"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 424
  • 755
  •   1
Отговори
# 315
Неизвестни много има в случката  Confused , но пък от гледна точка на семейството на убитата е точно обратното  Confused
Хелуинският купон е свършил зле със или без пълно съзнание....сега да си носят последствията  Confused

Ей, как се ядосах за тия детските учителки в детската  #2gunfire направо гадост.... да ги дадат малко на другите затворнички...ей, в какъв свят живеем.... Sick Sick Sick

# 316
Мен ако питаш съм доста разколебана дали са виновни ...

# 317
 А кой мислиш, че е?! Ако въобще може да се позоваваме на информацията в медиите  newsm78

# 318
А някой следи ли "Il mostro di Firenze"?

# 319
А някой следи ли "Il mostro di Firenze"?
За какво става дума ??? newsm78

# 320
За серия от 8 двойни убийства, които се случват в околностите на Флоренция в периода между '68 и '85 година. Жертвите са двойки любовници (предимно много млади хора), които се усамотяват по горичките. Най-често биват изненадани в паркирана кола, палатка... По време на дъъъъългото разследване, серийният убиец условно е наречен от полицията и пресата "il mostro di Firenze".
Сега са направили серия за тази история, 6 eпизода. Интересно е. Направено е през погледа на семейството (основно бащата) на една от последните жертви - Пиа Ронтини, на 18 години.
В четвъртък ще излъчат последния епизод от серията.

ПП. Маркрит, не знам дали стана ясно, че това е по действителен случай.

Последна редакция: сб, 05 дек 2009, 16:41 от Barbabeau

# 321
Да , разбрах .Благодаря ти .
Даже намерих серии .
http://www.youtube.com/watch?v=pM83FQeE7aI

# 322
Не е това, Маркрит.
Това, за което аз говоря, е направено като игрален филм.
http://www.youtube.com/watch?v=gyTcWifQ5y4&feature=fvw

# 323
  • UK
По кой канал го дават?

# 324
Fox Crime, 114 канал на SKY.
Но то свърши вече, Льоли. След 5 дена ще излъчат последния епизод.
Със сигурност в бъдеще ще има повторение.
А ТУК пише, че може да се види и в YouTube, разгледай линка.

# 325
  • UK
Oк, мерси, ще видя линка. Ние и без това нямаме Скай  Grinning

# 326
Здравейте,
извинявам се, че ще пиша не по темата, но предполагам само вие можете да ми отговорите.
Имам въпрос - ако съм в Италия и нямам документи за пребиваване мога ли да си купя SIM карта или не? Т.е. в Италия продават ли SIM карти, като тук, които после се зареждат с ваучери или всички са на договор?

Благодаря предварително!

# 327
labello , аз съм си купувала такава карта (на Водафон и на ТИМ) от летището още. Това, което ми искаха, беше само паспорт.

Ани, не следя игралния филм. Гледала много документални за случая в околностите на Флоренция, но беше отдавна. По слаби спомени, не успяват да докажат вината му, като са привлечени като съучастници негови приятели от един бар, където са се събирали (мисля, че имаше и жена сред тях). Самият обвиняем, ако не греша, вече не е жив.

За случая в Перуджа нямам мнение, а и не го следих. Повече ми прави впечатление, че това минава за първа новина.

Относно учителките в нидо-то, нямам думи. Кадрите ме разплакаха... И колко ли други случаи има, за които не се знае. Дано разгласяването подейства и превантивно.

# 328
Ани, не следя игралния филм. Гледала много документални за случая в околностите на Флоренция, но беше отдавна. По слаби спомени, не успяват да докажат вината му, като са привлечени като съучастници негови приятели от един бар, където са се събирали (мисля, че имаше и жена сред тях). Самият обвиняем, ако не греша, вече не е жив.
Така е. В серията нещата се представят достатъчно ясно, само 6 епизода все пак. Споменават страничните писти, които рисуват по-сложни сценарии (секта, поръчители 'отгоре'), но се концентрират най-вече върху физическите изпълнители (съучастници, т.нар. i compagni di merende).
Като цяло, според това, което съм чела, мисля, че филмът е достатъчно обективен и подплатен с истински факти. Начинът на представяне през погледа на бащата на Пия (много хубав образ!) е много трогателен... #Puppy dog

# 329
Продават, но трябва да имаш кодиче фискале мисля, за да купиш предплатена карта, т.е документи. Поне беше така преди 4 години, когато аз купих първата си карта на името на мъжа ми, защото не можеше на мое ...

Кала, не знам кой е.

Общи условия

Активация на акаунт