® E-bay - тема 40

• 29 494
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
ОК! Съгласих се, че не иска да праща извън UK, затова дадох UK адрес, неговата отговорност ще е само до там. Защо му е confirmed paypal address да бъде същия?
zvanche, Алекс1 благодаря!
А мога ли, за такива случаи, да си направя нова (втора регистрация) и навсякъде да посоча UK адреса на фирмата посредник, при положение че картата е на българска банка? Имаше май някаква проверка на банката и адреса  newsm78

# 661
Май, май всяка нова регистрация в пей пал иска и нова карта.

# 662
  • Шумен
имам проблем,платих,получих имейл,има я транзакцията в пепал,но в ибей не се отразява а продавача ми пише,че не е получил плащането.

Shocked Shocked Shocked а статуса на плащането какъв е?

# 663
  • на пистата
в ибей стои като неплатено

# 664
Здравейте,имам въпрос към вас,надявам се някой да може да ми помогне.От ebay.co.uk си поръчах две батерии и зарядно за фотоапарат.Пишеше че доставката е от Хонг конг и за Европа  отнема от 4 до 7 семици.Платих си,получих положителна оценка,но не и пратка.Минаха повече от два месеца и половина.Свързах се с продавача и той ми изпрати име и фирма с която е изпратил пратката.Някои има ли идея къде трябва да я търся,ако въобще е стигнала в Бг?Благодаря ви предварително

# 665
Здравейте,имам въпрос към вас,надявам се някой да може да ми помогне.От ebay.co.uk си поръчах две батерии и зарядно за фотоапарат.Пишеше че доставката е от Хонг конг и за Европа  отнема от 4 до 7 семици.Платих си,получих положителна оценка,но не и пратка.Минаха повече от два месеца и половина.Свързах се с продавача и той ми изпрати име и фирма с която е изпратил пратката.Някои има ли идея къде трябва да я търся,ако въобще е стигнала в Бг?Благодаря ви предварително

Ти много късно си се сетила да търсиш пратката. Трябваше към 40-ят ден да му пишеш, и най-късно на 45-ят ако не ти е върнал парите, да пуснеш диспут за неполучена пратка. Вече диспут не може да се пусне, а продавача няма сам да върне парите.
Каква фирма ти е дал? Rolling Eyes

# 666
Здравейте!
Купих преди доста време спален комплект, но получаването му доста се забави (използвах посредник, но вината си е в мен) и изтървах времето за отваряне на диспут. Комплекта, който получих е различен и доста по-грозен от този, който харесах и платих. Въпреки това, че вече е късно да се направи каквото и да е, писах 2-3 пъти най-учтиво на продавача и му обясних как стоят нещата. Попитах го дали мисли, че може да се направи нещо по въпроса. Но единственото, което съдържаха неговите отговори беше, че септември е имал само десена, който съм платила аз и той ми е изпратил точно него, а аз този съм го била получила от друг и че е минало много време от тогава, а чак сега му пиша за това. Вчера му писах, че след като отказва да си сътрудничим и да си поправи грешката, ще отразя това в оценката ми за него. И днес ми отговаря, че той нямал намерение да поправя грешките на другите и че щял да се оплаче на Ebay от отношението ми. Та въпроса ми е - мога ли да му оставя отрицателен feedback и ако го направя, може ли той да се оплаче на Ebay и това да ми навреди по някакъв начин?

# 667

Ти много късно си се сетила да търсиш пратката. Трябваше към 40-ят ден да му пишеш, и най-късно на 45-ят ако не ти е върнал парите, да пуснеш диспут за неполучена пратка. Вече диспут не може да се пусне, а продавача няма сам да върне парите.
Каква фирма ти е дал? Rolling Eyes
hong kong post или hong kong national mail.Не помня точно,а в момента нямам възможност да проверя

# 668
  • Шумен
В PayPal Completed ли е?

# 669
  • на пистата
В PayPal Completed ли е?
да

# 670
ОК! Съгласих се, че не иска да праща извън UK, затова дадох UK адрес, неговата отговорност ще е само до там. Защо му е confirmed paypal address да бъде същия?
zvanche, Алекс1 благодаря!
А мога ли, за такива случаи, да си направя нова (втора регистрация) и навсякъде да посоча UK адреса на фирмата посредник, при положение че картата е на българска банка? Имаше май някаква проверка на банката и адреса  newsm78

Не, не можеш! Българска карта се конфирмва само на български адрес.
Добави адреса на фирмата -посредник в Ибей акаунта. Плати през Ибей.Една от стъпките при плащането е да избереш на кой адрес да бъде изпратена стоката. Избираш си английския адрес, после системата те отвежда автоматично в Пей Пал, потвърждаваш и си готова.
Пробвай да видиш дали ще стане!

Тогава му изпрати номера на транзакцията на продавача!
Може той да се е объркал нещо !  Или хрумва ми също, да не е сбъркан Пей Пал имейла!  newsm78

# 671
  • на пистата
ами работата е,че не е само той,платих и на друг и той казва,че не е получил парите.имейлите не са объркани,защото гледам не стои часовничето.след тава плащане направих още дриги две,те се отразиха,но първите не Sad

# 672
  • Шумен
ами работата е,че не е само той,платих и на друг и той казва,че не е получил парите.имейлите не са объркани,защото гледам не стои часовничето.след тава плащане направих още дриги две,те се отразиха,но първите не Sad

Пиши на PayPal  Peace. Или ако не е спешно изчакай до утре, може да има някакво забавяне.

# 673
  • София
Имам нужда от помощ. За тези ботушки, с които се похвалих онзи ден - http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2505272 … ame=STRK:MEWNX:IT .
Продавачаката ми е писала съобщение :

Hi there as I did not think I would be posting as far as Bulgaria Im afraid the postage is higher than quoted..its £7.79 so I was wondering if you could please send me another £1.79 for the extra postage, sorry to have to ask many thanks Sharon x.

В обявата шипинга е до БГ и е 6 паунда, които ги платих веднага. Какво да и пиша?  До колкото разбирам иска още 1.79 паунда за да ми ги изпрати... so far as Bulgaria  Laughing

# 674
eitalina, плаши гаргите според мен. Винаги можеш да се обосновеш,че пратката е изпратена със закъснение от продавача, може би и поради стачките се е забавила доставката,но когато е пристигнала си била командировка, и след прибирането си вкъщи си установила несъответствието. Имаш ли възможност да снимаш полученото,както и да си направиш и принт-скрийн на обявата?Евентуално ако се наложи да даваш обяснение. Но аз самата не го вярвам.
Много нагли станаха вече Crossing Arms, изобщо не се оставяй да те работи.

Общи условия

Активация на акаунт