Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 714
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
Уф, кво да ви правя....за няколко гласа повече и по гол гъз ще се явя.  Embarassed

# 121
Нда, никой не ме дразни само дето всички ме дразнят.
Пепеляши, хората са такива, каквито ги виждаме със собствените си очи.

# 122
  • Belgium
На мен пък Селтакис ме кефеше повече като Дениро  Laughing

# 123
  • на брега на морето
Твърде изненадана съм от предложението за Вълка.
Най-много ме дразни Борис.

# 124
Твърде изненадана съм от предложението за Вълка.
Най-много ме дразни Борис.

И аз също. Какво му е на Вълка? Само дето все недоволства срещу размера на подписите и аватарите.

А Борис не списваше ли понякога в темите за диети? Или съм го объркала с друг потребител? Щото ако е той... е, човек на диета винаги се изнервя леко.

# 125

А Борис не списваше ли понякога в темите за диети? Или съм го объркала с друг потребител?

Да, той и сега е на диета....

# 126
На мен Вълкът ми напомня за рекламата на "Трибестан"-" да вдигнем самолета", която ми е неприятна и пошла по някакъв чичовски начин.

Борис го четях, при все че ме дразнеше. Но по-скоро за мен е агент провокатор.

# 127
На мен Вълкът ми напомня за рекламата на "Трибестан"-" да вдигнем самолета", която ми е неприятна и пошла по някакъв чичовски начин.

О, каква брилянтна идея!

Вълк, може ли да се обръщам към Вас с 'чичо Вълчо'?

# 128
  • Belgium
инфантилна, много точно определение  Laughing

Но по-скоро бих ползвала за обръщението Бай Вълчо, като в рекламата на шпек Перелик

# 129
Глас даден  Mr. Green

# 130
  • София
Дадох един глас, макар че е трудно някой истински да ме подразни.
Не влизам тук да се ядосвам.
Игнорирам лесно.

# 131
Лу, "Бай" е уважително обръщение към възрастен човек.

# 132
За 6% раздразнени потребителки не си струва дори да мисля да си променям табиетите.
Нема нужда да вдигам самолета, достатъчно е да рулилам по пистата, от стъклената зала чакащите да хълцат.
Нино, може да ми викаш и дядо даже, може да те подондуркам, ако искаш.
Инфантилна, с теб не сме се засичали в една и съща тема никогаж, откак е тоз форум. За сефте ти киризя аватара. Дай Трибестан на мъжо си, да не хапиш юргана вечер, докато спи.

# 133
  • Belgium
Именно - Вълкът е бая по-възрастен от мене и нямам намерение да се обръщам към него неуважително  Laughing

# 134
Харесвам странности. Като отвращениято на Марадона към хипермаркетите и пристрастеността на Немо към Fishki-те. Също като неизменно учтивата форма на обръщение на NIno Tino. Та и Вълка, с леко ретро изказа си, в тая бройка.

Общи условия

Активация на акаунт