Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 717
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Никой от изброените не ме дразни.

знаем, знаем....ама кво да се прави, пак остана неразбрана в номинациите  hahaha
Пак?

# 106
Азса, Дъмбълдор и Гил. Макар че имам подозрения, че това е един човек. Или тризначки от Благоевград.

# 107
  • София
Гласувах. За 2 персони - спортистки. Трета "фаворитка" нямам.

# 108
Айде стига с тия намеци. Тука гласуванията са явни.

# 109
  • тъгата в мен
Всъщност ,като се гласува защо трябва да се рапортува  в темата?
Ще си гласувам тайно и това е ..

# 110
 Shocked А ! Вълка кога попадна тук?

# 111
Не познавам Азса и Гил, но подозирам, че някои от списващите тук страдат от раздвоение на личността. Обзалагам се, че след като гласуват от всичките си профили доволно се поздравяват поне по 3 пъти на  ден в огледалото с думите: " ама как и го казАх, а ? не съм ли велик, баце ? " Няма да гласувам за никого, не че притежавам добродетели, но някак не ми идва отвътре.

# 112
Гласувах.

# 113
Тази сутрин стигнах до едно прозрение. Бях се заял с неква форумска кокошка и и го рекох право в очите: "Тук не съм за да те забавлявам, а за да те дразня"
....а къде се оказах номиниран?!  ooooh! ....ето че все пак в нещо се осрах - в правилното си позициониране.  Sick ....ама някак си не върви да врънкам Кейси да ме включи тихомълком, като кандидат за държавна поръчка в 17.25, най-малкото знам нейните чувства към мен и кеакъв кеф ще и достави да ме отреже.

# 114
Seltak , пусни си мустака! Така не те възприемам... Предполагам , че Силвестър си го сложил заради номинациите , но с мустака си по-...

# 115
Силвестър?!...Ана, забрави да те водя някога на кино! То бива да си невеж в дебрите на десетата муза, ама твоето е като да объркаш Бойко Борисов с Георги Първанов.

# 116
Хохох, тъкмо щях да попитам къв Силвестър...

# 117
Seltakis, хич не те възприемам като Де Ниро в "Нос Страх". Сложи си Крисчън Бейл от "Американски психар".

# 118
Seltakis, хич не те възприемам като Де Ниро в "Нос Страх". Сложи си Крисчън Бейл от "Американски психар".

Яко  Peace

# 119
Няма за кого да гласувам тук.

(А за Seltakis... абе чичото с мустака си беше върхът.)

Общи условия

Активация на акаунт