Отговори
# 240
Продава и гривните, които аз изработвам  Peace

# 241
Продава и гривните, които аз изработвам  Peace
Надявам се, че си доволна от продажбите.
Пробвай и онлайн в английския ибей, там има търсене, също ако се интересуваш, може да ти дам и други сайтове.

# 242
  • BG-DE
Какво означава, че за определени зодии някои камъни са неподходящи, аз съм Овен и питането ми за сапфирите беше свързано с това, че преди няколко години си взех от Германия едно колие със сапфири но все нещо нямах желание да го нося обаче напоследък,  и аз не знам откъде, все за него се сещам но сапфира не е камък за моята зодия, това означава ли, че не трябва да го нося  newsm78

# 243
Menerva, потърсих в чужда литература, за да не те подведа с невярна информация и ето какво открих:

Blue Sapphire Gemstones or Neelam for Aries
The Aries natives are ruled by planet Mars who shares a inimical relationship with the planet Saturn who is the ruler of Blue Sapphire for which there is no good relations in between the Aries and Blue Sapphire. The planet Saturn is not a benefic planet for Aries people in general but if the planet Saturn gets placed in 2nd, 5th, 9th, 10th or 11th house then, the Blue Sapphire could be worn for acquiring benefits in the major periods of Saturn.

Провери в кой дом е Сатурн в момента- нищо чудно щом се сещаш често за него да е дошло подходящото време да започнеш да го носиш.

# 244
  • BG-DE
bizarrrr, безкрайно съм трогната, че си си направила такъв труд заради мен  newsm51 За съжаление нищо не разбирам от астрология и понятие си нямам от домове и т.н.  Embarassed За всеки случай мисля да го махна  Simple Smile

# 245

Пробвай и онлайн в английския ибей, там има търсене, също ако се интересуваш, може да ти дам и други сайтове.
Много благодаря, ще пиша на лични.   bouquet

# 246
bizarrrr, безкрайно съм трогната, че си си направила такъв труд заради мен  newsm51 За съжаление нищо не разбирам от астрология и понятие си нямам от домове и т.н.  Embarassed За всеки случай мисля да го махна  Simple Smile

Вслушай се във вътршните си усещания, на подсъзнателно ниво тялото ни най-добре знае кое е благоприятно за нас.

# 247
  • Бургас

Вслушай се във вътршните си усещания, на подсъзнателно ниво тялото ни най-добре знае кое е благоприятно за нас.
И аз нося камъни,които не са за моята зодия,опитай,може да ти донесе късмет

# 248
  • BG-DE
Ох, и аз не знам, от месеци лавинообразно само много, много големи проблеми и трагедии са ме налегнали та колкото и да е глупаво вече от всичко ме е страх  Embarassed Някой специален камък за късмет няма ли  Grinning

# 249
Аз съм стрелец. Не нося камъни за моята зодия, освен една гривна от гранат, ако изобщо е истински, тъй като си я купих от един индийски магазин за 10 лв. Иначе имам и други гривни, които въпреки че не са за моята зодия много харесвам и обичам да нося. Имам една прекрасна гривна от кианит, който впрочем ми изработиха само на едно място в България, тъй като самият камък е по-скъп, но за сметка на това уникално красив. Не ми изглежда фалшив, тъй като мънистата са с прекрасен, наситен цвят, когато се удрят едно в друго издават различен звук, плътни са, по-тежки и просто невероятни. За другите гривни не съм склонна да вярвам, че са изработени изцяло от естествени камъни, но пък много си ги харесвам  Mr. Green
Искам да ви благодаря за полезната информация, която споделяте тук.

# 250
Ох, и аз не знам, от месеци лавинообразно само много, много големи проблеми и трагедии са ме налегнали та колкото и да е глупаво вече от всичко ме е страх  Embarassed Някой специален камък за късмет няма ли  Grinning

Амазонит и Авантюрин са късметлийските камъни, първият се смята че носи късмет на комарджиите и всичко свързано с финансови дела, вторият също се носи за пари, печалби, късмет. Избери си зелен, той е най-късметлийския. И гледай да е на камъче, не на мъниста  Simple Smile

# 251
  • BG-DE
Много, много благодаря, ще гледам в най-скоро време да се сдобия с някой от тях  newsm51

# 252
Аз съм стрелец. Не нося камъни за моята зодия, освен една гривна от гранат, ако изобщо е истински, тъй като си я купих от един индийски магазин за 10 лв. Иначе имам и други гривни, които въпреки че не са за моята зодия много харесвам и обичам да нося. Имам една прекрасна гривна от кианит, който впрочем ми изработиха само на едно място в България, тъй като самият камък е по-скъп, но за сметка на това уникално красив. Не ми изглежда фалшив, тъй като мънистата са с прекрасен, наситен цвят, когато се удрят едно в друго издават различен звук, плътни са, по-тежки и просто невероятни. За другите гривни не съм склонна да вярвам, че са изработени изцяло от естествени камъни, но пък много си ги харесвам  Mr. Green

Издават различен звук защото кианитът е полиморфен- има различна твърдост в един минерал и се смята че балансира всички чакри, освен това и е тежък минерал. Наскоро мой приятел ми поръча гривна с кианит и реших да го съчетая с лабрадорит, получи се ето това: http://www.prikachi.com/images/803/8270803g.jpg
Гледам го че не я сваля от ръката си въпреки че стана много тежка Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 юли 2015, 00:20 от bizarrrr

# 253
Много, много благодаря, ще гледам в най-скоро време да се сдобия с някой от тях  newsm51

Пробвай и с аметист, той също носи късмет и успокоява, гледам че се намира почти във всеки магазин за кристали и камъни в БГ. Аз вече си имам две друзи от него и ме радва безкрайно много

# 254
Аз съм стрелец. Не нося камъни за моята зодия, освен една гривна от гранат, ако изобщо е истински, тъй като си я купих от един индийски магазин за 10 лв. Иначе имам и други гривни, които въпреки че не са за моята зодия много харесвам и обичам да нося. Имам една прекрасна гривна от кианит, който впрочем ми изработиха само на едно място в България, тъй като самият камък е по-скъп, но за сметка на това уникално красив. Не ми изглежда фалшив, тъй като мънистата са с прекрасен, наситен цвят, когато се удрят едно в друго издават различен звук, плътни са, по-тежки и просто невероятни. За другите гривни не съм склонна да вярвам, че са изработени изцяло от естествени камъни, но пък много си ги харесвам  Mr. Green

Издават различен звук защото кианитът е полиморфен- има различна твърдост в един минерал и се смята че балансира всички чакри, освен това и е тежък минерал. Наскоро мой приятел ми поръча гривна с кианит и реших да го съчетая с лабрадорит, получи се ето това: http://www.prikachi.com/images/803/8270803g.jpg
Гледам го че не я сваля от ръката си въпреки че стана много тежка Simple Smile

Прекрасен е кианита !

Общи условия

Активация на акаунт