ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 876
  • 928
  •   1
Отговори
# 780
      Да имам регистрация .Но това с какво ще промени нещата ? Аз ви казах дори коя съм ,което се прави много рядко.
      Не крия нищо.С нея спокойно влизам в далеч по приятни форуми и теми.Реших да я запазя за да не ме игнорирате ,когато
      пиша на друго място. Тук не съм влизала ,няма и да влизам. Днес ви бях гост.
          Друг въпрос имате ли ?

# 781
     Да имам регистрация .Но това с какво ще промени нещата ? Аз ви казах дори коя съм ,което се прави много рядко.
      Не крия нищо.С нея спокойно влизам в далеч по приятни форуми и теми.Реших да я запазя за да не ме игнорирате ,когато
          Друг въпрос имате ли ?

Да, не мислите ли, че е, меко казано, нахално да влизате и да ни осветлявате за истината, без да смеете да покежете собственото си лице. И да, човек тука придобива лице. Може пък и ние да искаме да прочетем предходните ви постове - нещо, от което Елито не се е скрила и тъкмо благодарение на това сега паразитирате в темата.

Отделно, нали знаете, като сте редовен потребител, ако се опитате да пуснете тема със заглавие "Защо майките не си върщат работата и пращат децата на ясла с памперси?", което е явно вашата нагласа по въпроса, че ще ви линчуват. Дааа, обаче всеки знае да влезне анонимно и да говори за "истината". Доста хора го направиха.

Реакцията ни спрямо гостите е естествена - пришълците и имигрантите никога не се приемат лесно - а такива, които идват и започват да ти обясняват правиците и кривиците най-често просто биват изолирани. Нали осъзнавате - сестра сте. Доверието трябва да се заслужи първо, после да се правят проповеди.

# 782
          Друг въпрос имате ли ?

Като не криете нищо, тук защо се скрихте?
Но наистина не е честно, да нямате смелост да пишете от истинския си профил!
Какво ли бихме прочели и ние там за вас?  Thinking
Дали ще иска някой да ни просветли по въпроса?  newsm78 Wink

# 783
  • София
          Друг въпрос имате ли ?

Да, не мислите ли, че е, меко казано, нахално да влизате и да ни осветлявате за истината, без да смеете да покежете собственото си лице.

стига дрънкахте глупости на тема анонимни/неанонимни. ти си точно толкова анонимна, колкото и цитираната от теб.
нещо по същество да се каже има ли? по написаното?

# 784
jam , повод за последните три страници стана писаното от Ели преди, според което много от вас я нарекоха каква ли не!
Е и тя можеше да напише темата като гост и да нямате причина, да пишете последните неща, ако беше искала да направи всичко това нарочно, не мислиш ли?
Затова въпросът е принципен!
И какъв е смисълът да говорим срещу някой, а да не смеем да застанем зад своите предишни публикации!
От нещо се страхуваме или и ние не сме чак такива ~бели~ и добри!

И след като Ели е била поне смела да не се скрие, айде поне и вие да сте такива!
Не уважавам страхливците!

# 785
стига дрънкахте глупости на тема анонимни/неанонимни. ти си точно толкова анонимна, колкото и цитираната от теб.
А, не е точно толкова. Аз си изписвам детето отдолу, най-малкото. А и като прочетеш назад постовете, разбираш доста неща за мен. За интернет идентичност не си ли чувала? Тук има някакво лице всеки, възприемат го спрямо него (дори въпросната госпожа е поискала съзнателно да си го запази, за да не я изолират после и да пише на спокойствие, както сама е писала в по-горния пост) независимо, че това лице не съвпада изцяло с това в невиртуалната действителност.... Да не навлизам в подробности. Не е същото изобщо и не става дума за съществено по темата.
Именно понеже и въпросната сестра нищо съществено не казва по темата, а само всява още повече излишен смут, затова писах.

Елито вече помоли да се заключи темата. То тук всеки е компетентен по всичко, както обикновено.

# 786
Мен пък ми стана интересно, защо ли не иска да прочетем какво е писала преди въпросната сестра, лелка или както там и е длъжностната характеристика на жената?  newsm78

Няма ли някой да ни просветли по въпроса?  Rolling Eyes

# 787
    От това ,че ви казах коя съм още с влизането по истинско лице не виждам,особено за Елена .
     Регистрацията ми не би ви дала нищо като информация за мен ,ако аз реша да не се  представя .
     Вие пак няма с какво да атакувате поредния гост .Ако е анонимен -защо ? Ако каже кой е ,пак не ви удовлетворява.
     Както се каза неотдавна ,тук не е МВР. Казвам си мнението, защото съм засегната от отношението на Ели, което е
     имала към нас докато,сме гледали децата и.Пред нас с усмивка ,а зад нас .....не искам да го определям.
          Що се касае до памперсите,имате много грешни представи, за това как се процедира в яслата,а коментарите ви не
      спират.Почти всички деца идват с памперси.Свалянето става за всяко дете индивидуално и по различно време.
     Детето трябва да е свикнало и да е спокойно.Обикновенно след 2 год./ако не е свален/ след разговори и желание
     от страна на родителите започваме постепенно да приучваме детето на гърне/без памперс/ . Това става и в дома на детето и в
     яслата ЕДНОВРЕМЕННО за да има резултат.Иска се постоянство и желание. Ние не сме длъжни на никой родител  да учиме детето на каквото и да  било ,ако той отказва . Елена направи точно това .Самоуверено отказа ,а след това ни обвинява ,че не сме ги научили.

# 788
Ейй, то за един памперс световен проблем направихте!  ooooh!
Моето също ходи с памперс и какво от това!
Нито ме е срам, нито се притеснявам от това!
Знае, разбира, обещава, че ще пишка извън него, но не го прави! Какво като аз имам желание, а то няма!
И вие сте длъжни да учите децата на доста неща, все пак там трябва и да се възпитават, не само да се хранят и отглеждат, поне аз така мисля, но явно не и персонала на тези заведения!

# 789
А, не е точно толкова. Аз си изписвам детето отдолу, най-малкото. А и като прочетеш назад постовете, разбираш доста неща за мен. За интернет идентичност не си ли чувала? Тук има някакво лице всеки, възприемат го спрямо него (дори въпросната госпожа е поискала съзнателно да си го запази, за да не я изолират после и да пише на спокойствие, както сама е писала в по-горния пост) независимо, че това лице не съвпада изцяло с това в невиртуалната действителност.... Да не навлизам в подробности. Не е същото изобщо и не става дума за съществено по темата.
Именно понеже и въпросната сестра нищо съществено не казва по темата, а само всява още повече излишен смут, затова писах.

Елито вече помоли да се заключи темата. То тук всеки е компетентен по всичко, както обикновено.
Явно ти най-вече. И коя беше ти, че не мога да се сетя, да ми казваш, че не мога да изкажа мнението си по въпроса и е по-добре да замълча. Знаеш ли колко ме интересува, дали ще ме игнорираш или изолираш. Точно николко. Да не говорим, че и твойте постове не са по темата и в случая, и моя няма да е.
Ама естествено, че ще помоли така Елито, защото ако нещата се разплетат докрай и се окаже, че тя умишлено е преекспонирала нещата, за да извлече облага от това, или дори и само да натрие носовете на тези, които я дразнят, с какви очи ще се извини на тези потребителки, които 50 страници я окуражаваха и подкрепяха. Ако нещата се докажат от компетентните органи така, както тя ги твърди, аз нямам нищо против да се извиня и да призная, че съм сбъркала. Но да изкривя мнението си, защото е различно от на болшинството писали в темата и да твърдя неща ,които не мисля само за да не съм пренебрегвана, не ми е в стила. Нито ти, нито аз, сме били там, когато е станал инцидента, мен също може да ме дразни упоритостта с която я защитаваш, но проблема си е мой, защото ти имаш право на собствено мнение и го изказваш.

# 790
 ORHIDEA ,пак бързаш с нападки без да вникнеш в написаното. Памперс се сваля когато детето е готово за това и
 родителите са съгласни.Задълженията си ги знам много добре и имам претенции ,че ги изпълнявам стриктно. Никак не е лесно да се свали памперс ,но Ели ни отказа с мотива ,че лятото за 2 дни са готови.Що се касае до мнението ми за истината ,вие пожелахте да ви отговоря само на 2 въпроса.Не ви харесвам ,но това е.Не всички сме на едно мнение.Различаваме ли се или не ,важна е истината.

# 791
ira_is, Не знам защо си мислите, че не вярваме на проверките?
Аз останах с впечатление, че удара в главичката на Марио не е съвсем невинен, след като в Пирогов са преценили да направят и снимка. Някак не ми се струва, че там правят снимки за щяло и не щяло  Rolling Eyes Пък може и аз да съм в грешка!
Също в никакъв случай не съм искала в цялата история да блесне някакво насилие от персонала към децата ни  Naughty  Искрено се надявам и вярвам, че едва ли някой би употребил насилие върху тези невинни същества. Нито за миг не съм си помислила, че персонала е наранил дечицата на Ели! Единственото, което на мен ми се стори неадекватно е, че не са отреагирали да се обадят на родителите и първоначалната неяснота какво точно се е случило. Иначе - много се радвам, че ''насилие няма!!!''
Не ми е ясно и защо постоянно наричате себе си и Вашите колеги ''изроди''  Sick  Нямам спомен някоя от нас да се е обърнала с подобен епитет към хора работещи в институцията.
Моето детенце ходи на градина и ако смятах персонала за некадърен и ''изрод'' не бих го пуснала там  Peace
Ако Вие сами не се наричате с точните думи, ако Вие не се уважавате, ако Вие не се обръщате към себе си както желаете другите да го правят... то тогава няма как да очаквате те наистина да се обръщат към Вас с нужното уважение.
Памперсите няма да коментирам. Само ще кажа, че съм съгласна с Вас - с децата за всяко нещо трябва да помагат и родителите. Никога не съм смятала, че персонала в градината е длъжен да научи децата ми на нещо без моя помощ  Naughty
Щом желаете да пишете анонимно - пишете  Sunglasses  Правописните грешки на гостите също не коментирам - щом на тях не им е неудобна неграмотността им...
Не успях да разбера това изречение от поста Ви ''Считам ,че в темата пише някой друг . Това не е нейния стил .Още една лъжа . ''

# 792
Стига с това "регистрирани' и "нерегистрирани".Жената се представи, каза къде и какво работи и съм сигурна, че и Ели ще потвърди, че се познават.
Какво ако ви каже ника под който пише в бг-мамма?!  Това да видите каква майка е примерно, какво ще промени в случая с Ели и децата и?!
И не знам защо толкова задълбахте в историята за памперсите. ira_is  ги спомена във връзка с това, че самата Ели не е оказала никаква помощ, а после коментира и плюе във форума персонала, че не са си свършили работата.
Това е същото като в самата история предмет на темата.Взела си е децата от градината, видяла е нараняванията, казала е че няма проблем и след 2 дни започва панаири.Явно маниера и е такъв.

# 793
И каква майка е не може да се види. Това е без значение.

# 794
ira_is, Не знам защо си мислите, че не вярваме на проверките?
Аз останах с впечатление, че удара в главичката на Марио не е съвсем невинен, след като в Пирогов са преценили да направят и снимка. Някак не ми се струва, че там правят снимки за щяло и не щяло  Rolling Eyes Пък може и аз да съм в грешка!

Ако отдеш в Пирогов с детето и кажеш "детето ми  се е пребило днес в градината, но никой не е видял как е станало. Много съм притеснена..." със сигурност ще ти предложат да го снимат.

Общи условия

Активация на акаунт