За една усмивка повече - Димитровград

• 11 060
  • 203
  •   1
Отговори
# 60
  • на правилното място, в точното време
Вени, като тръгвам, сигурно още ще спинкате с Коко.  smile3524  но ще ти звънна по късничко. За Ябълково няма проблем да я свършиш вместо мен.  bouquet Благодаря!
Момичета, по кафе събота или неделя ще може ли да пием?

# 61
за неделя съм ЗА

и Натали разчитай на мен на 17 след 16:00 часа , на 18 - ще се опитам и през деня , и на 19 целодневно съм на разположение

Последна редакция: пт, 11 дек 2009, 22:06 от dreamtex

# 62
Днес има ли някой на линия? Ева е затрупана с поръчки и едва ли ще може. Вени, Ели? А и другите давайте идея за час.

# 63
  • Димитровград
Аз мога днес,кога ти е удобно,Натали?
Редакция-появи ми се ангажимент!

Последна редакция: нд, 13 дек 2009, 13:00 от kanesta

# 64
Вени е сътворила прекрасни картички!   bouquet
Творенията е добре да се съберат до вторник. Базара е четвъртък и петък. Вторник следобяд след  15 часа да се съберем в офиса, който може, разбира се и да уточним нещата.

# 65
  • Димитровград
В кой офис?Уточнете ми по телефона къде да дойда.

# 66
Вени е сътворила прекрасни картички!   bouquet
Творенията е добре да се съберат до вторник. Базара е четвъртък и петък. Вторник следобяд след  15 часа да се съберем в офиса, който може, разбира се и да уточним нещата.
Чак прекрасни...  Blush Mr. Green... но пък с желание и от сърце!
А вторник преди обяд не може ли да е?

# 67
# 68
Вени, предиобяд вторник и сряда има тържества в детските градини.
Ели, офиса е в бившата детска ясла до ЦДГ Приказка. Утре мога към 14 часа, другия вариант е сряда пак към 14-15 часа. Peace

# 69
  • Димитровград
Пусни един телефон на лични,за да се обадя.

# 70
Страхотни неща сте направили.Мен малко ме е срам Embarassed ,но с бебе и първолак не успях нищо да направя.Ще се включим обаче в базара ,от миналата година имам дядо Коледа и ангелче на елхата.От същите има и на една в Бургас Simple SmileПоследно 17 и 18 ли остават датите за Била?Ще има ли някаква програма за да доведа тогава Вики и евентуално Ники.
Пожелавам успех,доста събрани парички и много усмивки Hug

# 71
Вени, предиобяд вторник и сряда има тържества в детските градини.
smile3555 Сори, много съм отплесната.
Използвам като извинение здравословното си състояние. Mr. Green
Татянче  smile3501.
Базарът ще е страхотен!
За среща по това време сигурно няма да мога.
Вторник следобяд след  15 часа да се съберем в офиса.
Ти к`во сега - искаш да се изфукаш, че си имаш вече офис ли?. Mr. Green

# 72
Вени, ти поне имаш оправдание със здравословни проблеми, а аз  Embarassed Не забелязах изобщо Татянините чудеса  Hug Браво, Татянска!
За сведение офиса е просто стая, пълна с кашони. Нищо общо с офис. А и ти не си го виждала, така чееее... След празниците смятам да се заема с оправянето и обзавеждането. Искаме да стартираме нещо като проект Превенция на изоставянето. Да видим каква сума ще съберем, тогава ще го дооформяме като подробности.
dena_klv , тържество няма да има, но ще раздаваме пак подаръци на 17 след 17,30 пред магазина.  Ще се радваме да видим децата.  Hug
Ели, пускам тел на ЛС. Утре ще ходя в Алеко, да прибирам нещата им за базара. Утре след 15 часа в офиса  Peace И кафе ще има  Wink

# 73
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=451008

Тук има инфо за инициативите, както и аз акцията Треска за училище. Peace

# 74
Натали чак утре ще мога да посетя базара. Надявам се тази година да успея да си купя ангелчета.

Успех на базара и в другите инициативи.

Общи условия

Активация на акаунт