ДЕТСКАТА ГРАДИНА..... Здраве през Новата Година !!! 34 тема

• 26 254
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Ади детските не ги признава.  Peace Още нищо не е срязала, май спря и да драска където й падне, но днес я хванах да маже единия стол с лепило.  Laughing

# 121
Наталка,Любомира е много чаровна,и много е пораснала. Heart Eyes
Моя син и той често ме разсмива. Харесал си е едно момиченце в градината. И единия път като го разпитвам за нея ми казва: Ама как можаха да я родят тооооолкова хубава.
А на въпроса ми харесват ли му новите госпожи и коя повече, ми отговаря: Ами и двете. Хубави са! И съм доволен от тях. Ами да, доволен съм, много съм доволен!  Whistling

Много се смях,ама Виктор е много остроумен.Като стане голям мъж предполагам ще е доста галантен и нежен  Heart Eyes.

Ади детските не ги признава.  Peace Още нищо не е срязала, май спря и да драска където й падне, но днес я хванах да маже единия стол с лепило.  Laughing
Лятото последно Стефи нарисува човечета на вратата в хола  ooooh!.С фулмастер,без да  я видя.И няма махане-вратите са дървени,лакирани само.Юли никога не е драскала никъде,това човече драскаше и по стените като по - малка.
А откакто моят мъж лятото си сряза пръста на ръката с макетен нож и получи 5 шева,е забранил на децата да пипат нож  Shocked.

# 122
  • Пловдив
Ооо, Наталия, страхотни снимки, страхотна Любомира, каква косаааааааааааа  #Crazy Heart Eyes Hug
Sunsunny, голям сладур е Виктор  Hug Важното е да е доволен от учителките, много доволен  Joy За страховете - Стелла пък често  сънува кошмари Rolling Eyes Събужда се и е много уплашена, при нас спи още  Confused Пожела преди време да спи при батко си, но всичко беше само за няколко нощи и си я прибрах  Sad Тя е свикнала нощем като протегне ръка да ме усеща, търси ме и като ме няма се събужда уплашена, не знам до кога ще спи в нашата стая...
Аурора, дано е добре Илко, аз видях, че не си писала тази диагноза, а че само те е посъветвал доктора  Hug
Ilistavreva, как е Никол, дано се е разминала болестта  Praynig
Мишленцеееееее, весело е при вас  Heart Eyes Чакам да кажеш утре как е минало при психолога  Heart Eyes
За рязането с ножица - Стелла реже отдавна, има и детска и нормална ножица, справя се добре и с двете  Peace С нож не съм я пробвала, но е идея с детско ножче да видя дали ще успее да работи Laughing За рисуването - навсякъде е изрисувала - стени, секцията ни (бяла  Crazy), оставям я, мина й мерака... Имаме си албум "бодиарт", пускам ви линк да я видите лятото къде рисуваше  Joy  http://bubatomova.snimka.bg/children/bodiart.405914
Днес пак беше страхотно времето и не изменихме на традицията от последните няколко дни - цял ден навън  Crazy Скапана съм...заспивам...тя НЕеееееееееее  Tired
Хубава съботна вечер ви пожелавам  Hug

# 123
Бубе, много се смях с тая твоята Стелла  Joy Ама как се е татуирала. Между другото рисува добре, доста даже. Кристина е типичния пример как от всяко дърво свирка не става. Никак не я бива в рисунките. Такива хора рисува  ooooh! Закачила съм най-хубавата й рисунка на стената в нейната стая. Ама тя не е за показване чак, като гледам тези на вашите деца.
Виж, иначе в танците е фурия. Само да чуе музика, било по ТВ, било рингтон на телефон. Веднага хваща ритъма и почва да върти дупе  hahaha  

Днес бяхме с нея да се подстрижа, че отлагам от доста време. Ей, като ревна това дете, че иска и нея да подстрижат. В чудо се видях. То няма какво а се пдстригва. Наскоро й резнах бретона и сега няма какво. Иначе щях да й направя удоволствието да я подстрижат. Умира да му ровят из косата това дете. На мен се е метнала по това. Аз на фризьор мога и да заспя.  Joy

Наталия, Любомира и по анцуг пак е хубава  Mr. Green

Аз на моята дъщеря хладни оръжия като ножове и ножици не давам. На бас, че ще ми нареже пердетата или нещо още по-скъпо. Има талант за такива неща това дете. И усет  hahaha Има само едни пластмасови, от кухнята. С тях реже пастели и готви после  Joy

Спокойна нощ и хубав неделен ден утре  Grinning

# 124
Бубе, явно не само Стефи се е рисувала  Joy.
А между другото Стефи въобще не може да рисува Confused.Никак не я бива.Едни странни човечета, като извънземни  Rolling Eyes.
Уф,то е добре,че времето е хубаво,ама и аз се скапвам с нея по цял ден вън.То си ми е от егн-то.Следобед ще я водим в зоологическата градина.

# 125
  • Пловдив
Добро утро   food010
Снощи заспа преди 10ч. и сутринта в 8ч. се беше наспала  Tired А аз като чета до среднощ едва отлепих от леглото  Blush
Дианче, изморявам се и аз по цял ден навън...кръста ме боли от както е хубаво времето и сутрин не мога да се разгъна  Laughing
Симба, ето значи - всеки си има по нещо любимо, Стелла танцува, ама само "балет" на всякаква музика  Joy Дори вчера послъгала едно дете, че ходи на школа по балет  Joy Иначе рисува много и постоянно - все принцеси с дълги коси, аз не й ги харесвам, но разбира се казвам, че са прекрасни  Crazy Преди без шии ги рисуваше, сега си имат и шия, че дори и буФнали ръкави на роклите  Joy А за подстригването - правила ми е същия номер като Криси - затръшка се веднъж, че искала и нея да подстрижат и жената въпреки хората, които чакаха ред я подстрига, кво да прави...
А сега изненадаааааааа - снощи получи страхотен присъп на кашлица...нова, нов вид  ooooh! Продължителна и гадна, кашляше и спеше, а моето  сърце свито  Confused През нощта не кашля, но сутринта пак  ooooh! Казвам ви вече ми писна и не знам какво да правя...нали слагаме сега капки заради слуха и хомеопатията я спряхме, хомеопатичката каза, че няма да действа и тя и капките, после ще чистим капки и така... При нея проблема си е третата сливица и това е,  майка ми постоянно звъни и настоява да я вадим, хомеопатичката каза да не я вадим, но детето се измъчи с тези отити и намален слух сега  Confused Доктора УНГ не казва нищо за вадене, преди при друг имахме назначен ден за операция и я отложихме във времето... Извинявайте, че ви мрънкам само, ама ...
Хубав неделен ден пожелавам на всички  Hug
А, Гери да сте я чували, нещо ми се губи  Thinking Сега погледнах - от вторник не е писала, но днес е влизала тук, значи още е 2 в 1  Hug  Heart Eyes Но само 5 дни остават до термина, стискаме палциииииииииииииииии  Heart Eyes
Кики, благодаря  Hug По Коледа ще си ходим в Троян, ако е хубаво времето можем да си направим среща с теб и Диана, тя също е от Ловеч  Party

# 126
Бубе  страхотна е   малката,и  моя  рисува  по  точно  драска  по  дрехи  ,чорапи  завивки.И  при  нас е хубаво  времето  и  пак  ще сме  цял ден на  вън.

# 127
Бубе,много е сладка Heart Eyes И как се е изрисувала само ,как се нарича самоизрисуването?Автободиарт сигурно Joy

И аз снощи се олях в четенето,сутринта не мога да стана.Обаче събота и неделя с Любомира се занимава баща й,развежда я насам- натам ,по цял ден ги няма.Така е,защото през седмицата не се виждат почти.Аз иначе отскоро си падам малко мързелива,не ми се обикаля изобщо.Едно време навъртах страхотен километраж с количката ,сега вече не мога.

Бубе,много гадно с тази кашлица,не знам направо какво да ти напиша,нали ме знаеш колко съм компетентна BlushДано няма нищо сериозно Praynig

# 128
Бубе, големият ми син беше така като малък-от всяко вирусче правеше обструкции, екстри от третата сливица. Като стана на 3 и половина му я махнахме Tired, разреди  боледуванията  рязко, но от това дишане през устата и хъркане му се увреди захапката, та после и скоби се наложи да носи. Сега същия проблем е и с Дани, честно казано вече не се замислям за махането, смятам да посетя още един УНГ, но нека се оправи детето и тогава, в момента му капя някакви правени капки, от ,,,,сет съставки-адреналин, гентамицин, и някви други екстри. На втория ден му спряха сополите, но ще се капят 7 дни, във вторник сме на контролен.

# 129
Само да не загубя темата.....

# 130
Вела, нещо съм се объркала явно ,понеже разглеждах подробно и двата компютъра с описанията, но не знам защо съм решила ,че си купила червения newsm78 И аз вчера взех от Метро оранжевия - 2 броя.

Наталия, с един няма как да мина, по принзип не купувам еднакви играчки,но за лаптопа няма как иначе ще си вкарам автогол и пак крясъци и вой ще има вкъщи Crazy Много е сладка Любомира Flutter Влюбена съм в косата й Heart Eyes

Бубе, страхотно рисува твоята Стелла Peace Нищо че е по себе си Laughing Бързо да се оправя от кашлицата Praynig Направило ми е впечатление, че когато са имали проблеми с ушите винаги кашлят. Също като им почиствам ушите. Явно защото са свързани нещата както ми го обясняваше неколкократно и нашия доктор и УНГ-то. Дано с минаването на ушето да мине и кашлицата Praynig На психолог ще ходя в 18 часа. Ще пиша довечера или утре.

Симба ,честита прическа Hug

МерСедес, радвам се, че сте пресекли сополите на Дани Hug Наистина много бързо Peace

И аз напоследък съм все уморена, снощи след куклен театър, разходка до 13 часа и после до 18 часа метро и разтоварване, си легнах към 9 преди децата, едвам гледах. Баща им ги сложи 1 час след мен да спят и сутринта пак пред имен се събудиха в 7 Rolling Eyes И пак те наспани аз не  Tired Днес на Витоша бяхме цяла сутрин с баща ми, даже обядвахме горе и пак към 13,30 се прибрахме. Сега ми се спи, та две не виждам, но ако легна няма да съм адекватна после за психоложката...

На Витоша времето беше много спокойно и слънчево, на сянката имаше вятър и студ, но бяхме екипирани и поиграха доста децата. Беше пълно с народ, към 12,30 като слизахме надолу имаше колона от коли за нагоре. А към 9 нямаше друга кола освен нашата да се движи. Нахранихме едни палета горе обилно с останките от обяда, аз успях да направя малко упражнения, че съвсем  съм се обездвижила и задника ми има нужда от движение Crazy

Хайде, лека ден и мерси за кафето, тамън ми дойде Flutter

# 131
Здравейте! Hug

От утре Вали отново тръгва на градина. Peace

Изписали сте много, връщам се да ви прочета! Wink

# 132
От утре и К е на градина. Тя даже искаше днес да ходи  Joy

Мишленце, няма прическа, бе душко, само орязани сухи краища Blush

Нини само минала и нищо съществено не ни казала  Sad

# 133
Аз само да добавя, че Ния е от три седмици в нас. Не може и не може да и мине пустия вирус. Имаше съмнение и за пневмония....  Така се надявах, тази учебна година да не боледува токова, а то само 3 семици е била в градината....

simba21 писали сме едновременно  Hug

# 134
И  ние  цял ден на  вън.Като  пребита съм.Пак  ще  заспа  преди  него.Ето  една  снимка  и  сега  като  го  събух  дупето  му  цялото  в синини.http://storage4.album.bg/585/sdc10921_42cab_19429496.jpg

Общи условия

Активация на акаунт