За една усмивка повече - Димитровград

• 11 059
  • 203
  •   1
Отговори
# 45
  • на правилното място, в точното време
Вени,  Hug не съм забравила какво си говорихме.  На ЛС ти обясних!

# 46
Момичета, ще правим ли нещо днес или утре или ще го оставим за друг ден. Добре е и Натали да е с нас, защото има поглед върху това какво се купува на базара. За мен няма проблем и да е през седмицата.

# 47
Евче, днес сме на рд на свекито - нема бягане  Mr. Green. Другата подробност е, че по принцип съм с ремаркенце почти непрекъснато  Rolling Eyes. Опасявам се, че ще пречи...

# 48
Аз утре мога следобяд. Ако не е удобно, през седмицата  Peace
Петушка,  Hug Хиляди благодарности!

Последна редакция: сб, 28 ное 2009, 20:31 от ФЕЙщица

# 49
Пускам списъка с уточнените до тук мероприятия:

Базар  в Билла  - 17, 18 .ХІІ. / 19.ХІІ ? /
17 и 18 ХІІ. от 17 часа - раздаване на кутии с подаръци пред Билла.

15.ХІІ. 11 часа - тържество в ДГ "Йорданка Чанкова" - /зад кино Медея/
16.ХІІ . 11 часа - тържество в ДГ "Роза" - /до цеха на Лотоса/
18.ХІІ - 13.00 часа - училището в с. Крепост - раздаване на подаръци.
19. ХІІ. часа се уточнява в Гросето - тържество за училищата " П.Славейков", "Алеко Константинов", "Л.Каравелов",  училището в Черноконево.
Училището в Млада квардия не е уточнено дали ще има отделен празник на място, или ще дойдат и те в Гросето.
21.ХІІ. 13.00 часа - уч. "Христо Смирненски" - с.Радиево  - раздаване на подаръци
22.ХІІ. 10 ,30 часа -  тържество в ДГ "Звънче" - до Езиковата гимназия.
22.ХІІ 13,30 часа - ОУ " В.Левски " - с. Ябълково - раздаване на подаръци

Ако има корекции ще ги правя с червено или ще пускам нов списък.
В събота с Татяна  организираме разходка из парка за събиране на природни материали  Laughing Желаещи?
Елена я броя за базара до 17 часа, Светлана - също. За тържеството в събота на 19 .ХІІ.трябват доста хора - тържеството е за 120 - 150 деца. Те ще идват с учители, но все пак лудницата ще е пълна.

Последна редакция: пн, 07 дек 2009, 10:53 от ФЕЙщица

# 50
  • Димитровград
Мисля,че в събота ще мога да дойда в Гросето.Още повече , че ми е близко.

# 51
Базар  в Билла  - 17, 18 .ХІІ. / 19.ХІІ ? /
17 .XII.от 17 часа - раздаване на кутии с подаръци пред Билла.

15.ХІІ. 11 часа - тържество в ДГ "Йорданка Чанкова" - /зад кино Медея/
16.ХІІ . 11 часа - тържество в ДГ "Роза" - /до цеха на Лотоса/
18XII.   10  часа - тържество в Центъра за деца с увреждания.
18.ХІІ - 13.00 часа - училището в с. Крепост - раздаване на подаръци.
18XII. - 15.00 часа - училището в Млада Гвардия - тържество и подаръци.
19. ХІІ. часа се уточнява в Гросето - тържество за училищата " П.Славейков", "Алеко Константинов", "Л.Каравелов",  училището в Черноконево.
Училището в Млада квардия не е уточнено дали ще има отделен празник на място, или ще дойдат и те в Гросето.
21.ХІІ. 13.00 часа - уч. "Христо Смирненски" - с.Радиево  - раздаване на подаръци
22.ХІІ. 10 ,30 часа -  тържество в ДГ "Звънче" - до Езиковата гимназия.
22.ХІІ 13,30 часа - ОУ " В.Левски " - с. Ябълково - раздаване на подаръци

Има добавка в програмата. Освен Елена и Светла, има ли други желаещи за помощ и за кога?
Някой да има сушени плодове и чушки? И стари дискове ми трябват. Алеко ще се включат в базара, за другите не съм получила потвърждение, но мисля, че ще има и още. Без кола съм, дано  стане по -бързо, чеееее.  Praynig

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 07:37 от ФЕЙщица

# 52
На 22-ри ще се включа и в двете мероприятия.
За 17-ти и 18-ти относно Билла, ще ти кажа допълнително по кое време ще мога да се включа.
Ако ти трябва кола, обаждай се.
Гарнитурата?

# 53
Момичета,не намерих другата димитровградска тема и затова пиша в тази,имам една голяма торба с почти нови плюшени играчки с които въобще не е играно,само с няколко,но и те са в отлично състояние,не знам какво да ги правя,ако могат да ви свършат някаква работа ще се радвам

# 54
ekaterina II , може да се свържеш с Мариана, тя искаше да съберем играчки за яслата на Явор и Александра. Ако тя ги откаже, ще питам по градините, къде можем да ги занесем.  Peace

Вени, гарнитурата ще я сменят, но ще шлайфат и главата  Sad. Чак утре вечер ще е готова, дано  Praynig Ако утре имаш възможност, може да отскочим до някое училище, да занесем поканите за децата. Ако не, ще ги нося в понеделник.   Hug Да се чуем утре, дори само да се видим.

# 55
ekaterina II , може да се свържеш с Мариана, тя искаше да съберем играчки за яслата на Явор и Александра. Ако тя ги откаже, ще питам по градините, къде можем да ги занесем.  Peace

Вени, гарнитурата ще я сменят, но ще шлайфат и главата  Sad. Чак утре вечер ще е готова, дано  Praynig Ако утре имаш възможност, може да отскочим до някое училище, да занесем поканите за децата. Ако не, ще ги нося в понеделник.   Hug Да се чуем утре, дори само да се видим.
Благодаря ти   bouquet,ще я питам обезателно

# 56
  • Димитровград
Само пластмасови искаше Марианка.Но питайте пак и нея.

# 57
Фейке, говорих с шефката на "Форум". Утре трябва да мина оттам за бутилки, но какви точно са ни заделили, ще видим. Simple Smile
Покани по селата ще се носят ли?

# 58
Вени, трябва да се занесат и в селата, но мога да мина в понеделник да ги оставя. Селата са  Ябълково, Крепост и Радиево. Ако искаш , когато ходиш до "Форума" , звънни да дойда с теб. Сутринта ще ходя до общината, но се надявам до 11 да се прибера.  Peace

# 59
Натали, обади ми се преди да тръгнеш за Общината, че от 11 за около час ще съм заета. Относно поканите за Ябълково имам нещо предвид, ако искаш ги вземи със себе си, освен ако не държиш лично да ги предадеш.

Общи условия

Активация на акаунт