Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 880
  • 721
  •   1
Отговори
# 240
оффф trasy колко е вкусно всичко, което си показала. а донътите (колко ми е странно така да ги наричам, тук са донутс) са направо разкошни, изглеждат току-що извадени от кутията  Hug а има ли някъде рецаптата за тези толкова привлекателни охлювчета?
мечта, нямам думи за рафаелото и шоколадовите топки, направо си са една голяма мечта  Joy

# 241
палачинки

# 242
  • ВАРНА морето сините вълни
здравейте момичета -много изтървах виждам страхотни предложения-но в къщи не можем да се оървем от болести-докато не се изредихме всички не мирясахме-а ето и неща от мен от изминалите няколко дни -еклерчета
тиквеника на Селмапечени картофки на фурнапържолки в гювечаи порцийкасалаткапицаза малкиясусамките на Пепчо които изчезнаха за миг а току що завърших тортата за рождения ден на майка ми Laughing

# 243
От мен скромно-леща

# 244
Топките са от един от албумите в Любими рецепти,но аз си ги записвам в тефтер и не си отбелязвам на кого са.Ще напиша рецептата тук,а ако някой си я познае да казва  Grinning

Шоколадови топки
крем:
3 яйця
1ч.ч. захар
3-4с.л.какао
100гр.пр.мляко
125гр.масло
сок от 1 лимон
2с.л.мед
ванилия
есенция ром
трохи:
2ч.ч.счукани орехи
200гр.обикновени бисквити

Аааааааа!Познах си Топките! Laughing
     Тези са,нали?  Grinning

Радвам се,че ти хареса рецептата! Hug

# 245
Ау, кой ще яде топки днес ? Аз, аз и пак аз.

Надя, моля те сподели рецептата за това прекрасно телешко Уелингтън.

# 246
betina33,страхотни вкусотий показваш,а акк направи тези разкошни цветя на тортата със специални формички ли ги прави много са симетрични и красиви ,браво като свеж букет

# 247
За обяд два вида сандвичи

с чушка и телешки салам

и с яйца и сирене

# 248
  • в моя свят
     Тези са,нали?  Grinning

Рецептата е супер вече ги правя за 4 път. Peace  bouquetОбаче явно и някой друг е публикувал рецептата,защото от там от където я преписах снимките на топките бяха с шоколадови пръчици и по големи топките като тези,които направих и аз.А и аз преписвам начина на приготвянето направо дословно и определено не съм преписала тази рецепта от твоя албум, макар да е почти същото,но то от препис на препис леко се променя......Ще се опитам да намеря рецептата със снимка сигурна съм,че също е от любими рецепти.

# 249
След страхотните вкусотии и произведения на изкуството, една скромна бъркана пица от мен:

# 250
     Тези са,нали?  Grinning

Рецептата е супер вече ги правя за 4 път. Peace  bouquetОбаче явно и някой друг е публикувал рецептата,защото от там от където я преписах снимките на топките бяха с шоколадови пръчици и по големи топките като тези,които направих и аз.А и аз преписвам начина на приготвянето направо дословно и определено не съм преписала тази рецепта от твоя албум, макар да е почти същото,но то от препис на препис леко се променя......Ще се опитам да намеря рецептата със снимка сигурна съм,че също е от любими рецепти.
    hahaha hahaha hahaha
     Не се и учудвам!
     Ама какво да се прави.Не се случва за първи път да си намеря рецептата в чужда страничка.
     Така правят някои интернет потребители за съжаление..... Confused

# 251
Това готвих аз
масълце
картофено пюре
свинско джоланче
сладкиш от ябълки и малини с хрупкава коричка

Последна редакция: пн, 16 ное 2009, 15:03 от laskova

# 252
  • забравих си мисълта...
Момичета разкошни неща сте показали, направо човек като ги гледа и му идва да започне и всичките да ги направи и да не му мисли, кой ще ги яде, защото вижте какво се случи с мен. Тъкмо се зарадвах, че съм свършила, мина дъщеря ми покрай нас и ми взе и хляба и кекса и сега трябва да започвам отново, само където не ми се иска, но поне хляб ще трябва да направя още веднаж.

Моите хлебчета и Кекс със сладко, този път му прибавих към пълнежа и малко пасирана извара.

# 253
Пепи поачите са с мая.....тези които аз правих. PeaceНо има и рецепти с бакпулувер......в турската кухня има доста видове поачи с какво ли не..... Peace

# 254
Здравейте и от мен,първо искам да си гребна малко масълце от бурканчето на laskova   ,после от пържолките,салатката и еклерчетата на betina33 и май хапнах за днес Wink
Нашият обяд е много прост,но вкусен.Запечени картофки в пресно мляко и масло и отново божествения тиквеник на Селма,един от най-хубавите десерти,които съм правила и яла  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт