ВЗЕХ СИ ДЕЦАТА СТРЕСИРАНИ И В КРЪВ ОТ ГРАДИНАТА

• 57 900
  • 928
  •   1
Отговори
# 765
Не мога да повярвам,че се вдигна такъв страхотен шум около тази история ooooh! За медиите -  ясно е,че търсят сензации.Според мен всеки един средно интелигентен и трезвомислещ човек би разбрал,че всичко е силно преувеличено.В случая може да се каже - на крив човек,всичко му е криво(всеки му е крив).От писанията на Ели във форума на мен лично ми става ясно, колко неуравновесен човек е,цитирам:
"Там където излизам с децата,направих няколко скандала и като ме видят да идвам всички млъкват-вече няма забележки към мен,мълчат си защото не знаят на кои ще му излезе късмета..."
Всичко е до възпитание и манталитет Peace Аз съм много положително настроен човек и избягвам всякакъв контакт с подобни конфликтни личности,които ако не се скарат с някого,няма да могат да спят спокойно.Не виждам как може да се вярва на човек,който навсякъде търси скандали и вдига шум около себе си.
По принцип избягвам да давам такива крайни мнения,но имам особено такова към "нахакани "хора,които искат света да се върти около тях(незнайно защо,явно си имат някакви комплекси).
Всеки има право на мнение и това е моето мнение.

# 766
     Искам за всички пишещи във форума претендиращи за висок интелект ,образование и възпитание да поясня , че
     в детските градини работят медицински сестри ,учители и помощник възпитатели .ЛЕЛИЧКИТЕ И БАБИЧКИТЕ са
     някъде другаде ,но не и при нас. Прочетох за цялото това време много ,,красиви и интелигентни,, епитети и определения.
     Питам се,защо и как смеете да поверите децата си на  такива,, изроди,, като нас ? Въпроса е  и към Елена.
     Идвало и е така някак си отвътре да ни следи всеки ден, ако може да спретне някое,, скендълче,, ,да влезе с вратата вътре.
      Можело и да понабие някой ,но тя е възпитано момиче и е много  благодарна на ,,леличките,, за грижите и за това ........ срива авторитета на  всички . Просто така . Нещо градината я дразни , намира удобен момент и решава ,че момента е настъпил. Останалото го знаете.....
      Можете да я защитавате колкото си искате ,но аргументите ви вече не могат да бъдат убедителни за по трезво мислещите, а пък за тези които я познават и дума не може да става.
       Възмутена съм от Елена и никога няма да се  примиря с написаните от нея лъжи !

# 767
  • СОФИЯ
Как са се наранили децата на Елена?
Защо никой не се е обадил на родителите?

# 768

И аз бих искала ira_is да отговори на тези въпроси!
Все пак всички тук искаме това да разберем, а не кой какъв е!
И да, може вие да сте грижовна и добра с децата, но за съжаление има достатъчно примери, че не всички възпитатели, медицински сестри и лелки по градините са такива!
Почетете малко из форума и ще се убедите!
Аз лично бих дала собствени средства да се сложи една камера, вместо да облагородявам с покупки градината, за да знам наистина как се грижат за детето ми!
Е, убедена съм, че няма да са съгласни лелките!
И защо ли?  newsm78
Но има варианти и да не знаят за това например!  Peace
Защото не се допускат родители, не се допуска еди кой си случайно, но пък за проверките винаги са преди това информирани директорите, така че много ясно какъв ще е отговорът на една подадена от който и да било жалба!

# 769
newsm10 и аз искам да знам това.Вече се обърках,само си прехвърляте топката едни на други,както винаги става.И за помоощник възпитателите не се изисква образование педагогическо или каквото и да било.Може би от там идва думата Лелички,в което не виждам нищо лошо.Всеки слага етикети на другия,вие също ira_is  Моля,а и всички други съпричастни към темата да отговорят на зададените въпроси на мама САННЯ.Мен също ме вълнува,защо не сте се обадили веднага след инцидента на майката?Защо  newsm78

# 770
До колкото разбрах ira_is работи в яслата, където са били близнаците, а не в градината, където стана всичко.
Така, че може би няма да можеда отговори на въпросите ви.

# 771
До колкото разбрах ira_is работи в яслата, където са били близнаците, а не в градината, където стана всичко.
Така, че може би няма да можеда отговори на въпросите ви.

Ами значи и тя не е била там, както нас, и може да си дава всякакви интерпретации на всичко!  Whistling
И все пак като служител в едно такова заведение, трябва да знае, че са длъжни да уведомяват родителите за ВСИЧКО!
От тук идва и главния проблем!
А не кой какъв е и тем подобни неща!

# 772
Единственото, което разбирам от темата /от горе, от горе съм я чела/, че остава един въпрос - защо не са предупредили майката, че нещо се е случило с децата. Правилно ли съм разбрала?

# 773
Единственото, което разбирам от темата /от горе, от горе съм я чела/, че остава един въпрос - защо не са предупредили майката, че нещо се е случило с децата. Правилно ли съм разбрала?

Да, и от какво се е получила раничката на ухото на другото детенце.

# 774
БО_ - ДА!!  Hug
Ей, това ми се искаше да разбера  Peace
Но едва ли... темата отиде в съвсем друга насока!
Ако модераторите я затворят, току-виж изникне нова "Каква майка е Ели - лоша-добра, луда-нормална..." - сигурна съм, че доста народ ще списва вътре  Sunglasses

# 775
Наистина ли само за това е цялата тази дандания и по медии и тук?

# 776
Аз лично бих дала собствени средства да се сложи една камера, вместо да облагородявам с покупки градината, за да знам наистина как се грижат за детето ми!
да добре би било, така някои родители ще видят какво са направили от децата си, а други какво не са направили за тях Sad((

# 777
    ORHIDEA ,аз интерпретации няма да правя, защото наистина не съм била там ,но знам истината.
    Дали на вас ви харесва или не за мен е без значение . Знам я не от празни приказки и оправдания ,а от резултатите
    на разследващите институции .Вие с голяма самоувереност отричате обективноста на проверяващите ,но аз знам много добре
    колко обстойни и подробни бяха  всички. Смятате ли ,че сега когато насилието над деца е една от най болните теми на обществото ни, някой ще проверява формално? Тежеста на проверките не ви интересуват ,но се радвам ,че всички са убедени в едно и също.
     Насилие няма!!! Може би всички са излъгани и подведени от ,,изродите?Поне една от всички проверки щеше да е желаната от вас истина за пребитите и окървавени деца.Съжалявам ,но такова нещо няма .
     Защо мен питате как са се наранили децата ? Отговор е даден на майката още щом ги е взела. В този момент тя не е реагирала,а е казала ,че и в къщи се случва същото . След това вече /в къщи вероятно/ решава да действа .
      Защо не е извикана майката ? Ако удара на Марио е бил толкова силен ,че е трябвало да се извика  майката ,бъдете сигурни, че веднага са щели да се обадят . Разбираемо е за всички ,че не всяко падане налага викане на родителите . Това не значи ,че не му е обърнато внимание. Знам само едно нещо.Отговори са дадени ,но те не са по вкуса на Елена,защото тя не цели това. Целта и е да има скандал и тя да е в центъра ,а всички да се въртят около нея опетнени и размазани .Само ,че този път сметките и се объркаха.
     Жалко ,че тя не си дава сметка ,че най потърпевши са децата.
     Това е което мога аз да ви кажа .
      Не приемам за истина  ,че не ви интересува какъв човек и майка е Ели. Това е ваша защитна реакция ,защото мнението на всички гости е еднакво и на вас това не ви харесва .Разковничето на всички проблеми ,обаче се крие точно там.
      Непрекъснато следяхте гостите за стил , грамотност,правописни грешки и вадехте цитати, така както на вас ви е угодно, с цел унижение на пишещите. Хайде сега кажете ми нещо за  стила и грешките на Ели в профила и. Отвратително и неграмотно.
       Считам ,че в темата пише някой друг . Това не е нейния стил .Още една лъжа .
        Сега ви желая лека вечер и малко повече позитивни емоции !

# 778
  • софия
Не мога да повярвам,че се вдигна такъв страхотен шум около тази история ooooh! За медиите -  ясно е,че търсят сензации.Според мен всеки един средно интелигентен и трезвомислещ човек би разбрал,че всичко е силно преувеличено.В случая може да се каже - на крив човек,всичко му е криво(всеки му е крив).От писанията на Ели във форума на мен лично ми става ясно, колко неуравновесен човек е,цитирам:
"Там където излизам с децата,направих няколко скандала и като ме видят да идвам всички млъкват-вече няма забележки към мен,мълчат си защото не знаят на кои ще му излезе късмета..."
Всичко е до възпитание и манталитет Peace Аз съм много положително настроен човек и избягвам всякакъв контакт с подобни конфликтни личности,които ако не се скарат с някого,няма да могат да спят спокойно.Не виждам как може да се вярва на човек,който навсякъде търси скандали и вдига шум около себе си.
По принцип избягвам да давам такива крайни мнения,но имам особено такова към "нахакани "хора,които искат света да се върти около тях(незнайно защо,явно си имат някакви комплекси).
Всеки има право на мнение и това е моето мнение.

# 779
  • София / Пловдив
.... Не съм се сетила и аз като много други да погледна профила и ,но снощи прочетох всичко. ....

Само регистрирани потребители могат да влязат в нечий профил и да прочетат мненията през "последни публикации".
Щом сте направили това, както сама споделяте, значи имате регистрация. Защо тогава пишете като гост?
И не ми казвайте, че защитавам майката.
Задавам въпрос към вас, без да изказвам каквото и да е отношение по слечая.

Общи условия

Активация на акаунт