Колегата мирише

• 38 951
  • 246
  •   1
Отговори
# 105
И аз имах такъв колега и една колежка. Слава Богу напуснаха.

# 106
 Добре, защо да не е удобно шеф да говори с него? Ами ако този ви колега има контакти с клиенти, нали и тяхната реакция ще е същата.
Там, където работя аз има изисквания за външен вид- какъв грим,какъв маникюр, какъв парфюм, какви бижута са позволени...на една колежка и беше направена забележка за крещяш лак, на друга че косата и е много разпиляна и по-добре да я прибере с шнола.

# 107
Добре, защо да не е удобно шеф да говори с него? Ами ако този ви колега има контакти с клиенти, нали и тяхната реакция ще е същата.
Там, където работя аз има изисквания за външен вид- какъв грим,какъв маникюр, какъв парфюм, какви бижута са позволени...на една колежка и беше направена забележка за крещяш лак, на друга че косата и е много разпиляна и по-добре да я прибере с шнола.

И при нас има изисквания, че и заповед.

Шефът ми е такъв човек, че не ми идва отвътре да го занимавам с подобни въпроси. Той е страшно фин и ерудиран човек и самата идея да заговоря на тази тема пред него ми е пошла.

# 108
Подари му стипца - камък против изпотяване и му кажи за какво се ползва и как.

# 109
  • Пловдив
И аз имах същия проблем - колежката, с която доскоро работех и делях една стая беше адски миризливец, освен потта и устата и миришеше на нещо средно между кисело зеле и запъртъци. При нея, според мен, проблема беше с отделителната система, въпреки че като я види човек никога на пръв поглед не би познал за каква смрад става въпрос /чисто и добре облечена, дребничка, слабичка и т. н. / Многократно с колежки сме и правили намеци, напр., че има хапчета против изпотяване, тъй като тя си знаеше проблема и сама казваше: "аз си се потя много", а за хапчетата отговаряше "да не съм болна, че да пия хапчета". Веднъж една колежка и препоръча един дезодорант против изпотяване, не му помня името, само знам, че се продава в аптеките и цялата сложност в употребета му се състоеше, в това, че трябва да се напръскаш три вечери преди лягане и предотватява изпотяването за десетина дни. Даже и го дадоха да го тества, след няколко дни колежката го върна и каза, че е забравила да го пробва. Не знам какво му се вика на това?! Не мога да опиша, колко пъти и на мен ми е идвало да върна обяда като се приближи до мен. Да не говорим, че веднъж един колега, който влезе в стаята направи коментар, че мирише на кучета, при което умрях от неудобство, да не мисли, че вонята идва от мен. В някои случаи няма оправия, безнадеждни са. Добре, че вече не работя там. Истинска отврат!

# 110
Ух,срам не срам и аз по едно време много вонях...потях се като прасе,къпех се всеки божи ден,талкове,пудри, сухи дезодоранти и прочие и не помага!
Накрая откриха че имам проблеми с щитовидната жлеза,почнах да се лекувам и вече нещата са добре.Но и на мен една колежка ми се сопна да се къпя по-често  Confused Ей богу ,много унизена се чувствах!Къпех се бе,обаче да походя малко пеш и цялата се изпотявах зверски.Незнам някой дали е имал подобен проблем.Решението хич не е в сухия дезодорант,аз не смърдях само под мишниците,цялата смърдях.Та така.
Все пак споменете на колегата ,че намирисва.Може пък при него да е от лоша хигиена!

# 111
Клетъчен органел, изповедта ти ме навежда на мисълта, че смръдльовците може би все пак си усещат "уханието". Да си призная винаги съм се чудила дали се усещат такива хора и как изобщо живеят със себе си така задушевно и вонливо. Не става въпрос, когато има заболяване /Боже опази/, а когато упорито отказваш да се сдобриш с душа.

# 112
О аз усещах.Няма как да не усетя,то се узпотявах при най-малкото движение се обливах с лепкава пот.По едно време направо се видях в чудо и почнах посещения при ендокринолози и установиха проблема при мен.

# 113
Ух,срам не срам и аз по едно време много вонях...потях се като прасе,къпех се всеки божи ден,талкове,пудри, сухи дезодоранти и прочие и не помага!
Накрая откриха че имам проблеми с щитовидната жлеза,почнах да се лекувам и вече нещата са добре.Но и на мен една колежка ми се сопна да се къпя по-често  Confused Ей богу ,много унизена се чувствах!Къпех се бе,обаче да походя малко пеш и цялата се изпотявах зверски.Незнам някой дали е имал подобен проблем.Решението хич не е в сухия дезодорант,аз не смърдях само под мишниците,цялата смърдях.Та така.
Все пак споменете на колегата ,че намирисва.Може пък при него да е от лоша хигиена!
   И аз имах същият проблем.С тази разлика,че на мен дълго време не ми назначиха лечение.Накрая отидох в Сф и сега пия хапчета.
 Но да си кажа ,направо ме беше срам да се доближа до някого.И гледах винаги да стоя по встрани,ако ми се наложи да говоря с някого.

# 114
 По първия пост-Не мисля че бих могла да направя нещо за да спре някой да мирише на пот Confused

# 115
      Току -що у дома дойде комшията да пие чаша вино с мъжо.
   Няма да ви шепна как мирише на кисело Sick
    Незная моят мъж как ще го изтърпи,но аз под предтекст че ще гледам сапунка,се изнизах в другата стая.
  Добре че нахраних децата преди тоя да цъфне. Mr. Green

# 116
Абе в крайна сметка един мъж не замирише ли на пот, какъв мъж е Crossing Arms

# 117
    Уф, много лоша ситуация.Аз по принцип съм директна ,но наистина ми е гадно да кажа на някой в очите ,че е мърльо.
    Имам сега една колежка, която много мирише.Не е болест, защото в понеделник вонята не е толкова силна / и дрехите трябва да се препират все пак  ooooh!/ .Всички я обсъждаме, то просто не се издържа, правя намеци разни, но...
     Върхът беше един ден как ни "сподели на ухо" колко много миришела еди си коя колежка ..... Sick

# 118
Абе в крайна сметка един мъж не замирише ли на пот, какъв мъж е Crossing Arms

То да е само на пот, няма да се глезя изобщо и ще търпя  Laughing

# 119
 Нати, четох и за яхнията. Положението е поносимо дорде не се добавят мандренски уклони в миризмите Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт