За Маринела - моето малко слънчице - 18.10.2009 - 20.10.2009

• 10 642
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
# 31
Моето дете също не беше кръстено, но това не попречи да си го погребем.След като почина  от болницата ни казаха ,че ни дават телцето и проблема е наш.Беше на 5 дни и почина в 3-та градска. Мъжа ми отиде в манастира св .Мина и попита един възрастен поп как да постъпим при погребението .Беше му казал да не се вика поп и да не се прелива с вино, защото той е много чисто същество -един малък ангел.

# 32
  • Благоевград
Съжалявам за огромната ти болка Винелина. Плачи, разказвай ние ме тук и четем, но и те разбираме. На всички болката ние е позната. Прегръщам те силно, мила измъчена майчице.

# 33
40 дни без нашето ангелче! Обичаме те, маменце!  Cry

# 34
  • Бургас
Мила Венелина , мили майчици всеки път, когато ви чета не мога да спра да плача. Напесаното е пропито с толкова много болка, безкрайна болка  и безгранична любов. Във всяка една от вас виждам себе си. Точно преди да седна да ви чета, влязох в стаята на нашата малка Зара, тя е все още пропита с аромата й, усещам присъствието й , полъха й , така искам да я прегърна ,  да я целуна.
Венелина на 40 дни на нашата малка принцеса , първо отидохме със съпруга ми до църквата , аз си имам мое усещане за нещата, оставих две красиви рози на иконата на Богородица.  Запалихме свещичка и се помолихме за нея. И на мен са ми казвали, че като не е кръстена нямало смисъл , но ние все пак всички сме Божии чада, а нашите ангели са толкова невинни и чисти душици, а после се събрахме със родителите ни и си я споменахме. Купих адаптирано мляко и дрешка за едно бебенце и така......Така че съветвам те да правиш така както ти подсказва сърцето,то може да чете посланията , които ти праща малката Маринела. Светла й памет . Венелина помни и знай, че тя отново ще се върне.

# 35
Благодаря за подкрепата nani-banani. Благодаря на всички! Подобно на това, което си ме посътветвала направих и аз. Първо през църквата минах да запаля свещичка. Подарих дрешка и играчка на бебе два дни по-голямо от малката ми звездичка. На друго дете взех сладки и чипс. Направих по-специална вечеря за мен и мъжа ми. Странно ми се стори, че една просякиня по пътя към църквата ми каза "... вземи една баничка за бог да прости...". Взех, но тя откъде знае...
В църквата ми четоха чиста молитва, но за мен, не за малката. В молитвата се казваше "... искай и ще ти се даде...". Маринела е много искана, много чакана. Дадоха ни я за два дни! Това е! През тези два дни исках и се молих детето ми да се пребори за живота си. Постоянно! И вярвах, че ще е така. Уви...
Преди малко прочетох "Пътят на душите", във форума прочетох за тази книга. Там се упоменава, че когато бебе почива няколко дни след раждане е заради грешки на родителите от минал живот. Като пример е даден, че си убил собствено си дете в предишен живот. Ирония, нали?! Ако това е истина, сега се борим вече 7 години да имаме дете, борих се 7 месеца да го задържа това дете и го имах за два дни.
Извинете ме за дългия пост, просто в момента се чувствам празна. От 40 дни се чувствам изпразнена. Благодаря за силната подкрепа на съпруга ми и семейството ми, както и за топлите думи от вас. Спокойна вечер.

# 36
Два месеца откакто те няма, мамо! Два месеца откакто чух най-страшните думи на света - " Маринела почина!". Два черни месеца! Копнея да те прегърна, да те целуна, да те зърна макар и за миг... поне насън...но не...
Липсваш ни много, Маринелка!

# 37

За теб изстрадала майчице и за Маринелка!  Hug Praynig

# 38
# 39
Мила Майчице моята болка е същата и въпреки , че мина доста време все така боли.Моята Илианка се роди точно на моят рожден ден на 21.09.2004г.и си отиде след 2 дена.Мислех,че немога и нямах сили да продължа,но успях да се съвзема и продължих напред.След много трудности,един спонтанен аборт,една много тежка бременност сега се радваме на едно прекрасно момченце на 2г. и 4м.Бог ни дава нещастия за да ни подготви за голямото щастие.Знам колко и как боли ,но бъди силна и не се отчайвай и не спирай да вярваш.

# 40
Благодаря ви за силната подкрепа, мили майчета!
Разбрах, че само този който е минал по твоят път, който е почувствал същата болка, знае какво е. След случилото се близките и приятелите започват да мислят и да се тревожат за нас. Но на нас сърцата ни кървят, душата ни гори, прегръдките ни са празни. Да, с времето не мислиш 24 часа за НЕЯ / НЕГО! Да, с времето постепенно ти се връща вярата, започваш да се усмихваш, ежедневието те увлича!
Искам да ви пожелая весели празници! Да сте живи и здрави! Много щастие и късмет!

# 41
  • на дъното
vinelina плача с теб  smile3518жесток е живота, а приятелите са малко вече другите само тцъкат с език и те съжаляват,а ние не искаме това.Прегръщам те силно и на ти желая колкото изобщо е възможно весело да посрещнете всички предстоящи празници Hug
за твоето ангелче Cry

# 42
Бог ни дава нещастия за да ни подготви за голямото щастие.

Много хубаво си го казала Hug. Дано и на нас ни предстои това голямо щастие Praynig

# 43
Два месеца откакто те няма, мамо! Два месеца откакто чух най-страшните думи на света - " Маринела почина!". Два черни месеца! Копнея да те прегърна, да те целуна, да те зърна макар и за миг... поне насън...но не...
Липсваш ни много, Маринелка!

Сигурна съм,че тя знае колко ви липсва и че усеща любовта ви! Вярвам, че душичките на дечицата ни са добре там, където са сега!  Praynig

# 44
Борили сте се много, пожелавам ви кураж да продължите тази ужасно тежка битка!
Дано през новата година късметът да е с вас!

Hug

Общи условия

Активация на акаунт