За една усмивка повече - Димитровград

• 11 051
  • 203
  •   1
Отговори
  • на правилното място, в точното време
 Добре дошли на всички приятели и работливи пчелички, които карат още едно детско лице да засияе.  Hug Това е нашето място, в което искаме да споделяме усилията си да зарадваме някой.
Благодаря на Мамма    bouquet

Предстои ни Рождествен базар - 17 и 18 .ХІІ. 2009 година в Билла.  Както и други години ще бъдем след касова зона.  Ако евентуално останат повече неща, може да останем и в събота - 19.ХІІ. Със събраните средства подпомагаме деца от социално-слаби семейства, които ни се подават като случаи от Отдел Закрила на детето - Димитровград. Помощта, която до сега сме оказвали е насочена предимно към самотни майки; многодетни семейства; деца в риск от изоставяне; семейства, в които има настанени деца за отглеждане. Помагаме с колички, легла, дрехи, обувки, учебни пособия, храни, памперси, лекарства, осигуряваме средства за издаване на лични документи, за да могат майките да получават помощи и детски.
Другата инициатива покрой празниците е раздаването на кутии с подаръци. За броя и местата , но които ще бъдем , ще уточним допълнително, тъй като още не се знае окончателно броя на кутиите, които ще можем да вземем. Момичетата от Димитровград, а и някои други наши приятели знаят за тези кутии. Получаваме ги от друга организация - "Кесията на самарянина", това са подаръци за Рождество, всяка кутия е различна и не знаем какво точно има в тях. Нооооо пък в това се крие очарованието и изненадата.  Блестящите детски очи е нещо, което е неописуемо .... Heart Eyes
Да уточня:  Инициативите се провеждат като инициативи на фондация "Подари усмивка" - Димитровград, които трудно биха се осъществили без помощта на момичетата от Димитровград!   bouquet
Пускам линкче към албуми в снимка бг, където има запечатани моменти от други инициативи, както и подготвяните неща за предстоящия базар.
http://givesmile.snimka.bg/daily/rojdestvo-2009.444821.16007332

П.с. Дано се отваря линка  Praynig

Последна редакция: сб, 26 дек 2009, 17:36 от ФЕЙщица

# 1
Успех!!!  Hug

# 2
  • пловдив
Поздравления за темата ФЕЙщица!
Пожелавам ви успех на базара, да съберете много парички и да зарадвате много детски очички    bouquet

Виждам, че добре се справяш с декупажа  Wink  ако си свършила салфетките да пращам още  Hug

# 3
Поздравления и успешен базар. Ако има желание някой да му пращам спрейчета/ каквито имам останали, не се сещам цветовете, но златно със сигурност имам и мисля 1 червено-розово електрик и разни други/ да ми пише адрес и тел. на лични.
Шишарки също мога да пратя и орехи.

# 4
Момичета,благодаря!  Hug  Ани, много скромно, в сравнение с това ,което виждам, но се уча още  Embarassed
ikr_mi , ще пиша ЛС!  Peace Благодаря!

# 5
  • Варна
 За догодина обещавам да отработя и аз декупажа Hug Нещо никак не ми се получава, но ти се справяш доста добре  Heart Eyes

# 6
хаирлия да е Heart Eyes
ако преборя мързела си, може и аз да направя нещо.
 Flutter

# 7
Хахахахахха! Макаронената лейди, mishelin твоите ангелчета са ненадминати! Чакам те, да се учим заедно  Hug

Матаааа, тебе те искам лично, знаеш си за какво  Hug
По-късно и димитровградската дружина очаквам да се включи, че без тях не могат да се случат нещата.  Hug

# 8
Включване от Димитровградската дружина.  Peace Hug
mishelin, твои ли бяха онези приказни макаронени ангелчета?

# 9
И аз се включвам .
Наталка, ще ти се обадя да се видим Heart Eyes.

# 10
за къде без Хасан  Laughing

# 11
  • sofia
О,време беше  bouquet
Да не би в4ерашната алкохолна ве4ер да е проговорила Joy

Успешен базар вещице Hug

# 12
Благодаря на групата    Hug

Роскееее, по-късно ще рапортувам за алкохолната вечер  Blush

# 13
ПрЮвет и от мен! Наталка,  smile3501 за красотите, които си сътворила! И аз обмислям с какво да се включа  newsm78 Със сигурност като потребител на сътвореното от талантите в групата, но ми се щеше и аз да мога нещо...ама кат съм некадърно Blush

# 14
Поздравления!!!
Страхотни неща, Наталка!!!!!!!
Успех на базара!!!

Общи условия

Активация на акаунт