"Морално ли е кърменето на обществени места"

• 6 765
  • 155
  •   1
Отговори
# 90
Бритче, изкушавала съм се за този надпис  Mr. Green

Само дето смятам, че за разлика от щатско (надписът е от щатски сайт за тениски), където разбирането за морал е малко по - натопорчено отколкото тук, в такъв носенето на такъв лозунг има смисъл. Тук ми е някак смешен вече самия спор. Морал, като такъв не съществува въобще в общество като нашето, лошо няма. Но на фона на размития ни морал да спорим във сутрешен блок дали е морално майка да храни детето си по естествения начин в естествената му среда ... мола ви се, смешно е. Сигурна съм, че и на дамата водеща не и е хрумнало, че кърменето на общ. места може и да и пречи преди да се наложи да се направи на оригинална и интересна по телевизията.

# 91
  • Сливен
     Аз също съм кърмила навън.

# 92
Привет!
Не ясно как се оказах автор на тази тема  newsm78
Постът беше публикуван в темата за най- абсурдна реплика относно кърменето...Не знам дали малката е щракала нещо,но аз със сигурност НЕ СЪМ пускала темата   Naughty
Най-малкото, защото, точно тук няма смисъл да се обсъжда дали е морално...
И нормално, и морално си е,  и на който му бърка някъде да се замисли дали той нещо не е У ред...
Кърмила съм и продължавам да си кърмя навън...
НИКОЙ досега не е бърчил нос от погнуса, или е въртял очи като Лорчето от "демонстрациите" ми...Ама тя горккичката, не че някога се е изказвала подготвена...
Та тъй и тъй съм"пуснала" темата, рекох да се изкажа...  Mr. Green

# 93
Сякаш нямам думи с който адекватно да изразя мнението си.  Shocked
Много куха лейка се оказа Лора Крумова, но тя милата не е майка, тъй че...няма какво да я коментирам. Най-голямото постижение на една жена е да стане майка, това е и най-трудното нещо, най-болезнения момент е раждането, изискващо най-голямо себеотдаване е кърменето.
Това е най-естественото нещо на света. Да нахраниш бебето си е не само интимен момент, това е всичко от което има нужда малкото същество. Една такава позиция на отхвърляне на това да става навсякъде ме кара да съжалявам гладните бебета и хранени с АМ поради тази глупава причина.
Гледката на една кърмеща жена е не само мила, а затрогваща, красива и неповторима според мъжа ми . Тука няма нищо кравешко! Липсва красота само за тези глупави комплексари, като въпросната търговка със смукателен рефлекс.
Адмирации за Цветелина и Милен Цветков!
Не разбирам изобщо защо се обсъжда тази тема. Нима сме консервативно общество??? Не това доказваме с афиширането на голотата по телевизия, преса, билбордове, изкуство и тн.
Бих желала тази тема да се дискутира още веднъж, но с хора имащи реално мнение по този въпрос.
Относно хигиената...няма да коментирам.

# 94
Не е кравешко да се кърми, защото теленцата  вече ги хранят с биберони  Mr. Green

# 95
Не е кравешко да се кърми, защото теленцата  вече ги хранят с биберони  Mr. Green
да,не е срамно да се пие кърма от крава,срамно,неприлично и негиенично е да се пие майчина от бебе на обществено място Joy

# 96
Аз ако бях крава, щях да спретна дебат "Морално ли е да се пие капучино на обществено място"  Mr. Green

# 97
  • София
Аз ако бях крава, щях да спретна дебат "Морално ли е да се пие капучино на обществено място"  Mr. Green

Чудна идея за тениска  Mr. Green

# 98
Лелеее,и аз съм го изпуснала това предаване.Как може изобщо да се коментира дали е морално кърменето на обществени места? Ми и бебето се храни на обществени места,както и всички останали хора го правят.
Все пак се покривам,не си показвам гърдите,когато я кърмя навън.Дори не съм виждала кърмеща майка,която си е извадила гърдите на показ.Всички се покриват.Кое да му е аморалното? newsm78
Благодаря на всички вас,които сте защитили позицията на кърмещите майки!  bouquet

# 99
  • София
Аз си кърмя. Имам и още 2 познати, с които си кърмим заедно на пейка в парка. Според мен, ако всички си кърмят спокойно, в един момент ще престане да прави впечатление. Пък на който не му харесва гледката, проблемът си е негов Mr. Green
А това за смукателния рефлекс вярно е супер забавно.Като за "Господари на ефира" Laughing

# 100
Някой има ли идея как се казва тая русичката с очилата? Да и организирам едно публично кърмене пред тях. Много ме издразни тази жена.  #2gunfire

# 101
Някой има ли идея как се казва тая русичката с очилата? Да и организирам едно публично кърмене пред тях. Много ме издразни тази жена.  #2gunfire

Хахаха - супер идейка  Mr. Green. Ама да си разголите и двете цици, ей!  Mr. Green

# 102
И да не забравите да си вземете помпичките, че няма да е кравешко! hahaha

# 103
По повод големината на гърдите, аз имам приятелка с прилично голям бюст (сутиен с чашка по-голяма от D) и въпреки това има  затруднения с кърменето както при първото, така и при второто си дете и кърмата не й стига, по нейни думи.

А Милен направо ми се издигна в очите след този репортаж, аз иначе хич не го харесвам.

# 104
  • Видин
Аз винаги съм носела най-малкия размер сутиен и все са ми били големи даже  Mr. Green След раждането маааалко порастнаха, но кърмя доста успешно, имам кърма в изобилие и нямам проблеми (слава Богу).Така че няма връзка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт