Отговори
# 465
Момичета, купих миди без черупките. Ама не помня колко минути се вариха..беше малко..и май в бира...
Вие какво ще кажете по въпроса?
Видях,че никой не ти е отговорил на питанката  Laughing

Кипни ги за минутка в подсолена вода(дето се вика за дезинфекция...за всеки случай) и си готова да ги правиш каквото си решила.Така ще им се запази собствения вкус.

Последна редакция: пт, 20 ное 2009, 18:54 от TheNMaster

# 466
  • София

Мери, аз също като Рина правя заливката с кисело мляко  ( 300-400г) + 2 яйца + 2 с.л. брашно + сол + черен пипер.

# 467
  • ВАРНА
pechovska
Цитат
Момичета, купих миди без черупките. Ама не помня колко минути се вариха..беше малко..и май в бира...
Вие какво ще кажете по въпроса
[/b]
Щом са без черупките,значи вече са претърпели нужната термична обработка.Направо се готвят,защото при по-продължително варене стават жилави..Ако е за салата направо се омесва с другите продукти.

# 468
  • софия
здравейте, не мога да намеря начина да се украсят варени яйца като мишки, гъбки или друго, ще ми помогнете ли?

# 469
  • София

здравейте, не мога да намеря начина да се украсят варени яйца като мишки, гъбки или друго, ще ми помогнете ли?

Ето разгледай тук има цял зоопарк  http://www.receptite.com/recepta.php?cat=pre-iac

# 470
  • София-Младост
Първото , което ми изскочи...тук

# 471

стъпка по стъпка         

Снимките са от нета, мисля, че ще имаш идеи.  bouquet

# 472
  • софия

Ето разгледай тук има цял зоопарк  http://www.receptite.com/recepta.php?cat=pre-iac
невероятни са жерираните яйца!!!
благодаря ти! сега направихме мишките, че щерката е на 5г.

# 473
  • софия
labrex  bouquet
Ала-Бала   bouquet

# 474
Момичета....ПОмощ!

В каква марината да накисна бяло сурово пилешко месо от което после искам да направя панирани пилешки хапки....
Не искма да е мляко,вино или соев сос...

# 475
Водка или ракия..., ама сигурно няма да искаш, щом вино не искаш...

# 476
Водка или ракия..., ама сигурно няма да искаш, щом вино не искаш...
Laughing Laughing Laughing
хи-хи-...

А дали има остатъчен вкус от алкохола?

Искам да стане месото крехко и мекичко вътре,а хрупкаво отвън....Затова попитах...

# 477
Според мен - няма. Докато се готви се размирисва първо, но после явно бързо се изпарява, никога не съм усещала вкуса на алкохола. Аз с ракия правя, защото имаме, а не я пием, но повече е популярно с водка. За мен е супер, нищо не 'отпуска' месото така, както силния алкохол.

# 478
Мерси Пина  Hug
Ще пробвам да видя какъв е ефекта....Ще имам гости другата седмица и искам първо да пробвам ,преди да предложа на гостите...
Демек ще правя демо версия  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Някъде като че ли прочетох нещо за сода за хляб,ама не съм сигурна,,,Ти нещо да си чувала?

# 479
  • София
Божеее ша бастисате ракията бе ора.

Да попитам някой съхранявал ли е кестени и как за зимата ?

Общи условия

Активация на акаунт