учителка относно детето и че било едва ли не аутист. След година вече детето си е добре, щастливо и умно.
Не мога да си обясня защо учителите подценяват децата ни. Те са умни и всяко е уникално посвоему. Вместо да посеят в семенцата на доброто в тези крехки детски души, те сеят ветрове и ние един ден ще жънем бурите. Не трябва да го позволяваме.
Кураж Ели.

# 82
  • София
Не мога да си обясня защо учителите подценяват децата ни. Те са умни и всяко е уникално посвоему. Вместо да посеят в семенцата на доброто в тези крехки детски души, те сеят ветрове и ние един ден ще жънем бурите. Не трябва да го позволяваме.

202uu  Hug

# 83
Тази тема не спира да ме изумява. Това, което разказва Мойра ме влудява. Как е възможно това да се случва в детско заведение? Че какво толкова правят децата, за да заслужат подобно поведение.
За групата на синът ми не мога да кажа лоши неща. Детето ми е спокойно и щастливо влиза и излиза. Мойра, кажи ми, моля те, какво последва след като разбра за тези изтезания над детето ти!

# 84
Здравей Ели,
искрено ти съчувствам за случилото се. По скоро изключение са градините където това не се случва( дали въобще ги има).
Моето дете също в периода който не говореше беше потърпевшо. Искам да те успокоя, децата ти един ден сами ще ти разкажат какво се е случило.
Докато ходеше във въпросната ясла, детето нищо не споделяше - после разбрах че лелите са ги плашили с лоши неща ако казват в къщи какво им се случва в яслата.
Отивали са да пият кафе и деца на 1г до 2г са стояли заключени без надзор и са плачели за лелите. Били са моето специално по главата. Слагали са я да спи на пейката и отваряли прозореца. При което детето единия път като се прибра трепереше като лист, плачеше и викаше за помощ от болките - такава настинка и бяха докарали. Детето ми ходеше по схема на ДГ. Невъзможно беше да остане една седмица на градина - в четвъртък обикновено вече беше с Т. Разговаряла съм като човек с лелите, като никога не са ме гледали в очите. Всички много боледували и моето не било изключение.
Детето обаче показваше как са го били, къде, и горе долу успявахме да разберем какво се случва.
Сега ходи вече на градина но още и е останал лошият навик от яслата да не споделя с нас. Опитваме се да я предразполагаме така се отпуска да споделя по малко. Казва че в градината само ги щипят по ушите.

какви са тия неща?  Shocked явно това не е единичен случай, няма ли начин да се променят нещата? косата ми настръхва като си помисля, че догодина, живот и здраве, ще пускам сина си на ясла.   Confused

# 85
Ели, във всяка ясла и градина децата се нараняват. Падат, удрят се едно друго и т.н. Това е нормално. Но когато персонала наранява децата това е изродщина. Да се чудиш майка ли ги е раждала тези изверги  ooooh!

Дано децата успеят скоро да се успокоят. Малки са и ако намериш добър специалист, който да насочи теб и съпруга ти как да помогнете най-добре на дечицата да преодолеят случилото се сигурно след време няма и да си спомнят  Peace На думи е лесно, но си представям кошмара в който живеете всички, заради жестокостта на някоя садистична дивачка.
Много  Hug и от мен.

# 86
Ето го репортажа, качен на сайта на ПРОБГ:
http://novinitepro.bg/novinite/kriminalno/uchitelki-prebivat-tri … radina.html#video

Думи нямам!!!!

# 87
Мила, Ели Hug
Потресена съм. Не знам какво повече ме възмути отвратителният персонал или безхаберието на родителите. Те изобщо дават ли си сметка, че това със сигурност се случва и на техните деца. Може би на тях не им пука, че са издърпали ушето на детето им, за тях това сигурно е правилният възпитателен метод. Думи нямам Shocked

# 88
  • Варна
Боже, гледам и не вярвам ... как може такова безобразие.
Дано виновните  си получат заслуженото.

# 89
Нямам думи. Искрено се надявам да бъдат наказани госпожите, вкл. и директорката. Как не ги е срам? Недоумявам.

Общи условия

Активация на акаунт