С ръчичка или пък с краче почуква по корема МАЙското дете. N7

• 27 710
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
taniakukova   Добре дошла! Много успех и здарво бебче от мен!

# 286
taniakukova добре дошла  Hug  bouquet.
Пожелавам ти една успешна и прекрасна бременност и сладурски бебок на финала newsm53

# 287
Zlatna_g, на ранния скрининг ми казаха, че е хубаво в 16 г.с. да се погледне невралната тръба, а между 19-та и 23-та да се направи феталната морфология.

Да ви попитам срам не срам - някоя от вас ходи ли на кола маска на триъгълника? Извинете ме за интимния въпрос, но не мога да си спомня с предишната бременност как процедирах, а успях да си отгледам горичка за няколко седмици. Ходя на кола от много години, но не мога да се похваля, че има разлика в болезнеността на това място. Та сега се чудя дали има проблем за бременността заради болката при дърпането?!  newsm78

# 288
Добре дошла  taniakukova  Hug

# 289
Приятно ми е, Хормонална!  Това с кола маската е много кофти при мен. Аз до преди да забременея си правих на всякъде, но сега останаха само краката. Много ме боли не знам нан какво се дължи.. и съм решила самобрасначката до края и това е. След като родя живот и здарве ще си напрвя фотоепилация  newsm53

# 290
  • София
Аз също ходя от доста години на кола маска. Това, което направих е да предупредя козметичката. Не че преди не е била внимателна, но сега определено повече се старае. Казва, че разликата ще е във времето, което ще ни отнема, защото по принцип с бременни работи по-бавно. Аз лично забелязвам повишена чувствителност и на болка и на допир по кожата. Дори тази събота бях пак при нея. Мисля, че е по-добре да ходя и така да се справям с окосмяването пред варианта след няколко месеца с големия корем да се мъча сама или още по-неподходящия вариант (според мен) мъжа ми да помага. Разбира се всеки сам преценя, кое е най-доброто.
п.с. Само да спомена, че тази събота козметичката ми каза, че наскоро е дошла жена бременна в 6 месец, която си е направила кола маска за пръв път. Така, че няма нищо опасно.

# 291
taniakukova Добре дошла и от мен.  bouquet Пожелавам ти една лека и безпроблемна бременност и едно страхотно здраво бебче на финала.

# 292
  • След завоя в дясно
Добро утро и от мен Бърборанки
Да се разпиша докато не съм забравила какво ми е на ум Crazy
Winnie - радвам се да чуя че всичко е наред. Ще чакаме да се похвалиш и с пърхане вече.
Беборанче - оправяй се и гледай напред всяко зло за добро.
Змейче количката си я бива и във двата цвята, мисля че и офертата е добра. По принцип покрай и след Коледа има големи намаления, но пък е и много трудно да се вредиш всеки дебне тогава и свършват за нула време. Да не говорим че има и лъжливи оферти само и само да те грабнат с нещо. Като я гледам количката само едно нещо ме притеснява долу където се поставят крачетата като поотрасне повече не е ли малко тясно, ще стой като наказано с прибрани крачета. Thinking M&P тук са много популярни и имат много добри отзиви, колелата са достатъчно големи за българските дупки така, че си помисли хубаво Hug
Момичета не знам вие как се справяте с пипането на коремчетата ето ви един подходящ вариант http://www.nappyhead.co.uk/acatalog/donotouchthebump.html
Лично на мен ми е ужасно неприятно  познати да ми пипат коремчето,  с предишната бременност само една мацка се опита безуспешно Mr. Green Все пак всеки човек излъчва определена енергия къде положителна къде отрицателна и пипайки коремчето я предаваш.

Относно цвета на количките за мен червено не е синоним на момиче. Моята първа количка е комбинация тъмно сиво с червено, а бъгито е предимно червено и малко тъмно синьо и возих в тях момче, никой не ме е питах какво е Wink. И честно да си кажа малко се уморявам от тези стереотипи розово за момиче синьо за момче. Аз обожавам синьо и ако имам дъщеричка задължително ще я намъкна в нещо такова Laughing

Момичета благодаря за сайтовете с упражненията.

Слънчев ден от мен  Nature Sun With Face

# 293
  • След завоя в дясно
Знаех си, че ще забравя нещо Crazy
Добре дошла на taniakukova лека и безаварийна бременност ти пожелавам welcome

Приятно ми е, Хормонална! ти срам не срам питаш, аз срам не срам ще ти отговоря. Laughing Правя си и то сама кола маска на цял триъгълник и обикновено гледам да е в периода след менструация (т.е. ако имаше такава) например ако е трябвало да ми дойде първата седмица на месеца си правя колата маска втората седмица на месеца понеже тогава прага на болката ми е най - нисък. Не знам обаче какво ще правя като ми порасне корема ooooh! тук цените на тези услуги са мнгооого скъпи, пък и не знам хигиената на какво ниво им е.

# 294
Блузката е с много готин надпис Simple Smile)Само дето тея които най-барат (баби и лелки) не го разбират много езика.Аз още не се дразня може би защото само 1-2 са ми галили коремчето и то много близки

# 295
Здравейте на всички:)
Утре имам уговорка за ЖК,но още не съм се обадила да видя дали ще се състои.Много ми се иска да не са отменени.Виждам,че на всякъде е различно.Дано и тук да се работи.Не бих могла да издържа повече.Трбва да си взема и изследванията утре и ако чакам още една седмица ще откача.А относно пола-всички казват,че ще е момче.Аз самата също искам да са прави,но каквото такова.Разбира се,че най-важното е да е добре и здраво,но всеки си има някаква тайна надежда за нещо.

Силве случайно разглеждах тази темичка и видях че има някой от Враца  Grinning При кой ходиш на консултация? Ако искаш ми пиши на лични, да не си говорим тука Wink

# 296
  • София
Здравейте момичета,
Не съм се включвала от няколко дни , че ме затрупа работа, но съм възмутена как някой може да ти  опипва корема.То си е невъзпитано. Аз и да не съм бременна пак щеще да ми е неприятно някой да ми опипва корема, пък сега още по-вече! Само най -близки хора - дъщеря ми и мъжът ми могат да го правят .

Коло маската може и да предизвика контракции при рискова бременност. В предишната бременност лекарката изрично ме предупреди да не си правя, тъй като моята беше именно рискова бременност. Направих си чак малко преди раждането  навсякъде, но колата я усетих тогава по-болезнена от раждането ( Раждането ми беше с епидурална упойка Simple Smile ) . Сега си правя на краката, но на триъгълника не смея основно, защото ми е паднал прага на болката и  я усещам много силна. Така че ако се чувствате ОК , търпите на болка и няма контракции/ предупреждение от лекар не мисля че има проблем да се прави.

Хайде приятрен ден и да се гмурвам пак в задачките Simple Smile

# 297
  • София
Привет и от мен! Party

Добри дошли на новите майски мами!  bouquet

На всички искам да пожелая успешна седмица!   Party

Приятно ми е, Хормонална! - Аз ходя на кола маска на цял триъгълник от години, с миналата бременност ходих също през цялото време, с тази също ходя. Миналия път много ме беше страх да не ме обръснат в болницата преди раждането.  Crazy Два пъти се е налагало да се бръсна и съм се чувствала ужасно след това и исках да си го спестя. Сега това, което направих е да предупредя козметичката, разбрахме се само 8 месец да пропуснем, а да отида направо в началото на деветия, за да не предизвикаме прекалено рано контракции. Аз не забелязвам разлика т.е. не ме боли повече или по-малко, но има някои момичета с повишена чувствителност по време на бременност и в тези случаи не е подходяща колата.

За Шейново
- Аз също най-вероятно там ще раждам, въпреки че исках да е на друго място, защото и на мен не ми харесва това, че носят бебетата на 3 часа. Иначе първото ми раждане там добре беше, бях после във ВИП стая, доста прилична, самичка бях, имаше за няколко момичета една баня и никога не се е налагало да чакам. Общо взето - за 3-4 дена става. Обаче когато ми носеха София и тя все беше заспала, не можех да я събудя, не искаше да суче и докато успея да я събудя идваха да ми я вземат. Опасявам се, че и бяха давали АМ и вода през времето, което не е била при мен. Когато ми я носеха също ми носеха и добавка, но аз я изливах тайно. Първия път им върнах добавката, София беше сукала малко и не исках да я давам, а сестрата и стисна устичката и и изля цялото мляко.  Twisted Evil ooooh! Още се ядосвам като се сетя.  ooooh! За съжаление изборът ми е между Вита и Шейново (там изражда моята лекарка), а лекарката ми ме предупреди, че в Шейново е по-добре, защото по-бързо може да се свика екип за спешно секцио примерно, има по-голямо неонатологично отделение и по-добра апаратура и т.н.

Беборанченце - Радвам се, че вече си в къщи!  Hug Четох за твоите премеждия по нашите "прекрасни" болници и много се ядосах.  Close

# 298
  • Пловдив
Ел, благодаря за отзива за количката  Hug Мен ме хвана все пак параноята и ще изчакам, пък дано от януари до април да намеря пак такава готина оферта  Laughing

За кола маската аз не мога да дам отзиви - действам с епилатор  Laughing Колата не я понасям хич по никои части  Embarassed

# 299
Хормонална - добре дошла  Hug

Оххх,момичета и аз нямам търпение вече да видя бебо,но ще почакам до 25 нямам избор  Sad
Снощи лежах и гледах Вип Денс и  усетих нещо гъделичкащо в корема  Praynig  мисля,че беше бебо,но нали ми е за пръв път от къде мога да съм сигурна...аз винаги съм си мислела че ритане на бебето означава здрав ритник в корема,мислех че няма как да се сбърка  Blush а то имало  Joy

Общи условия

Активация на акаунт