ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 897
  • 928
  •   1
Отговори
# 735
Аз малко по-нагоре казах, че няма да взимам страна в спора, но съм на път да променя мнението си. Тъй като не познавам авторката и не съм я засичала в други теми, реших днес да видя, къде е списвала преди тази тема и това което прочетох доста ме озадачи. Ще цитирам част от последния и пост преди да пусне тази тема:

"Да се отчета и оплача -мойте не искат да пикат другаде ,освен в памперсите.Според мен,а и според сестрата от градината преди зимата няма да мога да махна памперсите.Аз и не бързам,ама съм ядосана на директорката,че ме ЗАДЪЛЖАВА да ги науча да се обслужват сами,като това е работа на учителките,а не на мен-първо-защо в яслата не са ги научили и второ-доколкото разбрах от вътрешен човек първото полугодие на 1 група учат точно това -да се обслужват сами.Имам позната с близнаци(може вече да съм писала.ше ме прощавате)на 4 год,единия още е с памперс и не иска и да чуе за гърне/тоалетна.Няма да ги тормозя повече-пробвах всичко,измъчих се,а и тях също и НЕ СТАВА.Пуснала съм кандидатура в друга градина,говорих с директорката там-на 16 септември ще разбера дали ще ги вземат-иначе са на първо място в чакащите.Ако не ги вземат и ме тормозят в старата детска-ще подам 1000 оплаквания,ще им разкажа играта направо"

За какво бе Ели ще ги скъсаш от жалби, за това, че пет поста преди това се написала, че изрично се предупредила персонала да не ги слага на гърне? На който му е интересно може да влезе в профила на Ели и да види и другите и изказвания, които включват и някаква тема против докторка и има и доста интересно мнение със заплаха за побой. Така, че аз вече просто не знам на кого и за какво да вярвам.

# 736
evoto, това, което си цитирала, направо ме разби. Ако всичко това е направено с цел злепоставяне на градината, просто нямам думи...и да замесиш децата си така грубо... Много, много жалка история.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 10:33 от Анье

# 737
evoto, права си.  Peace

# 738
Аз също не познавам авторката. Но искрено се надявам случаят да не е инсцениран. Не мога да повярвам, че някой ще вложи толкова енергия да раздухва, ако това не се е случило.  Rolling Eyes

# 739
Защо ли не повярвах на тази майка elito-3 .
Но, ако написаното е вярно, нека така активно да се включи и опровергае този неин пост написан преди темата.
Нямам думи.

# 740
Здравейте!
evoto,Здравейте!Не се заяждам Peace-но ако си бяхте направили "труда" да прочетете и други мой постове,щяхте да видите,че сама предлагам на потребителите, ако желаят да ми влезнат в профила и да проверят какво и кога съм писала.Някои от тях го направиха,много преди Вашия пост.Ако исках да се "скрия" от публикациите си-нямаше да пусна темата с този профил,щях да си направя нов Peace.Ако исках да "набия" някои ,нямаше да го оповестявам в нета-щях да го направя и едва ли  това щеше да се дискутира някъде.
Ще помоля модератор,да заключи темата-мисля,че всичко,което имаше да се каже-се каза.Не виждам смисъл да продължаваме-така ще спорим до безкрай.Развитие няма,сигурно няма и да има.
Пожелавам на всички весели празници!
Благодаря на всички,които се включиха в темата!

# 741
Е, момичета, това вече е предубеденост.
Възможно е просто тя отдавна да не е харесвала градината, но какво - само на нея ли мислите й се е случило да не е доволна и да иска преместване...
Може и да няма нищо общо с факта, че е взела децата си след явни инциденти. А нерва й и острата реакция, дори да идват от предхождащо негативно отношение към градината - надали е плод на въображение, просто е обяснение защо така реагира сега.
Аз не мисля, че е измислена цялата история.

П.П. Ели - писали сме по едно и също време.

# 742
Ели весело изкарване на празниците.Гледай си децата,радвай им се.Сега са най прекрасни и сладки.
Били с памперс,хипер активни,не говорели това са глупости.
Важно е ,че с малкото се разминахте ,защото моя приятелка от такъв незначителен инцидент за които не я информираха на време от ДГ лежа 2 месеца в детска моз. хирургия с малкото си 3 годишно момиченце.
Изпращам ти едно голямо ГУШ от мен и моята хиперактивна, невъзпитана банда.

# 743
Здравейте!
evoto,Здравейте!Не се заяждам Peace-но ако си бяхте направили "труда" да прочетете и други мой постове,щяхте да видите,че сама предлагам на потребителите, ако желаят да ми влезнат в профила и да проверят какво и кога съм писала.Някои от тях го направиха,много преди Вашия пост.Ако исках да се "скрия" от публикациите си-нямаше да пусна темата с този профил,щях да си направя нов Peace.Ако исках да "набия" някои ,нямаше да го оповестявам в нета-щях да го направя и едва ли  това щеше да се дискутира някъде.
Ще помоля модератор,да заключи темата-мисля,че всичко,което имаше да се каже-се каза.Не виждам смисъл да продължаваме-така ще спорим до безкрай.Развитие няма,сигурно няма и да има.
Пожелавам на всички весели празници!
Благодаря на всички,които се включиха в темата!

Много съм далеч от мисълта за спор, аз просто искам да разбера истината, така както и всички останали. Съжалявам, но снощи съм препрочела темата още два пъти. За такъв призив не си спомням, надявам се просто да не съм му обърнала внимание. Има страшно много разминавания и противоречия.

# 744
Ели не веднъж писа колко доволна е от градината преди това да се случи.За мен постовете в профила и (съжалявам че чак сега ги погледнах) са поредното доказателство как е направила от мухата слон.Най-големите доказателсва за това са снимките.
А причината според мен тя ясно си я написала "да им нарита задниците".

Логопеда който работи с децата също мисля че няма нищо общо с градинската история.Ели още през август е писала, че децата се развиват по-бавно и за нея е проблем това, че не говорят.
Цитат
...Значи,близнаците ми станаха на 2г и почти 9 м,още не говорят,една идея по-бавно се развиват от връстниците си-не ги сравнявам с други деца,защото всяко дете си е строго индивидуално,просто наблюдавам.Не говорят още,с памперси са...

Капака на всичко е желанието и да се заключи темата.Нормално ... след като малко по малко на хората започна да им става ясно за какво иде реч.
Жалка история.

# 745
Е, щом децата не говорят така като останалите и изоставали в развитието си - значи не е имало инцидент  ooooh!

# 746
любЕТО, ето това се опитвах да им обясня на всички, но докато не ти дойде на главата, друго говори човек!
Не можеш да обвиняваш винаги едно малко дете, вместо ти да се стараеш да бъдеш внимателен повече, защото все пак затова поверяваме децата си в ясла или градина!
Ако едно дете можеше да прецени кое е опасно за него и кога удареното е наистина сериозно, щеше да е чудесно!
Затова при всеки инцидент с нашите деца, служителите на градината или яслата, са длъжни да ни уведомят и са длъжни да знаят, от какво са се наранили децата ни!
Ама хич не ме интересува, кой колко бил натоварен!
И аз съм натоварена в работата си, но това не ме оправдава, ако направя сериозна грешка!
И лекарите са много натоварени, но едва ли ще ги оправдаете, ако допуснат грешка, която доведе до лош край например  с ваш близък, не дай си боже детето ви!
За това се бореше и Ели в тази тема, за това са били и жалбите и до институциите!
Така мисля аз!
Ели, нека сте живи и здрави, а всеки си намира майстора според мен в живота!
Нека тежи на съвестта на лелките, това което са премълчали!
И ако скоро и на друг родител се случи, ще се сблъска със същото защитаване на лелките , а той ще бъде изкаран черен и лош!

# 747
Е, щом децата не говорят така като останалите и изоставали в развитието си - значи не е имало инцидент  ooooh!

Къде го прочете това?

# 748
На Елито, както самата тя написа още в началото, е било предложено и писмено обяснение от директорката, което тя е отказала и извинение, също отказано от нея. Аз доколкото разбрах тя през цялото време искаше да знае какво се е случило, защо тогава отказва да го разбере. Да явно е имало инцидент, явно е имало немарливост от страна на персонала (аз изключвам теорията , че децата са бити от учителките, да не говорим да си е висяло детето на ухото), но супер раздуханата история на кому всъщност беше нужно това Отговорът на този въпрос за мен е ясен. Искането за заключването на темата въобще няма да го коментирам, то говори само за себе си, докато ме съжалявахте ми бяхте нужни, сега вече не.

# 749
Искането за заключването на темата въобще няма да го коментирам, то говори само за себе си, докато ме съжалявахте ми бяхте нужни, сега вече не.
Подкрепям!
Аз също четох предишните постове на Елито, също съм наясно с претенциите и, които са започнали почти в началото на миналата година, в яслата. Ето защо мисля че написаното по-горе от evoto е абсолютно вярно. Исках обаче да знам от какво беше продиктувано всичко това, писах, питах, но и до момента отговор на съществените ми въпроси няма. Само леко приплъзване. Зная че няма и да има.
Надявах се повече форумки да се сетят да направят това, аз го погледнах още с отварянето на темата. Уви никой не се сети, до сега. Няма да подтиквам модератори към конкретно решение относно темата. Не е моя работа, но....ми се иска темата още малко да остане отворена с риск, това да не е удобно на някой, за да имат възможност всички които оказаха подкрепата си да се запознаят с това "ново" разкритие. Време беше да се доближим до истината. Риска в такъв казус е че може да не спечелиш в твърденията си, така че мисля че Елито би трябвало отдавна да се е сетила за него, ако ли не...то си е за нейна сметка.

Последна редакция: пт, 18 дек 2009, 11:40 от Hris_s_sita

Общи условия

Активация на акаунт