® E-bay - тема 40

• 29 493
  • 748
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
В обявата шипинга е до БГ и е 6 паунда, които ги платих веднага. Какво да и пиша?  До колкото разбирам иска още 1.79 паунда за да ми ги изпрати... so far as Bulgaria  Laughing
Доколкото знам, няма право да иска допълнително пари. Споразумели сте се за определена цена и за нея е сключена сделката. Нека по-опитните да кажат, ако откажеш, дали може да иска разваляне на сделката Thinking

# 676
  • някъде там
Как да търся преса за вафлички?
Авче? ти търсеше май... newsm78

# 677
  • София
Как да търся преса за вафлички?
Авче? ти търсеше май... newsm78
Oooo мацка.. как е бебока. Аз търсих и пак питах Авчето... Hug

# 678
Да, и аз търся и то една конкретна, с квадратни вафлички, ама никой не казва как е на английски "преса за вафлички". Mr. Green

# 679
Та въпроса ми е - мога ли да му оставя отрицателен feedback и ако го направя, може ли той да се оплаче на Ebay и това да ми навреди по някакъв начин?

Остави отрицателен, друго май не можеш на този етап да направиш.

# 680
  • varna
какви са тези квадратни вафлички?

# 681
Ами не от стандартните триъгълни, а квадратни. Не знам как да обясня. Crazy
Трябва ми по принцип как се наричат пресите с "вафлички", и там вече ще намеря.
Преди бях видяла на опаковката на една моя преса, и така намерих, ама съм забравила думичката след това. ooooh!

# 682
Може ли  малко помощ. На 5 ноември пуснах диспут за нещо от Китай, което платих, а продавача внезапно се оказа с анулиран акаунт.  В понеделник получих мейл от Paypal, че диспута е затворен и съобщение "A refund was issued". Така написано разбирам, че ще ми върнат парите, но няма нищо. Забавят ли се или аз не съм разбрала правилно?

# 683
  • Ах, морето
Преди бях видяла на опаковката на една моя преса, и така намерих, ама съм забравила думичката след това. ooooh!

Това ли търсите: waffle maker ?

# 684
vesi_127 Joy Joy Joy така не съм се смяла отдавна!
Знам, 4е го казваш с най-добри намерения, но пак е смешно ! Joy
Само си представям Ав4ето и Тина как си пъхат главата в waffle makera !  Joy

# 685
Може ли  малко помощ. На 5 ноември пуснах диспут за нещо от Китай, което платих, а продавача внезапно се оказа с анулиран акаунт.  В понеделник получих мейл от Paypal, че диспута е затворен и съобщение "A refund was issued". Така написано разбирам, че ще ми върнат парите, но няма нищо. Забавят ли се или аз не съм разбрала правилно?

Провери и в Пей Пал акаунта и в банковата си сметка! Не се знае,къде то4но ще дойдат!

# 686
От 2 год си пазарувам с виза на пощенска банка ,но срока й изте4е.Издадоха ми нова карта и се опитах да я add-на в paypal , но ми изписва това:
 This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
После пробвах с още една,пак на пощенска банка и пак същото.Някакви идеи ?  bouquet

# 687
  • varna

Това ли търсите: waffle maker ?
Авчето ако по горе не си намериш от тези дето ги е пуснала весито Laughing виж тука дали ще срещнеш твоята представка
http://cgi.ebay.co.uk/BABYLIS-PRO-CERAMIC-12-in-1-STYLER-STRAIGH … sh=item5636b617c2

# 688
  • varna
От 2 год си пазарувам с виза на пощенска банка ,но срока й изте4е.Издадоха ми нова карта и се опитах да я add-на в paypal , но ми изписва това:
 This credit card has been denied by the bank that issued your credit card. For details on why your card was denied, please contact your credit card issuer's customer service department. Or, you may want to try adding a different credit card.
После пробвах с още една,пак на пощенска банка и пак същото.Някакви идеи ?  bouquet
по късно пак пробвай ,понякога така прави пейпала номерца Peace

# 689
Относно пресата http://health-beauty.shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=+Hair+Crimpers& … amp;_osacat=26395   може би това имаш в предвид и думата е Hair Crimpers  newsm78  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт