Гласуване за Черно злато (кой най-много ви дразни)

• 20 758
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
Ще ме карате сега да я издирвам в някоя тема, да се заям и да видя за какво иде реч. Лошото е че нямам време.

# 226
  • София
Ще ме карате сега да я издирвам в някоя тема, да се заям и да видя за какво иде реч. Лошото е че нямам време.
Няма нужда да я заяждаш. Само се появи и тя сама ще те заяде. Подозирам, че това е някакъв нов спорт.

# 227
Спорт, спорт... колко да е спорт. Беше ми любим едно време  Mr. Green

# 228

Айде, айде, че настана една скука..
Ама предполагам, че и тя чете тука, нищо, че си трае.

# 229
Ако четеше тук, до сега да се е проявила. Не и е в стила да се спотайва.

# 230
Ама пратете й един линк на ЛС. Да вземе да се появи. Ще грабне приза за първо място, пък дори няма да разбере.

# 231
  • Му Кинд Оф Плаце
Аз пък не го разбрах като ирония и донякъде като мои мисли. Да, определен стил на писане, който провокира към съжаление и пр. мен ме дразни. Щото съм на мнение, че се очаква еднакво отношение, а не компромисно или съжалително.
И, о, да, ако някой специално провокира моето съжаление, привлича внимание и така може да си го начеше, ми, незнам, що пък да му правя густо.

# 232
Половин ДиС изръшках. Никакво Вилико  ooooh!
И спалня в лилаво, и какво ли не.

# 233
  • София
Знаток ето ти я http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=10549

Мен ме разсмива, а не дразни, но като я срещнах вече имах фаворити за Златен зъб

# 234
  • София
Даже четох публикации нейни.
Пак не загрях с какво дразни.

# 235
  • Belgium
О, Вилико дразни и още как, точно с налагне на безапелационно мнение.

Последно я четох в темата за Взаимопомощ при търсене на работа. Заяжда се и не чува абсолютно никакъв довод. Когато цяла тема е срещу нея, обикновено обяснява че в тая тема никой нищо не разбира и се изнася  hahaha

# 236
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Нея (Вилико) трябва да я преживееш. Уникален потребител, безпардонен, ни се води, ни се кара. Shocked И аз се върнах сега да я почета и виждам, че извадена от контекста звучи различно.

Срещала съм я в теми, където се изявява като Инстанция №1 дори и по въпроси, по които е абсолютно некомпетентна. Въпреки че подминавам с безразличие неадекватните реакции, това е единственият човек във форума, който ме е издразнил истински и заради който се отказах да пиша в тема, в която смятах, че съм полезна с опита си.

# 237
Срещала съм я в теми, където се изявява като Инстанция №1 дори и по въпроси, по които е абсолютно некомпетентна. Въпреки че подминавам с безразличие неадекватните реакции, това е единственият човек във форума, който ме е издразнил истински и заради който се отказах да пиша в тема, в която смятах, че съм полезна с опита си.

Peace Peace
Ти пък, какъв опит- тя има опит във всичко и всички трябва да се наредим и да я слушаме  Mr. Green Mr. Green

# 238
  • София
Явно наистина не е смислено да се четат "последните публикации на ...".
Използвайки последното, се опитах да се запозная с Мамасита, и изобщо не усетих тръпка от уникално чувство за хумор.
Пък всички твърдят противното.

# 239
Вероятно трябва да се чете в контекста на темата, а не извън.
Вилико съм я срещала, малко е рязка, ама чак пък безпардонна...И май веднъж се съгласи с мен, което явно е форумен прецедент. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт