СЕПТЕМВРИЙСКИ БЕБЕТА-ТЕМА 3

• 17 621
  • 742
  •   1
Отговори
# 120
Добро утро!!!

Аз да се разпиша,докато моята ревла спи,че после ред не остава!Вчера цял ден спа само един час и то навън! ooooh!Голямо мрънкало,много беше сърдита!Добре,че нощем спи добре Party

Нашият батко е при майка ми за два дни и ние с мъжо сме сами! PeaceТа снощи се сефтосахме на спокойствие.Както и LaDiDa каза-нищо общо с първия път след първото раждане Mr. Green

Находке,браво душо,ти си моята гордост!Четворката не е зле,като се има предвид колко си ангажирана с деца и мъж Hug
Дундито,малката е одрала кожата на мъжа ти.Той затова толкова се пъчи на снимките Mr. Green

Emir,благодаря за кафенцето и за почерпката!!!Да са ти живи и здрави именниците!!!  :bouquet

Иаз от няколко дни се чудя какво става с Bamba newsm78Нещо се загуби тази жена!!!
Хайде хубав ден от мен!!! Hug Hug

# 121
Ееееееее, колко писах и кво натиснах - изтрих го  #2gunfire  #2gunfire  #2gunfire
Стефи, работя в Посолство на САЩ, ако те устройва, давай пъпчето Wink
Дундито, толкова ссте красиви и тримцата! За какво отслабване говорят някои от вас, не мога да разбера, ама... Освен това, с първото дете всичко се сваля по-лесно. Споко!  Peace
Ние тая вечер направихме доста голяма пауза: последно яде в 23:00 и после се събуди за "закуска" в 04:40, после в 06:40 и аз оттогава съм будна Simple Smile и пих кафе даже рано-рано Simple Smile
Весита, браво бе, ти това дете с комбиниран фураж ли го храниш... Па и Убаво бебе, пу да не му е уроки!   bouquet
Находката, явно мъжкото царство действа добре, щом и 4-ки изкарваш, и 6-ци имаше преди... Аз успях женско царство да заформя, ама едн от жените (познай коя) е не царица, а готвачка и чистачка и.... абе не е царица нито нещо близо до тая позиция  Crazy
Като гледах снимките на Соник и като видях Никола колко е пораснах, се върнах и към нашите снимки от изписването - леле колко са пораснали за месец-два!!! Да са ни живи и здрави бебешорите!
За коремчето: тази сутрин открих какво упражнение мога да правя. Дано успея да го опиша добре... Сядам на ръба на дивана, на т.нар. опашка, не на дупето си. И така свивам и разтягам крака докато ми омръзне или докато мога де Simple Smile И главата си повдигам, т.е. опитвам се да събера, да придърпвам главата към краката... Дано някой ме е разбрал всъщност  Crazy че съм една обяснителка... Върши работа, ако ви боли кръста!!!

# 122
че днес какъв имен ден е бе девойки, извинете ме за невежеството  Blush Rolling Eyes

# 123
MammaT,Архангеловден е!!!Ангел и Михаил празнуват!

# 124
Архангел - Михаил  е днес   Peace
Добро утро, живи и здрави всички именици   bouquet
Аз врътнах една болярска пита на ранина, след малко отивам до църквата да я осветя,заедно с рибата,че си правя курбан на този ден.
Моя мъж се е тръшнал болен, на лудост ме избива вече, като видя някой маскиран. дано овардим децата  Praynig

# 125
  • Испания и Стара Загора
Добро утро и честито на всички именници днес  bouquet
Аз вчера се зарадвах,че Андреа ми направи 6 часова пауза и тя тази нощ пак се събуди в 2.30ч и в 5.30ч да яде. Tired
И тук вече стана студено и днес ще слагаме печката,че не мога да къпя така Андреа. Naughty

# 126
  • София
Вярно, че е Архангел Михаил днес, ама и аз съм една блейка ooooh!
Емир, да са ти живи и здрави именниците Hug Значи викаш да не свиквам на спане през нощта, че не се знае кога пак ще си реши да се буди Laughing
Атракция, браво бе жена, кога стана, че и пита спретна smile3501 Аз до обед обикновено не мога да сколасам закуска да си направя Wink
Освен Бамба, и Цветя я няма тези дни. Дано се оздравее скоро Миша..
Аз май от мързел и нередовно цедене успях да си докарам запушване Tired Дайте съвет как да го оправям ако се е случвало на някоя от вас, че ме е страх да не стане по-зле.

# 127
Ето да видите и ние колко сме поаснали http://septemvri2009.snimka.bg/baby/yavor-na-mama-eli-bebeshondel.421361.15769582

# 128
Sonik,аз се бях запушила,като ме изписаха от болницата.Тогава се оправих,като влезнах под горещия душ и със сапунени ръце започнах да масажирам гърдите .Едновременно с това започнах да изцеждам с две ръце.Така докато спре да отделя мляко!Това става и с топла сварена смрадлика(тетра).Вечерта си направих лапа от настърган домашен сапун(може и Дуру за пране)-3супени лъжици,1 супена лъжица олио и един белтък.Това се размесва на каша,слага се на марля и се поставя на местото,отгоре слагаш сутиен ,за да не се размести.Има голям ефект.
Бебешондел,много е пораснал Явор,голям е сладунчо. Grinning

# 129
еииииииии,мацки ей ма и мен Hug

честит имен ден на всички именници-нека са живи и здрави bouquet

Атракция,ми опретни булки сме си плевенчанки ,аааааааа newsm44на ранина си станала,питката готова-огън сме си ние Whistlingбраво на тебе и айде любимия да оздравява Hug

емир,да са ти живи именниците Hug Hug

соник,душа влизай в банята и с много гореща вода се натопли и веднага кат излезнеш се изцеди Peaceче да не стане някоя беля Naughty Naughty

бебешондел,пу да не са му уроки на вашия,голям сладур Heart Eyesама какъв е дългичък,баскетболист ли ще става kyllmg kyllmg

ооооооооооооо,Горби,кво става бе,Бургас ви тресе сексуалния грип май newsm78 newsm78 първо Ла Дида,после Ти... Oha!ама още много ще има да оставяте децата да спят при бабите,за да ме стигнете мене newsm35 smile3534

Цвета,как си бе мила,как са децата,не пишеш Winkдано всипри бабитеко е ок и те при бабитеакаме с хубави новини Hug Hug

# 130
Здравейте момичета, ние днес се прибираме- чакаме малката да се наспи и потегя подвижната лудница. Ако знает с какъв багаж съм ум да ви заиде newsm09
Ама не тъжа мног щото след 2 седмици пак ще дойдем- няма отървия от нас  smile3532
Така ще е доато свеки се изнесе (дай Боже ) на пролет и останем сами. newsm17
Иначе Находке видя ли как си се заблудила с приликата  Wink
Бебешондел Явор е голям сладур- мама Ели е целия.  love001
Искам да ви почерпя за здравето на мъжа ми че днес си прави курбан , преди години на този ден е преживял мнпог тежка катастрофа и сега живее направо втори живот ето заповядайте

Дай Боже никога да не ни сполетява отново такова нещо  Praynig
Честит имен ден на бебе Ангел на мама EmiR , на бебе Ангел на мама  geri bs и на всички , които празнуват днес. Да са ви живи и здрави и Бог да ги пази!!!

Хайде следващия ми пост ще е от в къщи  Hug

# 131
Здравейте и от нас.
Честито на всички именници да са живи и здрави newsm51
Ние днес сме доста кривички, за сметка на това пък снощи бяхме много послушни, заспахме в 20 часа и чак в 4 се събудихме. Днес при нас времето е страхотно излизаме навън за следобедния сън.

# 132
  • Karlovo
BebEshOnDeL много сте готини .
Момичета някой да се оплаква от болки в колената при ставане и качване на стълби ? Питах лекарката какво мога да пия ,че ще изпусна детето някой път , тя отсече  " Нищо ти сега кърмиш ! " , а много ме болят ставите Cry .
Тук духа един вятър , май няма да ни огрее днес за разходка .

# 133
  • Габрово
Добро утро и честито на всички именници днес  bouquet
Аз вчера се зарадвах,че Андреа ми направи 6 часова пауза и тя тази нощ пак се събуди в 2.30ч и в 5.30ч да яде. Tired
И тук вече стана студено и днес ще слагаме печката,че не мога да къпя така Андреа. Naughty

Все едно аз съм го писала. тъкмо се похваля, че детето е кротко и то почва да реве. Тъкмо кажа, че направила големи паузи нощем и тя пак почна да суче начесто постарому. Абе вече хич и няма да я хваля.
Иначе и мен ме болят ставите, а гледам и други се оплакват от същото. Да не би бебетата да ни изсмукват калция знам ли Rolling Eyes

Честито на всички именници  bouquet
И Рая и баща й имат имен ден днес та по тоя повод хапнахме навън по една тортичка Flutter
 А тая болярката пита и аз отдавна се каня да  я спретна, но кога ще е...

# 134
соник, http://xedra.wordpress.com/2008/09/07/bliste/ ако е това. Оняден с много зор се оттървах от такова. Киснах зърното в гореща солена вода, бебето сука, но не. Не издържах и го побутнах с клечка за уши. Но накрая на другия ден бебо дърпаше по-жадно и след кърменето видях, че на мястото на бялата точица има дупка вече. Та, така трябва да се размекне и после сучене или помпа. А да и с помпата дърпах.
Честито на всички именници днес и на бебетата с месечинки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт