За Маринела - моето малко слънчице - 18.10.2009 - 20.10.2009

• 10 645
  • 63
  •   1
Отговори
# 45
Малкото ни ангелче си има вече братче. Точно на третият месец от смъртта й в дома ни грейна слънце, изпълни го детски смях. Осиновихме си момченце - Ники.
В началото като ни се обадиха за него бях страшно объркана. Не бях сигурна в себе си, незнаех какво да правя. Питах се защо трябва така да става? С едната ръка ти отнемат, с другата ти даряват дете. Не можеше ли да са две?! 
Аз съм майка на две деца - едното е ангелче, другото е при мен. Ангелчето ще ни закриля и пази, особено своето братче. Сигурна съм в това!

# 46
Страхотна новина, Винелина!
Бъди много щастлива с Ники! Както и винаги ще обичаш твоето ангелче Маринела!
Прегръдки!  Hug Hug Hug

# 47
Чудесна новина! Да Ви е жив и здрав Ники! Дайте му цялата си любов, обич , топлина и всичко най-най  Hug!

# 48
Страхотно, Браво! Настръхнах, аз винаги се вълнувам когато става въпрос за осиновени дечица.
Сигурна съм че ще бъдете възнаградени с много голямо щастие за това добро дело, благородство! Peace

# 49
vinelina,вярвам ,че ще си най-добрата и прекрасна майка за това детенце.Както то е имало късмета вие да му бъдете родители,така нека и то донесе късмета и благополучието във вашето семейство.Господ да ви дари със здраве и семейството ви да расте.В този свят стават чудеса и нека да вярваме в тях.Целувки на малкото юначе!

# 50
Благодаря за пожеланията, мамички!

# 51
Мамички, обезверена съм! Страх ме е, че това е грях, ама това е истината. Вярата ми е силно разклатена. Защо ни я даде Господ и си я взе?! Чета за случаи с недоносени деца, по-малки от Маринела, които са живи и здрави. Защо не и тя? Тя беше не по-малко желана, не по-малко чакана. Защо не и тя?!  Казват ни, че е имало да страдаме, че ни чака нещо много хубаво. Аз не вярвам. Какво по-хубаво от това да си гушнеш детето, от това да си мама и тати! Казват ще си имате други деца. Аз искам нея!
Поживей с мъката. После ще дойде странна лекота и само понякога особена тежест и след това се връща вярата. Вярата в доброто, вярата в бъдещето. Ще започнеш отново да вярваш. Бъди сигурна - след всяко лошо идва хубаво. Това е много стара истина и ти сигурнао я знаеш. Аз минах по пътя на щасттието от това, че ще имам бебе. След това по пътя на мъката и нещастието, че съм го загубила. После дойде страха от това, че отново съм бременна и незнанието от това дали няма пак да страдам, но се успокоих, мислех положително. Дадох гръб на страха и той си отиде като взе със себе си и лошото. Сега имам син и имам майчините грижи и проблеми. Той знае за своето братче, което е при дядо Боже и често ме разпитва, така остава спомена и въпросите ако беше жив какво щеше да бъде около нас. Вярвай всичко ще бъде наред. Гледай в бъдещето. Той спомена ще си живее в теб.....Всичко добро от сърце. Не се отчайвай. Успех.

# 52
Благодаря за подкрепата, zvezdiliana.
След всяко зло идва добро - да, така е. И все пак...
Днес са четири месеца от загубата на Маринелка и месец, откакто Ники е при нас.  През този месец аз отново се смея, осмисли се живота ми. През тези четири месеца бях в ада, изпитвах силен копнеж за безвъзвратно загубеното си дете. Незная как ще е занапред... Липсваш ни, маме! Закриляй братчето си!

# 53
  • София
vinelina едното никога няма да замести другото, но ще върне искриците в очите ви.  Hug

# 54
Шест месеца без Маринелка! Шест месеца на болка, отчаяние, копнеж по теб, маменце! Обичаме те! Целуваме те! Пази Ники!

# 55
Дано малката душичка да вижда благородната ви постъпка Поздравявам те за куража и човечността.

# 56
  • на дъното
за теб Маринелка.Пази мама,тати и Ники

# 57
-лети на воля малка принцеске .... Sad

# 58
Благодаря, мили момичета, за съпричастността към чуждата за вас болка. И все пак толкова позната ... Чужда в смисъл, че не ме познавате. Не я сънувам малката ми принцеса. И от това още повече боли, защото единственото място да я видя отново е в сънищата.
Знаеш ли, temir, за мен благородна постъпка е когато правиш нещо без корист, без да мислиш за себе си. Осиновяването на Ники не е благородна постъпка според мен. Та той ни върна усмивките, той ни върна надеждите, той ни "събра" парче по парче и ни направи пълноценни личности. Дано ме разбереш правилно  Simple Smile.
Хубав ден на всички!

# 59
Девет месеца... Живота си върви, времето минава, ежедневието те повлича. Обаче болката с главно "Б" от загубата е там в сърцето ти и те яде. Винаги ще е там. Обичаме те маме!

Общи условия

Активация на акаунт