Великобритания-тема 28

• 43 801
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Нова Година, нов късмет! Желая ви крепко здраве, интересни предизвикателства и непресъхваща оби4, моми4ета!!

Красиво запо4на тази година, макар доста бързо да "излетяха" празниците. Няма да се ходи до БГ тази зима, няма по4ивка, ала се самоуспокоявам с надежди за гореща ваканция през юли. Сега ще се радваме на бялата зима, нещо невиждано от доста време тук и се превръщаме в по-големи деца и от собствените си - по4ивните дни...

Днес бяхме до Британският музей, който има време и желание да се занася - има доста добра мексиканска изложба за Монтесума. Използвайте удобните гардероби в детската 4аст, ниво -1, има големи удобства - маси4ки, бебе-стаи където не се 4ака на опашка; тоалетни и т.н.

Мишолина, аз се записах за март, ще се "дотътря" на 4етири в края на мини-маратона, ала само така ще се организирам и сваля заветните 5-7 кг, с които се "борим" от октомври  Embarassed Wink

Алиса, супер cheesecake стана за Коледа, Благодаря за рецептата! Вкусен, ефектен и лесен (най-важното  chef)!

Лека седмица от мен!

Последна редакция: нд, 10 яну 2010, 22:17 от jan08

# 661
Снегът вече ми омръзна. Липсата на новини го прави новина номер едно, и хората се държат като екстри в някой холивудски филм за природни бедствия (The Day After Tomorrow ли беше оня със снеговете?)... И ако още някой лоботомиран австралопитек забрави за разликата между време и климат и намигне конспиративно, че ето, виждате ли, няма глобално затопляне, може и да го ритна в кокалчето.

Нашите най-накрая излетяха, ама със сто зора, което беше черешката на тортата, защото внезапно почина вуйчо и мърлите от болницата отказали да освободят тялото, за да могат да се прогрижат за него братовчедите, трябвало им по-близък роднина (а по-близката роднина не можеше да се яви поради 5 см сняг....).

Хайде, добра седмица на всички.

# 662
  • След завоя в дясно
Добро утро понеделнишки от мен. Детето най сетне замина на училище и аз бързам да се разпиша докато не ме е завъртяла лудницата.
Ninka maslinka аз давах обикновена вода филтрирана през кана "Брита"(тук това препоръчват), но ако настояваш за минерална вода за бебета има в Boots провери там не си спомням цената, отдавна беше Blush
Алиса и аз да те поФала за cheesecake правих го за НГ стана много сполучлив пък е лесен.
Билянка и твоята питка стана супер благодаря за съветите, справих се да ми се учуди човек Whistling.
Тsvetkova_elica - адаш всичко ще е наред, зареди се с търпение е моя съвет.
Мишолина намерихте ли шейна най-накрая, ние успяхме да се вредим с една от Sports Direct. Хората грабеха по 5-6 newsm78 сигурно после в ебай ги пускат.
Алекс вчера изкара целият ден на кварталната пързалка, напомни ми за моето детство Heart Eyes
Иначе аз съм добре дебелея бавно, но славно за сега. Докторчето каза, че ще е принцеса Simple Smile

Последна редакция: пн, 11 яну 2010, 22:38 от Ell

# 663
Аз съм се заредила уж с търпение.Ама нещо простотиите тук направо ми го изчерпват.Не можело от българска банка да преведем пари по сметка в Баркли  newsm78 .Можело с Money Gram ама излиза със 100 лв отгоре  #2gunfire
Вие как превеждате пари в БГ, или по-точно с какво.
Оказа се, че и за паспорта на Анита ще се чака един месец.Нямало бърза и експресна поръчка.Та явно няма да летим с тати ни, а сами двете към средата на февруари.
Пък и от работата едни въртели  ooooh! Навъртях днес 500 км из Варна само по институции да обикалям.
Абе не е за разправяне.
Ама така е било сигурно с всички ви.

# 664
По-евтино от изпращане на пари с пейпал не съм намерила - personal / gift има такса от 0.5%

Ел, много се радвам за розовата новина! Ние така и не намерихме шейничка; ще чакам май разпродажбите в ибей  Laughing

# 665

Иначе аз съм добре дебелея бавно, но славно се сега. Докторчето каза, че ще е принцеса Simple Smile

Ау  Embarassed уж чета всичко.
Честит розов щъркел адашче.Леко и спокойно до края и една незабравима среща  Hug

# 666
  • Лондон
Ell, честита проекто-принцеска Simple Smile! Да сте живи и здрави!

Мишолина, като няма Чук и Гек пробвайте с найлони по хълма Simple Smile

Елица, пари в България не съм пращала, но пробвай с Уестърн Юнион.

Алиса, моите съболезнования! Ужасна история...

Аз съм затънала в сметки, бюрокрации, ремонти и работа. Искам да избягам някъде и да се заровя. Тайно си мечтая да завали оргомен сняг и да ме оставят на мира...

# 667
  • Манчестър
Аз съм се заредила уж с търпение.Ама нещо простотиите тук направо ми го изчерпват.Не можело от българска банка да преведем пари по сметка в Баркли  newsm78 .Можело с Money Gram ама излиза със 100 лв отгоре  #2gunfire
Вие как превеждате пари в БГ, или по-точно с какво.
Оказа се, че и за паспорта на Анита ще се чака един месец.Нямало бърза и експресна поръчка.Та явно няма да летим с тати ни, а сами двете към средата на февруари.
Пък и от работата едни въртели  ooooh! Навъртях днес 500 км из Варна само по институции да обикалям.
Абе не е за разправяне.
Ама така е било сигурно с всички ви.

Е как така не може..? Казаха ли защо? На мен лично не са ми пращали пари от БГ, но все си мисля,че след като аз мога да пратя оттук до БГ би следвало и обратното да стане.
Иначе от тук пращам от моита банка (RBS) до 10 000 лири е 10 лири и на другия ден са в акаунта в БГ.

# 668
Ave обяснението им било, че номера на сметката бил за вътрешно ползване.На тях им трябвал IBAN
Това го оправихме за сега.То няма и начин де, защото парите са за Индемнити Иншуаранс.
Като идем там ще видим как ще процедираме с преводите

# 669
zdraveite mai4eta, vmakvam se s edin po-razli4en vaprosot. ot 3 godini sam v angliq i ot 23 sedmici sam s bremenno korem4e Love . ot rodilnoto tuk mi predlagat opcii za rajdane - v ka6ti, vodno ili v bolnica...vie mam4eta kakvo bihte me posavetvali...pro4etoh 4e rajdaneto vav voda bilo nai-netravmira6to za bebo...v ka6ti me e strah maiko...pri uslojneniq ne se li gubi cenno vreme do bolnicata?
vseki savet i mnenie e dobre do6al  Hug

# 670
  • Нотингам/Пловдив
Аз лично не съм раждала в Англия,но приятелката ми роди.Тя реши да избере раждане във вода.Раждането минало много леко поне според нейните думи.На раждането не е имало лекар само акушерка и съпругът на приятелката ми.Пожелавам ти леко раждане Simple Smile

# 671
Аз лично съм решила да бъде водно раждане,или поне първата част на раждането да е  в басейн.Ще видим какъв акъл ще ми дойде като ме напънат болките-може да искам всички видове обезболяващи и да съм извън басейна.Най-важното е да останеш активна докато ти траят болките,за по-бързо и безпроблемно раждане.Хубавото е,е всеки един момент можеш да промениш решението си как да раждаш-и се уважава,не като в БГ(естествено ако няма усложнения)

# 672
gerganagt, раждането във вода, което ти предлагат от родилното, е там, в родилното. Явно имат басейн за тази цел.
Осведоми се, отиди да го видиш, попитай как точно се използва (предполагам че може да е и само докато получиш пълно разкритие), и ако искаш го запази, пък после можеш да се откажеш.

# 673
  • Bristol
zdraveite mai4eta, vmakvam se s edin po-razli4en vaprosot. ot 3 godini sam v angliq i ot 23 sedmici sam s bremenno korem4e Love . ot rodilnoto tuk mi predlagat opcii za rajdane - v ka6ti, vodno ili v bolnica...vie mam4eta kakvo bihte me posavetvali...pro4etoh 4e rajdaneto vav voda bilo nai-netravmira6to za bebo...v ka6ti me e strah maiko...pri uslojneniq ne se li gubi cenno vreme do bolnicata?
vseki savet i mnenie e dobre do6al  Hug
Дали ще е в къщи или в болница е много лично решение, зависи ти как чувстваш и възприемаш нещата, както и твоят патньор и къде би се чувствала по-сигурна и спокойна.
А водното, ако е в болницата, заявяваш водно, пък ако не ти хареса, продължаваш извън ваната  Grinning Имай в предвид, че при водното не могат да се слагат обезболяващи. Ако искаш да ползваш такива, трябва да си извън водата. След 30та седмица предполагам ще те накарат да си направиш плана за раждане и тогава в детайли можеш да обсъдиш нещата с акушерката си. Всяко нормално раждане тук протича само с акушерка, независимо дали е в къщи или в болницата.

# 674
Здравейте и от мене  Hug Най сетне сме си в къщи. Успешно излетяхме вчера от Хийтроу, с родните ни авиолинии и ей ни на, на родна земя  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт