"За" или "против" Коледното настроение в ИТАЛИЯ за 108-ми път

• 31 418
  • 755
  •   1
Отговори
# 345
Покрай случая с Мередит, за който знам косвено и, признавам, не съм следила, се присетих за случая с Аннамария Франдзони, която беше осъдена на базата на ... почти нищо. Rolling Eyes Дълъг процес, голяма публичност и просто накрая вече трябваше да има присъда някаква и, след като с години бълваха глупости за медно канче, дървени налъми и прочее, накрая туриха присъда.
Та не е нито за първи път, нито за последен ... съмнителните казуси, които не ти оставят вкус на качествено правосъдие в устата.
доколкото си спомням, дори не успяха да докажат, с какви средства е причинена смъртта.
Да! Точно това намирам за най-смущаващо и аз. Rolling Eyes
И аз си спомних, че бяхме коментирали случая преди години и изрових конкретните постинги от архива и ти там казваш: "Опитват се да докажат вината й само с косвени доказателства или липсата на такива (едва ли не, че няма обективна възможност да е друг)."
За мен това са ключовите думи в този, а и много други процеси, а не би трябвало да е така...

Аа моля ви се дами, да не си говорим врели некипели, и в двата слу4ая става въпрос за много прецизно, дълго провеждан процес и присъда, базирани на безспорни доказателства. Никой не осъжда на 30 и пове4е години само по "косвени" при4ини. За пореден път става въпрос за липса на информираност. Като имам пове4е време Ще пусна линкове Peace

За у4ителките в яслите, ами  Sick

Ники, желая ти много здраве и Щастие, бъди все така свежа и красива  bouquet Heart Eyes
Хубав ден от мен
  bouquet

# 346
Ясно е,че трябва да има промяна в закона  Peace

Ужас 2 месеца за отрязан език...ке скифоооооооооооо Sick

# 347
  • UK
Малко съм назад със събитията. Какво се е случило с учителките от детските градини? Или да го търся в нета Rolling Eyes

Лени, беше ли днес в центъра? Беше фраш с хора, много ми се стори оживен града за първи път от адски много време. На всичкото отгоре имаше меркато, на което продаваха на абсурдно ниски цени тестери на маркови парфюми и козметика. Решихме набързо проблема с подарък за родителите ми Mr. Green

# 348
Льоли, не съм ходила ...

Учителките - учителките в частна детска градина бият и насилват дечица на 12-14 месеца.
Скрита камера ги е снимала, кадрите бяха страшно шокиращи .. някакво животно е тази жена. Но дори животното не е толкова безпощадно,абсолютно изтрещяла работа. Абсолютно трезва е тази жена, когато го прави.
Та, дискусия за престъплението и наказанието ...  интервюта с родители, специалисти, смнения дали е изолиран случай и до колко те разпространено, темата за доверието най-вече, искане за строго наказание.
Някакъв човек от ляво ме издразни с намеците си, че това се случва в частни детски градини, които разглеждат детето като обект за печалба. В същото време в държавна детска градина се е случило прерязването на езика с ножица  Shocked на детенце, за което учителката е получила 2 месеца наказание ... 
Изобщо някаква гадна история, в която най-вече доверието е сериозно разклатено. Ти да не си сигурен на кого си оставяш детето сутрин ... Участва и любимата ми тата Лучия  Laughing, която милата направи 1-2 вметки, едната беше много мила " Ама те са некомптетентни, те децата на 12 месеца винаги проявяват капризи за хранене".. после се опита да каже, че обикаля градините надлъж и нашир и се среща основно с качествени хора... и така. Горе долу това е.

# 349
  • UK
Ужассссс! Нямам думи... Sick Sick Sick

# 350
  • Italia, Palermo
Ааа, моля да не обиждаме горките животинчета сравнявайки ги с ония изчадия Все ми са в главата, ад, сигурна съм, че има и други случаи.

# 351
сигурно има и други случаи, както и много при които самите майки са в този образ...

# 352
Ето го видеото http://www.youtube.com/v/CdcDEf5WmpQ?f=videos&c=ytapi-iLikeI … app=youtube_gdata

Лени, за отрязания език....доколкото чух детето е на 7 - 1и или 2и клас .....забелязали, че майката е с арабски произход,може би и детето също знам ли....но сигурно, защото учителката си е признала и затова е 2 месеца  Sick 

# 353
Ужассссс! Нямам думи... Sick Sick Sick

Потресена съм.  Shocked Sick

# 354
Моми4ета много ви  благодаря за хубавите пожелания  bouquet
Ние си празнувахме по домашно,само рибката си поръ4ахме от ресторант,4е мен ме хвана мързела и не ми се готвеше Embarassed
Днес сложихме елхата и коледните украси и Габи много се кефи.Цях ден танцува и пее  Jingle Bells .Много е смешен Heart Eyes.Май4ето ми пристига другата седмица и съм много щастлива.Ве4е взе да ми идва коледното настроение Party.
Процесът на Мередит Кер4ър не съм го следила от близо и нямам мнение.А за ония дебили които са си позволили по такъв нагъл на4ин да малтретират малките де4ица просто ми се драйфа.Не знам как бих реагирала ако в детската някоя у4ителка  посегне на детето ми,но в най добрия слу4аи ще остане без някой друг зъб в устата си .Това го гарантирам #Sniper
Лека ве4ер

# 355
Аз за тия учителки не исках да го гледам видеото, но, честно казано, дорбе, че все пак го отворих - защото си представях много по-зле нещата, т.е. представях си истинско насилие, а не лошо отношение и некомпетентност. То се вижда, че тая жена не знае какво да прави с детето и че изобщо явно не е и за тази работа, а кой я държи и й плаща за това - това е итнересното. Добре, че са я хванали, преди да е причинила по-големи щети...

# 356
Tralala, samo majkata na tova dete se e suglasila da pokajat kadrite...hm, spored men tezi plesnitsi sa si nasilie ...i fakta,4e se vijda kak y4itelkata vdiga ruka da zamahne i se pravi,4e maha s rutse,za6toto e vlqzla dryga y4itelka  Rolling Eyes ...a i fakta,4e vsi4ki detsa sa sednali da gledat kak y4itelkata hrani 1 dete mi se stryva stranen....a i tova beb4e e na ne pove4e ot godinka.... Rolling Eyes ....az prosto nqmam dymi....s po-golemite detsa kakvo e stavalo  Rolling Eyes

# 357
За пореден път става въпрос за липса на информираност. Като имам пове4е време Ще пусна линкове
Няма нужда. Ние и сами си ги намираме линковете. Stop

Ники, честито на патерици! Много хубав празник е Никулден Simple Smile В семейството ми, хем нямаме именник, не знам как започна всичко, но някак изградихме традиция да се събираме на Никулден (май понеже майка ми се оплака, че не знае как да готви шаран и една моя леля реши да й покаже ... Laughing) и свързвам празника с много весели моменти. Simple Smile

Ние вчера цял ден бяхме на "artigiano in fiera", а вечерта на вечеря у приятели. Много хубав ден! Много весело беше и на двете места.
Джоя, по една случайност, когато огладняхме, попаднахме баш на Бавария и се спряхме там. Joy Страшен купон, то не бяха песни и танци ... йодел, щрудел ... много смешно. Laughing
Каноли и пастиера така и не ядох, огромни опашки.
Повечето неща, както винаги, се повтаряха, но имаше и новости и като цяло си стурваше!

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 15:16 от Barbabeau

# 358
Уф, да, ясно, че е ужасно и недопустимо, ама аз си представях някак едва ли не цяла фашистка детска градина, изкусно пребити деца, така че да не им личи, и не знам какво още... Щом ме беше страх да си пусна видеото дори...

# 359
Леле, момичета, а направо ме възхищавате как никоя не се оплаква и все някакви хубави истории се чуват (празници, панаири...), дори и когато се случи нещо неприятно, пак се опитвате да гледате с лекота на нещата; то аз и затова не се включвам, че напоследък нищо забавно не мога да родя, само седя затворена по цял ден в един кабинет и пиша дисертация, депресия пълна  Tired

Общи условия

Активация на акаунт