Отговори
# 255
Харесала съм страницата на този сайт във Facebook. Споделят интересни неща,  заглеждам гривните им, които са  с доста интересни описания.  Peace
http://magazin.newage.bg/deva-gram/page1
Има и само камъни и кристали http://magazin.newage.bg/%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%8F

# 256
Здравейте! Аз влезнах в този сайт на ню ейдж и съм изключително изумена. Такива високи цени са просто отвратителни.

АЗ в Смолян си правя колиета от естествена кожа и на тях разни висулки от естествени камъни. Там камъните са по 30-40 ст. Една сносна гривна излиза около 2 лв. Не се лъжете, има и в олх.бг да продават камъни за гривни на добри цени! не виждам разлика от онези и тези скъпите!  bouquet

# 257
  • Бургас
Здравейте! Аз влезнах в този сайт на ню ейдж и съм изключително изумена. Такива високи цени са просто отвратителни.

АЗ в Смолян си правя колиета от естествена кожа и на тях разни висулки от естествени камъни. Там камъните са по 30-40 ст. Една сносна гривна излиза около 2 лв. Не се лъжете, има и в олх.бг да продават камъни за гривни на добри цени! не виждам разлика от онези и тези скъпите!  bouquet
Здравей,ще се радвам да споделиш къде в олх.бг има евтини камъни.Онзи ден бях в центъра на Бургас и посетих любимото магазинче за камъни.Харесах много едно колие с опушен кварц и тъкмо мислех да си го купя,видях само втората цифра от цената-7,но когато погледнах пак пишеше 47,направо Shocked Shocked Shocked
Толкова са вдигнали цените на естествените камъни,преди си купувах от същия магазин колиета за по 10 И 15 лв и май ще си нося тези,които вече имам,поне добре съм се запасила.

# 258
Пълно е с фалшификати, аз не бих купила от олх или непроверени източници. Въпреки че веднъж останах изумена и много приятно изненадана от кианитената ми гривна, която е толкова истинска, че вскчки други ми се струват фейк, парадоксално- поръчах я от фб страница.

# 259
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Теичка, ще ми е интересно да я видя Hug

# 260
Джо, от телефона не знам как да я сложа, но ще пробвам.

# 261
Благодаря, не бързам   bouquet

# 262
Дано е станало.

# 263
  • Бургас
Пълно е с фалшификати, аз не бих купила от олх или непроверени източници. Въпреки че веднъж останах изумена и много приятно изненадана от кианитената ми гривна, която е толкова истинска, че вскчки други ми се струват фейк, парадоксално- поръчах я от фб страница.
Пълно е,признавам.Много се ядосвам когато видя красивото синьо опалесцентно стъкло,което съвсем незаслужено обявяват за лунен камък.За аквамарин също продават стъкло,а съм виждала истински и няма нищо общо,но твърдят,че бил аквамарин на прах с термична обработка.Тюркоазът и малахитът също не са истински,направо да го е страх човек да купи.

# 264
Да, копирах линка и се отваря Peace
Много е красива, Теичка, благодаря ти за труда Heart Eyes. Един от любимите ми видове камъни е това.

# 265
Камъка е прекрасен, много да красиви и светлите нюанси.

# 266
  • Бургас
Искам и аз такова камъче,моля те,сподели от къде точно Hug

# 267
Ще потърся в интернет, защото съм си изтрила съобщенията във фб, а гривната я имам от доста време, може би от миналата година. Ако открия ще копна веднага страницата.

# 268
  • Бургас
Ще потърся в интернет, защото съм си изтрила съобщенията във фб, а гривната я имам от доста време, може би от миналата година. Ако открия ще копна веднага страницата.
Гривната ти е уникална,много е красива,а от мен пожелание да носи много здраве и късмет.
Ако намериш такъв сайт много ще се радвам,с удоволствие ще си купя подобно камъче Hug

# 269
Сега виждам, че в miroslava-atelie има гривни с кианитени мъниста. Можеш да й пишеш дали има достатъчно налични за цяла гривна. Има имейл за връзка. Аз съм поръчвала от нея, гривната ми е страхотна.

Общи условия

Активация на акаунт