Магии

• 12 884
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Има магии, да... и вещици и магьосници има.
Но това с ластика ми се струва....  #Crazy

# 31
  • Ямбол
Я не се заяждаи с хората....коя си ти 4е да казваш какво искаш.ще ти кажа само има господ аз не сам никоя да садя.а в това което казвам сам сигорна и ти не живееш с никоя от нас,4е да ни 4етеш морал.и за какъв сад говориш,смешна си... направо праскаш отрова,тук има толкова изтрадали хора а ти си трагнала да защитаваш жещиците.има една пре4ина освен ти да си една от тях ина4е би разбрала това което сам написала по отгоре.
Ей, я по-спокойно!
Такова нападателно поведение не ти приляга на вярата.
Кажи с какво те обидих и нагрубих, че заслужих такъв тон.
Аз имам обяснение, но ще си го задържа за себе си, че няма да ме разбереш, просто не ти се удава.

# 32
... а ти си трагнала да защитаваш вещиците....

rotfImao rotfImbo  rotfImao rotfImbo

Извинете ме, не се сдържах!  Mr. Green

В магии, жрици, вещици и т.н. не вярвам! Е, като малки викахме "Дама Пика" и още някъв, ама те така и не ни удостоиха с честта да се появят!  Mr. Green

Тъжно ми е за хората, които си губят времето и си съсипват живота с разни подобни глупости! Два примера:

Приятелско семейство не могат да имат деца. От години ходят по врачки и баятелки и нито веднъж не отидоха на лекар специалист!  Shocked Въпреки, че са ми приятели, спокойно мога да ги нарека "тъпаци"!

На друга моя приятелка пък целия й живот премина в яйца, буркани, свещи, конци! Тя непрекъснато си мисли, че някой й е направил магия! Взима заплата 400лв и беше дала 150лв на няква врачка да й разваля магията!  #Crazy

п.с. Имам карти таро(паднаха ми се от едно списание)... сега ще ви завъртя една магийка!  Mr. Green

п.п.с. Животът е такъв, какъвто сами си го направите! Вие сами го направлявате! Никога не търсете вина за вашите успехи и неуспехи у другите хора!

# 33
Колкото и нереално да звучи и за мен, аз също съм се наслушал на истории разни. А ако вярваш в магии (или друго), още доста неща се нареждат, за които човек може да размишлява.

Човек сам избира в какво да вярва,ако си кажете със сестра ти,че тези хора нямат власт над вас и детето,така и ще бъде
"нямат власт"... - липсва "защото". Не бих заложил на себе си или на позитивното си мислене - за други житейски или емоционални проблеми да, но не и за това. Също не бих заложил на ясновидци и подобни...

Каква беше случката - някой го пипнал, а Христос казал "да ти бъде според вярата". Един вярва, че ако го пипне, а пише за друг, който повярвал, че може и без да го пипне... Бих заложил на всякакъв вид доверие, което има като отправна и крайна точка Бог.
Това доверие е което пречи да ти объркват живота по един такъв начин... дори доверието да преминава през поръсване със светена вода или различни ритуали. Също така го намирам за справедливо противодействие - например не може всеки път, когато някой ти е бил на гости, да претърсваш къщата си за оставени/забравени чужди вещи.

Е, като малки викахме "Дама Пика" и още някъв, ама те така и не ни удостоиха с честта да се появят!
И ние така като малки викахме. Само дето не беше същата "дама" и освен това нещото ни "отдаде чест" - аз само исках да видя как нищо няма да стане, а то взе, че стана... За сметка на това бързо забравих случката и нямам други близки "срещи". Ако бях на днешния си акъл - и тогава не бих си врял носът в нещо което не разбирам, не контролирам.

# 34
Не вярвам в магии. Вярвам в силата на подсъзнанието. Страхуваш ли се постоянно от магии и подобни неща, убеден ли си, че някой ще ти навреди ще ти се случват нещастия, да- не защото някой се стреми да ти навреди умишлено, а защото ти привличаш подобни неща.

Peace Напълно съм съгласна.
Аз също живея под мотото *Това, в което не вярвам, не съществува.*
Напълно е възможно и обратното...

raliivo , хората, които вярват в магии, ходят да им ги развалят.
Не познавате ли такива хора, които развалят??

milenka_m, каква е тази груба реакция спрямо Lilqna? С какво те е обидила?
Това е обществен форум- всеки има право да си каже мнението.  Peace

Дама Пика и разни духове сме викали като деца. Някои видяха, други прогледнаха- всекиму своето.  Wink

# 35
Злото е навсякъде. Не вярвайте в него и не му обръщайте внимание. Така няма да го допуснете и в живота си. Peace

# 36
... а ти си трагнала да защитаваш вещиците....

rotfImao rotfImbo  rotfImao rotfImbo

Извинете ме, не се сдържах!  Mr. Green

В магии, жрици, вещици и т.н. не вярвам! Е, като малки викахме "Дама Пика" и още някъв, ама те така и не ни удостоиха с честта да се появят!  Mr. Green

Абе, ИМА ти казвам - ей ме на!  bowuu  Wink

Искам само да допълня в защита на всички вещици - ние не се занимаваме с делата на обикновените мъгъли. По времето на Онзи-който-не-бива-да-се-назовава имаше някои инциденти, но това вече е минало. Волдеморт е победен.

Колкото до milenka_m, много ми се иска да съществуваше заклинание, с което да й оправя правописа, но... няма. Вещици, вещици, ама и ние не сме всесилни.  Peace

# 37
Я не се заяждаи с хората....коя си ти 4е да казваш какво искаш.ще ти кажа само има господ аз не сам никоя да садя.а в това което казвам сам сигорна и ти не живееш с никоя от нас,4е да ни 4етеш морал.и за какъв сад говориш,смешна си... направо праскаш отрова,тук има толкова изтрадали хора а ти си трагнала да защитаваш жещиците.има една пре4ина освен ти да си една от тях ина4е би разбрала това което сам написала по отгоре.

Само не мога да разбера, какво "садиш" - домати, пипер или правописни грешки.  Thinking
А тея магии, мъгъли и мъгли са в главите ви.
Пример: Бившия ми много вярваше/предполагам и продължава/ в магии и ходеше на ходжа да му разваля магиите, че много бил катастрофирвал и т.н., но единствения му проблем беше в чашката. Нито веднъж не катастофирал трезвен - винаги е бил  Crazy пиян. Носеше с него си някакви работи.......как му викаше newsm78...........не мога да се сетя. Абе.... пълни простотии.

# 38
Бившия ми много вярваше/предполагам и продължава/ в магии и ходеше на ходжа да му разваля магиите, че много бил катастрофирвал и т.н., но единствения му проблем беше в чашката. Нито веднъж не катастофирал трезвен - винаги е бил  Crazy пиян.

От това по-силна магийка има ли, мила?  Laughing
Мен пък цигарките ме бяха омаяли, но бързо я развалих!

# 39
milenka_m, изчерпала си лимита си за лични съобщения, затова се принуждавам да ти отговоря публично:

Съжалявам за това, което си преживяла и се надявам в момента да си в добро здраве, но не мога да се съглася, че разните му там "врачки и баячки" са те разболели или са те излекували. Това си е мое мнение, не те убеждавам и ще ти бъда благодарна, ако и ти не се опитваш да ме убеждаваш в противното.
Има една приказка: "Не се ядосвай, ще се разболееш." - това е нещо, в което вярвам и се старая да си пазя спокойствието, както моето - така и на семейството ми. А иначе една съфорумка правилно написа "А тея магии, мъгъли и мъли са в главите ви". Живей си живота, ограничи контактите с хората, които са ти неприятни и ще си добре.

# 40
За магия с ластик не знам нищо, но...
Имам познат, лекар, който като студент е работил в моргата. Той ми е разправял, че потресаващо голям брой хора са ходили да купуват от водата, с която са мили мъртвите.

# 41
  • 42°37'41.83N 23°21'53.29E
Мисля, че тази тема много се отклони от въпроса.

raliivo просто помоли за помощ и съвет.

Определено не попита кой вярва и кой - не.

Последна редакция: вт, 17 ное 2009, 12:03 от kalei

# 42
  • Куциндрел
Така наречените магии са енергия, която се насочва към точно определено нещо/човек. Само дето това нещо или човек, ако не пуснат тази енергия, тя няма да им повлияе.
Малко са тези които успяват да направят магии. Другите само се напъват. hahaha и влудяват другите хора. Whistling
Когато във всяко нещо вижадш заплаха, то това наистина тя ще те застигне.
Да питам авторката нещо - след този ластик, нещо лошо да се е случило?

# 43
Той ми е разправял, че потресаващо голям брой хора са ходили да купуват от водата, с която са мили мъртвите.

mam4e, това направо ме разби! Много е извратено!
А какво правят с водата? Дават я да се пие ли?? Dizzy Face

миленка м пълна ти е кутията със съобщения!

# 44
Той ми е разправял, че потресаващо голям брой хора са ходили да купуват от водата, с която са мили мъртвите.

mam4e, това направо ме разби! Много е извратено!

Да, извратено е да я купуваш. Също толкова е извратено и да я продаваш.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт