Напуснах съпругът си

• 8 017
  • 52
  •   1
Отговори
# 45

... детски все още би трябвало да получаваш - не съществува такава опция дъщеря ти да живее при баща си.

И защо да не съществува
Напротив, има много случаи, в които децата трябва да останат при бащата– психично болни жени, алкохолички, майки, които не се грижат за семействата си. Случаят е такъв ...

# 46
Твоят избор е важен и ти пожелавам успех и късмет в живота за напред!  bouquet Hug

# 47
Хайдеее...Николетка дъщерята ли е, екссъпругът или трето Laughing заинтересовано лице? Май духовете не са се успокоили.

# 48
  • някъде другаде
Желаяти успех! Hug Hug Hug

# 49
Гери,това, че си се изнесла е много добре и те поздравявам, но ти не си решила нищо все още. най-малкото властите трябва да са официално уведомени, че не съжителствате с мъжа ти и по какви причини. не знам в какви точно отношения си с твоята дъщеря - тинейджърка, но ако тя не е навършила пълнолетие, ти носиш отговорност наравно с мъжа ти, ако нещо се случи с нея или тя направи нещо нередно.

желая ти успех и те съветвам да документираш версията си за семейните отношения, с входящ номер като жалба или както там те посъветват с оглед процедурата; не знам дали има вариант да поддържаш контакт със социалните служби по някаква програма - да виждаш периодично психолог или социален работник към тях, към който да можеш да се обръщаш - дори просто за всеки случай като лице за контакт. не всеки "бивш" оставя непокорната бивша просто да си отиде, без последствия...

# 50
Голяяяяма прегръдка и от мен  Hug  Hug  Hug
Ето момичета, вече съм нов човек, като се замислих имате право. Та от днес нататък кофата изчезна. hahaha hahaha hahaha
Може би новият ник е името ти, но е и  - излекуван, оздравял (от фр.)
Дано това си имала предвид  Peace Пожелавам ти го  Peace и стискам палци, защото няма по-полезно за децата ти, от това да се чувстваш пълноценен човек  Peace

...има много случаи, в които децата трябва да останат при бащата– психично болни жени, алкохолички, майки, които не се грижат за семействата си.
Случаят е такъв ...
Какъв???  Angry ...нещо друго да имаш да кажеш???  box

# 51
Ами такъв. И трите неща събрани накуп  Sad

# 52
Николетке, не знам коя си, но ако имаш нещо да кажеш, кажи го.
Следя драмата на Гери, май от години,  и се радвам за нея.  Дано не си дъщерята.

Общи условия

Активация на акаунт