Бял равнец - "избавление от всички беди"

• 492 933
  • 767
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
kremi30 - за теб може би и вани ще са полезни?

Ейнджъл, мислих си го ама нещо не можах да си го представя как се прави. Вана нямам, а да кисна в някакво легенче в банята ми се струва, че ще ми е доста хладничко. Някой ако ги е правил, как се процедира в такива условия?

# 226
  • София
На мен при възпален яйчник с болки ми помогна физиотерапия, но на санаториум е още по-добре, там комбинират физиотерапията с кални бани.

# 227
  • София
дам в голям леген, като е топличка отварата си киснеш без голям проблем, то не е много като време, а и вече не е зима, ако толкова ти е студено може да си стопляш банята леко...

иначе спец. за равнеца пише, че ваните с него са мн хубави за въпалени яйцници.

# 228
  • Варна
Това е някакъв комбиниран чай така ли? За какви болежки е точно и откъде го взе ? Simple Smile
Още чакам аз Sadи взех да се притеснявам вече , днес е 34 ден Sad

Аз съм от Варна, на Колхозния пазар намерих едно малко магазинче за билки, подправки и чайове и жената ме посъветва да пия този. Дава се за кисти, миоми и по принцип за женската полова система и възпаления също. Като го свърша ме посъветваха да ида до един друг магазин на "СТрахил" 7, там има един билкар Илия Димитров ако не се лъжа, много хубави чайове препоръчвал.

# 229
  • Където си поискам:)
Благодаря ,ще го потърся това магазинче тези дни.

# 230
Здравейте момичета, нова съм във форума и научих много полезна информация от Вашето споделяне. Имам СПКЯ, от четири години бях на хормонално лечение с контрацептиви - "Хлое", докато ги приемах всичко беше наред в мига,в който ги спрях и започнаха отново проблемите - мазно кожа, възпалени пъпки, мазна коса и косопад, нарушения в менструацията  Sad и веднага се появиха нови кисти. Имам повишен пролактин и в момента започвам лечение с Достинекс, в същото време искам и да си пия чая от бял равнец, но ме притеснява да не повлияе на Достинекса и да не се получи отрицателен ефект, ще съм благодарна, ако някой е запознат да сподели дали би имало проблем да ги комбинирам двете - Бял равнец и Достинекс. Благодаря Ви предварително и се извинявам за допуснати грешки! Wink

# 231
  • България
около две седмици пия белия равнец и ми помогна да отихне болката в яйчника

# 232
  • Испания и Стара Загора
Здравейте,момичета,
днес открих темата за Белия равнец и я изчетох цялата.
Да започна от начало- винаги съм имала редовен цикъл на 30-32 дни.Но след втората бременност нещата нещо се объркаха.Преди две години започна нередовния цикъл.Идваше ми на 45-50 дни и продължаваше по 10-14 дни.Така лятото на 2010г имах цикъл от 60 дни,много обилен,с кръвоизливи и огромни съсиреци.Отидох на лекар и ми изписаха противозачатъчни.Нещата уж се оправиха,до февруари тази година.От февруари до сега съм имала само два цикъла,като всеки е с продължителност 1-1.5 месеца.Днес бях на лекар и ми изписа Ясмин за 6 месеца.Цял ден ровя в нета за повече информация,но нещата които прочетох за него не ми харесаха.Мисля утре да си купя Бял равнец и да започа да го пия заедно с Невен и Коприва.Но не знам дали да пия хапчетата? newsm78

# 233
  • Добрич
anita29, по-добре потърси алтернативни начини за справяне с проблема, освен чаят бял равнец, отколкото да  пиеш хормони. Ако искаш пробвай в началото само с чай, но ако нещо те притеснява, разрови се из нета за други методи.
Успех!  Peace

# 234
  • Испания и Стара Загора
И аз искам да е с алтернативни методи.Не ми се пият тези хапчета.Днес започнах с чая и ще потърся други методи за справяне с проблема.Хубавото е ,че нямам кисти,нито миома.Само трябва да регулирам цикъла. Peace

# 235
anita29, а някакви хорм.изследвания правила ли си?Преди да почнеш да пиеш каквото и да било,трябва да си наясно от къде идва проблемът?

# 236
  • Испания и Стара Загора
anita29, а някакви хорм.изследвания правила ли си?Преди да почнеш да пиеш каквото и да било,трябва да си наясно от къде идва проблемът?
Не съм правила.Вчера бях на гинеколог и направо ми изписа Ясмин за 6 месеца. Rolling Eyes

# 237
anita29, не бива  да се изписват хормонални без съответните изследвания! Това говори за абсолютно невежство и безхаберие от страна на доктора! На такова лечение  му се вика "ловене на муха в тъмна стая".
А и за пиенето на билки пак трябва да се знае хорм.статус , за да се пият точните билки, защото различните имат различно предназначение .

# 238
  • Бургас
Не съм правила.Вчера бях на гинеколог и направо ми изписа Ясмин за 6 месеца. Rolling Eyes
оф тия гинеколози  Close отиди на ендокринолог.
и аз не бих почнала хапчетата. в крайна сметка винаги можеш да ги почнеш.

# 239
Добър ден на всички,който са онлайн  Simple Smile Имам бяло течение и от 2 дена започнах да пия Бял равнец,защото четох,че помага,та мисълта ми беше,че бялото течение започва да се увеличава и се чудя дали не се прочиства организма от това течение или състоянието се влошава ? Споделете мнение  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт