ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 880
  • 928
  •   1
Отговори
# 90
Не ставаме като нация и това си е. Овчи народ. Утре като пребият и тяхното ще се сетят, но ние сме на принципа "не е важно на мен да ми е добре, а на Вуте да му е зле".

# 91
Ели, съжалявам, че си минала през това. spokoКато видях снимките, ме полазиха ледени тръпки.
Дано децата да успеят да забравят този кошмар.Едва ли ти ще успееш обаче.
Не съм от родителите, които си мислят, че са с имунитет към подобни неприятности и често си го повтарям...
Това би могло и на мен да ми се случи за съжаление. Sad

# 92
Много съжалявам за двете дечица.
Успех на майката в борбата й.

# 93
  • София
Дано у децата не останат психически травми Sad Гони ги до дупка Hug Това, че при други деца ДОСЕГА не е имало подобни явни посегателства, не значи, че занапред всички са застраховани. А може и да е имало, ама заради чист късмет да не е станал хематом и няма как да се разбере. Тъпи щрауси са това останалите родители. По добре да си нямат разправии и да има кой да им "гледа"детето #Crazy Ако знам, че на чуждо дете се е случило, естествено и аз ще искам изчсняване. Застраховани няма. Е, освен тия, дето купуват тапети Whistling

# 94
Чудя се какъв човек трябва да си, за да се отнасяш така към едни деца.
Каквото и да са направили никой няма право да ги удря.

Не съм запозната, но всички тези служители в детски заведения минават ли през психо-тестове?
Защото ако не минават, мисля че трябва да стане задължително. Та те работят с деца и определено трябва да са наред с главата...защото като гледам много от тях не са.

# 95
  • Stuck in a moment
Чудя се какъв човек трябва да си, за да се отнасяш така към едни деца.
Каквото и да са направили никой няма право да ги удря.
Ами какъв човек - явно лелка в градина може преспокойно да бъдеш Shocked
Какво удряне, те направо са били в кръв...Гледах репортажа по vbox
http://www.vbox7.com/play:71969624
В момента е един от най-гледаните клипове и се надявам повече хора да го видят. И най-вече правосъдие да има, а не тези жени да се "грижат " за деца!

# 96
Добре че пуснахте линк, че пропуснах и двете излъчвания. Просто нямам думи, особено за бягащия персонал.

# 97
И аз чак сега гледах клипа.
Не знам какво да кажа. Sick Повдига ми се от това.

# 98
  • Велико Търново
Съжалявам за случилото се, дано в децата не останат никакви травми. И дано се даде гласност и това да е последния подобен случай.

# 99
  • София
Боже господи, това не са възпитателки, учителки, лелки, това са изроди.
За какво събират подписи - това ми е чудно, за да покажат колко си ги искат другите родители, а те пък от своя страна как не си напрегнат малко сивите клетки и да помислят при какви хора оставят децата си. Ох извинете, те сигурно нямат сиви клетки.
Роднинско детенце така спря да говори след като го взеха от градина, с голяма цицина на главата - не знаели лелките как е станала и кога!!!! То със сигурност детето е плакало много.

Миличка, не ги оставяй тези псевдо-хора, стискам ти палци да намериш свидетел и да разбереш какво е станало, а дечицата бързо да забравят преживяното.

Знам че хич не ти е до това, но изглеждаш страхотно на екрана и имаш излъчване. Предавам ти  думите на мъжо - според него най-голямото постижение е на съпруга ти, че се въздържал да не омете цялата градина с персонала.

# 100
  • Варна
Изумена съм след като изгледах репортажа, надявам се виновните да си платят за това което са причинили на тези деца.

# 101
Изгледах репортажа,нямам думи. Как може толкова лоши хора да има незнам.Това са съвсем малки деца ,тези учителки трябва да ги гушкат и успокояват,а не бият и тормозят. #Cussing out
Дано отговорните за това си получат заслуженото.

# 102
аз също съм потресена от случилото се. Трябва да има сериозни наказания за целия персонал директор , учители независимо кой е дръзнал да посегне всички вече съвместно планират да потулят случая. Не може да продължаваме така осъзнайте се хора .Вашете деца са там . Ще стоите ли спокойно при условие че вашето дете може да бъде малтретирано ?
Желая на семейството успех и се надявам децата да преодолеят стреса . С вас сме ! Следя темата Praynig!

# 103
 Отвратителна история. Браво на родителите, че са вдигнали шум покрай нея. Напук на всички, които мислят, че сме "овчедушни". Това се казва отговорно поведение.

И една скромна препоръка. Може да прозвучи грубо, но в такива случаи аз съм сред най-голмите привърженици на саморазправата. Не смятам, че дори уволнение би ме удовлетворило. Един подобаващ бой би бил къде-къде по на място. Око за око. За съжаление, (и това е сред неприятните страни на публичността) най-разумно е да се изчака известно време, за да не ви заподозрат макар и косвено. Но след месец-два смятам една пребита детска даскалица дори няма да я отразят като новина (съвсем сериозно) Sunglasses

# 104
Ели, съжалявам за грозната случка и стреса, на който сте подложени. Минахме преди 2 години през същото - скъсано ухо. Нещата, с които сега се бориш не са се променили - овчедушието на останалите родители, 'колегиалността" на персонала, привидната загриженост на директорката, жалбите, разговорите........Но аз оставих всичко, защото детето ми беше в подготвителна група и след 2 седмици напускаше градината. Та просто го спрях и всичко приключи. Разочарованието и безсилието не преминаха.
При моето дете, скъсаното ухо беше резултат от нежеланието му да спи следобяд. Освен скъсаното се оказа, че системно се прилагало и удряне по главата с дневника. А детето си мълчеше и нищо не споделяше през цялата година, докато не се случи това с ухото и не си поговорихме Sad
Аз отдавам случилото се и на това ,че на същата тази учителка от проклетия отказах да дам "задължителното" дарение за някакъв измислен ремонт решен от учителките, директорката и фирмата ( фирмата беше на родителите на дете от групата)Sad
Градината е в София. ОДЗ 67 " Мечо Пух".
Бори се и дано най-сетне гадините  да си понесат наказанията.

Последна редакция: нд, 08 ное 2009, 09:38 от mar4i

Общи условия

Активация на акаунт