Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 53-та тема

• 115 318
  • 721
  •   1
Отговори
# 105
Днес направих много хубава Сьомга.

# 106
Упс.....пропуснах да кажа как я готвих  Rolling Eyes. Мариновах котлетите с малко смес от зехтин, лимонов сок, сол, черен пипер и розмарин. След това ги сложих на грил тигана без мазнина. За гарнитура - задушени заленчуци и бяло вино

# 107
От мен млечни банички със сиренце

# 108
  Лабрекс,мерси за линка! Simple Smile
  Аз от вида на сладкиша ти съм глътнала половината от думата "хубав". Laughing
  Но си ме разбрала,предполагам! Grinning

# 109
От мен млечни банички със сиренце

martin4e, я поразясни, моля те, какви са тия млечни банички със сирене? Любителка съм на баничките, а пък тези изглеждат ммм Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes    bouquet

Лабрекс,мерси за линка! Simple Smile
  Аз от вида на сладкиша ти съм глътнала половината от думата "хубав". Laughing
  Но си ме разбрала,предполагам! Grinning

Селма, чак сега го видях, всичко съм разбрала, но липсата не съм видяла! Grinning   bouquet А майка прави козунаци с такъв пълнеж от разбети белтъци и смлени орехи, по-точно рула, много са вкусни.

Последна редакция: пт, 13 ное 2009, 20:51 от labrex

# 110
Лабрекс, нищо особено, в сместта има кофичка кисело мляко с 1 ч.л. сода, 5 яйца, натрошено сирене и около 70 мл. олио (за да не намаслявам отделно корите). Листите се отделят по два, и се слага повече плънка в началото, но слагам и на още две места по мъничко. Нарязвам на по-малки парченца и отгоре намазвам с разтопено масло, маргарин, олио, кой каквото предпочита. Набелязах си страхотния ти сладкиш-баклава, мисля скоро да го направя Hug

# 111
Лабрекс, нищо особено, в сместта има кофичка кисело мляко с 1 ч.л. сода, 5 яйца, натрошено сирене и около 70 мл. олио (за да не намаслявам отделно корите).

martin4e, благодаря, и аз ги правя по подобен начин, също слагам мазнината в пълнежа. Подведох се по думичката млечни и не знам що реших, че са с прясно мляко. Все едно, чудесно изглеждат и как ми се приядоха банички само.........А сладкиша го пробвай, дано ти хареса. Сладък е, като баклавата.   bouquet

# 112
  • в моя свят
Мечта, кажи ми моля те как правиш портокаловите кори....че като ги видях така ми хе доядоха  Embarassed
Портокаловите корички правя като ги нарязвам на кубчета и след това завирам в 3 води т.е. завират и изхвърлям водата,отново слагам вода,завират,изхвърлям и т.н. След като изхвърля последната вода слагам захар(не мога да кажа количество,защото слагам на око взависимост количеството на портокала) и оставям отново да заврят.Бъркам периодично докато се сгъсти като сладко,но с много малко сок.Като изстине пълня в буркани и издържа около 1г. в хладилника.Ползвам най-вече за торти и понякога си хапвам от буркана  Laughing
Ето и тортата,която ми отне половината ден.С вити блатове е,крем ганаш,портокалови корички и много шоколад.

# 113
  от мен една салатка със спанак и домати

# 114
Хайде ето го двудневния отчет и от мен, дано да не ви досадя.
Ето ги:
Бананови мъфини с орехи

Кокосови мъфини

Био соленки за малката племенничка

Соленки със сиренце и кашкавал

Солени кексчета Simple Smile и малко донъти, понеже ми се напълниха всички формички а ми остана тесто, да напълних и формичките за донъти. Те пък даже станаха по-сполучливи, много хрупкави и въпреки това много крехки

Сладкиш Дански триъгълничета

Меденки Мечета

Шоколадови донъти

А солените ястия утре, понеже поста ми ще стане  #Crazy

Лека вечер на всички

# 115
Отдавна не съм влизала тук, а вие все по-страхотни неща правите Simple Smile .

От мен едни много ароматно есенни

Мъфини с дюли и карамел

# 116
  • NL
Момичета,ще напиша тези дни рецептата за холандския ябълков сладкиш.Радвам се,че ви е допаднал.Всъщност преди години го опитах за пръв път и много ми хареса,въпреки,че не съм голям почитател на ябълки в десертите.Оттогава все му търся рецептата и наскоро случайно я открих в едно списание.
Ягодка-много е пораснала малката Hug.Голяма сладурана е.
Роца и аз съм в отбора с чиниите  hahahaНо в повечето случаи си купувам по една-две бройки,заради снимки най-вече.Мъжът ми и той започна.Сготви нещо и щрака после  Laughing
 Лоис,прекрасно е всичко,което показваш  bouquet.

# 117
  • София
Ай,колко сте продуктивни  Hug ! Изпуснала съм началото на новата тема .

Алхимика ,благодаря за рецептата за трушийката  Hug   bouquet ! Аз малко закъснях и ще  я пробвам другата година  Peace !

Отчет от мен и се връщам да ви  разглеждам с удоволствие   bouquet !

салатка

скара

пататник

и парче със лоша снимка

Отивам да чета и да се наслаждавам ,а ако видя  топла супичка ,ще я хапна набързо,че съм много болна  Tired !

# 118
  • Варна
Аз тръгнах да пускам отчет, а тя нова тема се появила. Че и цели 8 страници сте напълнили. И  докато прочета всичко, направо огладнях пак  newsm78

Някое от момичетата ме беше питала в предишната тема за лахмаджуна и въпреки, че я бяха пуснали. Ето я Лахнаджун.

При нас тази вечер - за сефте "зимна" доматена салата

и руладини от свинско бонфиле с домашен хрупкав чипс и чесново - млечен сос

# 119
Кафенце, бързо оздравяване   bouquet
Umbra,  къде се губиш? Много хубава снимка с този разтекъл се карамел  Crazy   bouquet

Днес,  newsm78 newsm78 всъщност вчера беше "на сухо" и салати - наред с прясно зеленчуковата салата  имахме и салата от Печени червени чушки с хрян с бързи крутони в мв-та пак по Ел-Драг.

и Мъжка салата за майне либен  Laughing

пълнозърнести рогчета със сирене и кашкавал  по Бордовски
половината на тутманичета по Диански

Общи условия

Активация на акаунт