ПрЪвУписТните мЪнЯци не са КОНСКИ ПАЦИ- 37 тема

• 40 261
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Цитат
...пиши писмо, че искаш да ти отдържат съответната сума

# 616
  • София

Цитат
Подфорум предназначен за теми, разискващи книги, стихове, разкази, файлетони и други литературни творби.

Според мен строежът на това изречение е малко тромавичък. По-леко би звучало така - Подфорум за дискутиране (или обсъждане) на книги, стихове ...

Тромав е, защото "файла" на "ле тона" се е бъгнал  Laughing

# 617
Дамата се казваше Милена Ленева от някакво читалище, а господинът беше издател, Манол (не запомних фамилията).

Именно издателят ме заинтригува и исках да разбера кой е.  Благодаря. Манол Пейков, може би. (Гугъл ми подсказа фамилията)

# 618
Цитат
не съм оргънизирала до се га никога

И аз, и аз  Crazy

# 619
  • София
Цитат
ние имахме същия проблем с дядо коледа но аз неискам все още да му разваля детските мечти и му отговорих така тези деца не са слушали и няма да получат подаръци и от завист ти говорят така  hahaha при нас се получи миналата година облякохме вуйчото като дядо коледа влизайки в стаята всички изпаднахме в еуфория че ще донесе подарък на всеки нищо че сме големи голямо настроение ни даде децата любопитни от подаръците незабелязаха липсващия човек но след като си тръгна дядото с подаръците те започнаха да се чудят ама този дядо май приличаше на....и обувките бяха като на и тн...и въпреки че разгадаха те пак с нетърпение го чакат и тази година

Rolling Eyes

# 620
  • UK
Цитат
Кажете в кой арлет да отида и при коя фризьорка да си запиша час ,че спечелих валчер за подстригване и издухване

# 621
Какво е арлет?  newsm78

Разбрах от Гоогле... извинете Blush

# 622
Цитат
Зели сме на Памперс памперси ,но се оказаха турски и ми казаха ,че от тях излизали гъбички на бебето искам да ви питам познават ли се кой са турски и кой са истински

# 623
Цитат
Ненезнам...май е най добре да не ти пука. newsm78
Кой кво казъл,на кой си го сложил..
бе я им тегли една..и си гледай живота

- Кво казъ?

# 624
  • София
Цитат
обаче го обеждавахме

Цитат
зайнатил да снима

# 625
  • Бургас
Снощи един доктор говореше по телевизията за "болестотворния бактерий"  Shocked Всички ли са се побъркали вече или аз изпускам нещо  newsm78

# 626
Снощи един доктор говореше по телевизията за "болестотворния бактерий"  Shocked Всички ли са се побъркали вече или аз изпускам нещо  newsm78

hahaha hahaha hahaha

# 627

"бактерий /клостридиум тетани/. тези бактерии отделят силно токсично вещество - екзотоксин, което уврежда нервната система и червените кръвни клетки. тетаничният бактерий и неговитите спори са широко ..."

http://search.pomagalo.com/?keywords=%D0%B1%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0 … %B8%D0%B9&s=1

Само това открих /на първа страница де/ в гугъл.

# 628
  • Пловдив
Цитат
калфланд

Да не е някой нов магазин  Thinking

# 629
Цитат
Понякога си мисля, че по-добрия вариянт за изсупкане на парата е именно виртуалното анонимно пространство

Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт