Магии

• 12 872
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Ч се намира над бутона Tab, преди бутона 1.

Магиите са само в главата ти.

Laughing

Яко!

Впрочем, ако някой успее да направи магия - каквато и да било - но така, че да е доказуемо, недвусмислено, ще получи веднага 1 МИЛИОН долара!

# 61
  • София
Ч се намира над бутона Tab, преди бутона 1.

Магиите са само в главата ти.

Laughing

Яко!

Впрочем, ако някой успее да направи магия - каквато и да било - но така, че да е доказуемо, недвусмислено, ще получи веднага 1 МИЛИОН долара!

А защо трябва да се доказват???Това е проблема на човека с плиткия си мозък,че всичко трябва да бъде доказано.За съжаление има неща които не им трябва доказване ,но ние няма как да го разберем.Аз изчезвам от темата ,че ми стана неприятна а и не искам повече да влизам в този свят на окултизъм щото там майтап няма.който не го е изживял не знае какви последствия носи. ooooh!

# 62
  • Ямбол
Охо, тук има хора нечовеци, с дълбоки мозъци.

Аз съм прост човек и не вярвам. Не вярвам и за мисълта и водата.

# 63
  • Panagyurishte
И аз не вярвам. По-добре не мисли такива глупости, защото много повече бели на главата можеш да си навлечеш от негативни мисли, отколкото от " направена магия" Hug

# 64
Бамби03,ами ако авторката е мюсюлманка?Ами ако е будистка?А ако е католичка?

Бог е един.Това са Религии а вярата е друго Peace

Религиите са измислени за по-лесно контролиране на масите.
Но съм съгласна - вярата е друго.  Peace

# 65
Според  мен в случая е нужна специализирана медицинска помощ...
Не мога да повярвам просто, че има подобни теми във форума... Защо си усложнявате живота, вярвайки в подобни неща.
Няма магии - всимко е под нашия контрол, стига да го поискаме - когато нещо не става, както пожелаем или има лошо стечение на обстоятелствата, най-лесното е да обвиним "шивашкия ластик".

# 66
Много се разсмях със съмнението,че може да съм мюсюлманка или католичка.Искам да ви уверя,че съм 100%християнка и никога не съм симпатизирала на такъв вид вмешателство в живота на хората.Благодаря ви все пак от сърце.  bouquet

# 67
  • Ямбол
Аз съм чувала, че 100%-овите християни не вярват на магии.

# 68
Това поредният-упрек ли е? newsm78

# 69
Много се разсмях със съмнението,че може да съм мюсюлманка или католичка.Искам да ви уверя,че съм 100%християнка и никога не съм симпатизирала на такъв вид вмешателство в живота на хората.Благодаря ви все пак от сърце.  bouquet
Laughing Друго исках да кажа с тези въпроси,но нейсе.

# 70
Много се разсмях със съмнението,че може да съм мюсюлманка или католичка.Искам да ви уверя,че съм 100%християнка..........

Мдаа, а католиците не са християни..те са клон на будизма  Rolling Eyes

# 71
  • Ямбол
Това поредният-упрек ли е? newsm78
Не, поредното съмнение. Или си 100% от едното или от другото, фифти фифти не може. Ама само съм чувала, понеже нито едното нито другото са ми близки, та не съм сигурна на 100%.

# 72
Аз вярвам,но гледам да не се впечатлявам,защото тогава лови така съм чула.Всеки има право да вярва в каквото си иска.Нека да не обиждаме жената Hug

# 73
Много се разсмях със съмнението,че може да съм мюсюлманка или католичка.Искам да ви уверя,че съм 100%християнка..........

Мдаа, а католиците не са християни..те са клон на будизма  Rolling Eyes

Знаех си, че няма начин да съм християнка, все към будизма ме влече  Shocked

# 74
И какво може да се прочете в Библията във връзка с въпроса ѝ?

Че Бог е този който ни пази. Че на кръста Христос понесе всеки наш грях и заедно с това всяка наша болест проклятие и магия. Всеки който се е покаял и повярвал в жертвата на Христос е свободен човек. Магиите не му влияят.

Не Лили, вярват, че тези неща не могат да имат сила над тях.

raliivo, съжалявам, за всичко което се случва на семейството ти. Но ако ти си християнка, то първото нещо което ще направиш когато си в беда е да извикаш към Бога. Да се молиш, да постиш ... Хората не са ти виновни. Говоря ти това от личен опит. Намирала съм какви ли не неща, живяла съм в Родопите където ходжите и врачките са многобройни и повярвай ми нито един не е успял да ми повлияе. Ако ти само разбереш смисъла на жертвата на кръста и силата която имаш в Христос няма да се нуждаеш от никакво разваляне на магии. Тогава ще живееш свободна и щастлива.
Чети Библията, моли се и търси Бога и писано е "Истината ще ви направи свободни!" Желая ти да я откриеш.

Бамби03, ако Бог беше един с много имена, то тогава би имал един и същи характер и щеше да говори за една и съща ценностна система. Но това не е така. А дефинициите за добро и зло в различните религии са различни.

Общи условия

Активация на акаунт