КУХНИТЕ - 28-ма тема

• 113 146
  • 870
  •   1
Отговори
# 780
  • у дома
Sigy, благодаря  Hug

# 781
  • София
Привет и от мен , стигнахме и ние до кухнята, почти от самото начало следя темите и в първите бях по активна, но след това се закучиха нещата и отиде по на заден план кухнята. Та сега започвам на ново дано не се обърка пак нещо  Praynig

Минах вече през няколко фирми с размерите за да ми направят проект, имам цени от няколко фирми, сега се чудя как да се доверя на фирмата за да е всичко ок. като чета напоследък доста гафове стават.
Сега съм на вълна фурна, котлони и МИЯЛНА нея с най голямо нетърпение я чакам  Peace

И за плота се чудя от какъв материал да е, та ако можете помагайте и за плот  Hug

# 782
  • София
Ще чуеш най-различни мнения за плота. Общо взето всичко опира до парите. Все смятаме с мъжа ми и все нестигат.. smile3514. Мислехме, че ще се нанесем в ремонтиран апартамент с кухня, баня /по-малката/ и гардероб. Но сега се оказва, че ще бъде само ремонтиран с баня  smile3518. А сме под наем и всеки несец е важен. Но няма да падаме духом я newsm10. Но що се отнася до плота съм категорична, че ще е от технически камък. Може всичко да ми е ПДЧ и уреди по евтинки, но с плота и абсорбатора съм решила няма да правя компромиси.  Naughty

# 783
Ще чуеш най-различни мнения за плота. Общо взето всичко опира до парите. Все смятаме с мъжа ми и все нестигат.. smile3514. Мислехме, че ще се нанесем в ремонтиран апартамент с кухня, баня /по-малката/ и гардероб. Но сега се оказва, че ще бъде само ремонтиран с баня  smile3518. А сме под наем и всеки несец е важен. Но няма да падаме духом я newsm10. Но що се отнася до плота съм категорична, че ще е от технически камък. Може всичко да ми е ПДЧ и уреди по евтинки, но с плота и абсорбатора съм решила няма да правя компромиси.  Naughty

и ние сме така-компромиси с всичко,само и само да влезем.както и да го въртим,не стигат тези пари.Поне за баня,кухня и едно диванче (колкото да спим на нещо).И ние сме на квартира и всеки лев е важен!дано скоро да влезем  Praynig Praynig Praynig пожелавам го и на теб!

# 784
  • София
Благодаря Stela  Stop
Ние от две години се каним тия мебели ги оставяме тука. В апартамента няма да ги носим. А ги носихме във всички квартири, и сега в апартамента ще идат  Laughing Само кухнехски шкафове и обсорбатор ми трябва. Иначе другите вехтории си ги имам.  Blush

# 785
  • София
И аз от темите се бях спряла на технически камък, но ни казаха на две места, че попивал като мрамора и май започвам да се отказвам и сега сме се спряли на един друг материал които може да се излее плота и мивката да са като едно ама още не сме проучили каква ще е цената.

Сега най големият ми проблем е фирмата, защото ни е доста голяма кухнята и искам да е нещо качествено, а не да се хвълям и после да съжаляваме, че то това и с пари става  Mr. Green Даже мисля да пусна отделна тема за фирма и за отзиви на тези където съм се спряла.
Кажете вие къде сте си правили кухните и разбира се дали сте останали доволни  Peace

# 786
  • София
И аз от темите се бях спряла на технически камък, но ни казаха на две места, че попивал като мрамора и май започвам да се отказвам и сега сме се спряли на един друг материал които може да се излее плота и мивката да са като едно ама още не сме проучили каква ще е цената.

Сега най големият ми проблем е фирмата, защото ни е доста голяма кухнята и искам да е нещо качествено, а не да се хвълям и после да съжаляваме, че то това и с пари става  Mr. Green Даже мисля да пусна отделна тема за фирма и за отзиви на тези където съм се спряла.
Кажете вие къде сте си правили кухните и разбира се дали сте останали доволни  Peace
Какъв е този друг материал от който може да се излее плота и мивката?

# 787
  • София
Това е цитат за този материал, пишеш в гугъл dupont, ili Corian  и можеш да видиш на изображения какви неща се правят и по принцип за какво става дума  Peace , аз още не съм в час но мъж ми онзи ден каза, че това хубаво ама да проверя каква е цената и да разуча , демек да свърша черната работа  Mr. Green , ама първо да избера фирмата пък после това ще го мисля.

Corian®
Corian® е високотехнологичен композитен материал от натурални минерали, свързани с чист акрилен полимер. Разработен е от DuPont® с цел да се създаде продукт, който по видими признаци да бъде сходен с камъка в неговите различни форми и вид: гранит, мрамор, мозайка и др. Едновременно с това обаче изделията, произведени от Corian® имат изключително пластични форми, почти без ограничение на приложението в офис интериора, публичните пространства и комфорта на дома. При определени условия детайлите от този материал стават еластични и се втвърдяват отново,заемайки желаната форма. Помежду си се залепват без следа.
Повърхността е аморфна, без пори и може да бъде идеално почиствана и дори дезинфектирана за нуждите на медицински лечебни заведения и лаборатории.
Поради голямото разнообразие на цветове, технологии за обработка и устойчивост, Corian® е идеално приложим за изработка на плотове за офис мебели, рецепции, облицовки на стени и колони, прегради и разделителни панели.
Има несравними по качество приложения за мивки, бани, кухненски плотове, стълбища, интериорни елементи и мебели за училища и детски градини.

# 788
kimbolina за това май говориш.Има и ценоразпис на материала.
http://www.salex.bg/index.php/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1% … B8/Geta-Core.html

# 789
Здравейте и от мен
И аз в началото се бях спряла на камък за плот , но след като поразпитах повечко познати които имат се отказах защото дори и техническият попива . Колкото и да се съобразява една домакиня да не оставя неща направо по плота все някога става нали все пак си го правим на нас да ни е лесно и удобно а не да робуваме  и така от много мислене и сметки се спрх на обикновените кухненски плотове така че като му стане нещо или ми омръзне сменям цвета излиза доста по евтин . А за камъка ми искаха луди пари и срок на доставка 2 месеца с разликата си купих всички уреди и сега съм много доволна . Но все пак всеки си решава колко средства иска да отдели и все пак си мисля че не винаги НАЙ-СКЪПОТО Е НАЙ -ХУБАВО   bouquet

# 790
Corian е много скъп и като питах какво е предимството му пред техническия камък ми казаха, че на пипане бил топъл Shocked. Според мен единствено това, че може да ти излеят мивката е някакъв плюс.

# 791
  Peace

Аз по принцип съм за полиран гранит !
(150 лв/кв.м + направа на отвори за батерия,мивка,....)

Това не Ви ли допада ?
/не е гранит.../

# 792
  • София
PAV1, този плот е много хубав, какъв е?
Ние сложихме технически камък. На мен много ми хареса, ето и една снимчица. Остава да ни монтират гърба на кухнята и ще показвам и аз снимки Simple Smile

# 793
СЛЕДЯ С ИНТЕРС ТЕМАТА И НАЙ -ПОСЛЕ РЕШИХ ДА ВЗЕМА ОТНОШЕНИЕ.НЕМОГА ДА РАЗБЕРА ЗА КАКВИ ЦЕНИ СТАВА ВЪПРОС! 6000ЛВ??
3.5 КУХНЯ, ВРАТИЧКИ - ЛАКИРАН МДФ.АЛУМИНИЕВИ ПРОФИЛИ, ВИТРИНИ И МЕХАНИЗМИ ЗА ВГРАЖДАНЕ + БАР ПЛОТ   НА 2М ЗА 4800 ЛВ С ВКЛЮЧЕН МОНТАЖ И ДОСТАВКА.  СМЯТАМ ЧЕ ТОВА  Е  НАПЪЛНО НОРМАЛНА ЦЕНА И НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК Е ВЪЗМОЖНО ДА СЕ ПРЕДЛАГАТ МЕБЕЛИ НА ТАКИВА ЦЕНИ В ТАЗИ КРИЗА.МАЛКО СА КЛИЕНТИТЕ КОИТО МОГАТ ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯТ.ЯВНО ЦЕНИТЕ ЗА  СОФИЯ СА НОРМАЛНИ!!!!!!!!!...

# 794
Цените се получават толкова безбожни, защото майстори и магазини си слагат безбожни надценки.
Майсторите слагат около 70% надценка на материалите, а тези в магазина още най-малко 30% и ей ти - цента на кухнята хвръкнала до небесата.

Общи условия

Активация на акаунт