ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема

• 40 277
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Valleria-

Незнам дали автора има проблем със зАбите,но с правописа определино има ! Mr. Green

"Не знам" са две думи в българския език!!!

# 601
  • Mediterraneo
тйя пари.

Ей туй как успя да го напише... А как ли ще го изговори  ooooh!

# 602

Цитат
Подфорум предназначен за теми, разискващи книги, стихове, разкази, файлетони и други литературни творби.

Според мен строежът на това изречение е малко тромавичък. По-леко би звучало така - Подфорум за дискутиране (или обсъждане) на книги, стихове ...

# 603
Цитат
Получих имел че кухнята- детска играчка , е шибната  но другата играчка още не   това значили че я няма или по- късно ще я шибнат
  ooooh!

# 604
  • София
Цитат
Получих имел че кухнята- детска играчка , е шибната  но другата играчка още не   това значили че я няма или по- късно ще я шибнат
  ooooh!
Shocked

# 605
  • София
Цитат
Получих имел че кухнята- детска играчка , е шибната  но другата играчка още не   това значили че я няма или по- късно ще я шибнат
 ooooh!

о, нееееее  Joy Joy Joy шибани поръчки Joy Joy Joy

а за другите грешки просто смях не ми остана  Tired

# 606
  • Italia
Цитат
  ooooh!

Със сигурност са марка Таурус - там за първи път в българската история успяват да съчетаят светлинна шибалка и смокиня в кухненски уред!
http://nmrp.log.bg/article.php?article_id=8075

# 607
Цитат
  ooooh!

Joy Joy Joy Ох, това е направо фраза на годината...
В мен обаче възникна един логичен въпрос - "шибната" дали означава "шипната", или... онова нецензурно нещо, за което си мисля  newsm78

# 608
Със сигурност са марка Таурус - там за първи път в българската история успяват да съчетаят светлинна шибалка и смокиня в кухненски уред!
http://nmrp.log.bg/article.php?article_id=8075

А и непрекъснато натякват за определителния член (наболяла напоследък тема)  hahaha

# 609
.
В мен обаче възникна един логичен въпрос - "шибната" дали означава "шипната",

Точно шиПната значи според мен /то и това е една дума... ама хайде/, т.е. - "доставена". Иначе фразата си е намбър уан отвсякъде.
А относно линка по-долу: чела съм го много отдавна и съм се смяла със сълзи!

# 610
Днес от 13.00h в "Челюсти" ще обсъждат отпадането на пълния член...

# 611

Точно шиПната значи според мен /то и това е една дума... ама хайде/, т.е. - "доставена".
А според мен означава 'изпратена'

ship - изпращам, превозвам (стоки)

delivered - доставен.  Peace

# 612
Да, МариаФ, аз писах 'доставена', защото аз го използвам /както и партньорите ни/ в смисъл на изпратено или да се очаква в скоро време. Разбира се, че значи изпратено, а не вече получено.  Peace

# 613
Днес от 13.00h в "Челюсти" ще обсъждат отпадането на пълния член...

Изпуснах началото и нито веднъж не каза кои са гостите й в студиото. Много неприятно.

# 614
  • София
Дамата се казваше Милена Ленева от някакво читалище, а господинът беше издател, Манол (не запомних фамилията).

Общи условия

Активация на акаунт