За една усмивка повече - Димитровград

• 11 057
  • 203
  •   1
Отговори
# 30
Наталка, що не каза за бутилките, в багажника имам 10-тина, които съм приготвила ва Верчето, ама тя си има. Можех да ти ги дам оня ден. Както и да е, дано решите проблема на местна почва.

# 31
  • на правилното място, в точното време
Наталка, що не каза за бутилките, в багажника имам 10-тина, които съм приготвила ва Верчето, ама тя си има. Можех да ти ги дам оня ден. Както и да е, дано решите проблема на местна почва.

Лелееее, ще ми излезе име на алкохоличка из форума   hahaha hahaha Иглика, ще взема да преравям багажниците  вече. Предполагам, че на местна почва ще решим проблема, най-много ще си заформим някоя алкохолна вечер и ще се поснабдим  hahaha
Призив към димитровградските момичета: наблегнете на пиенето, за каузата е!  Wine Glass      Mr. Green

# 32
Последните 4-5 дни не изтрезня тази ФЕЙщица Simple Smile То беше мъкнене на бутилки и бутилчици, то беше чудо  Joy Joy Joy И до София ходи   car003  да се напива чак  cheers

# 33
 Embarassed Срам, срам....мъжа ми чак регистрация си направи, за да може да се оплаче от пиянството ми .

http://givesmile.snimka.bg/daily/rojdestvo-2009.444821.16137272
Споделям   резултата от пиянството ми   Joy

Среща: в събота магазина на Ева! Ева да каже сутринта или следобяд. Аз едва ли ще остана да творя, а и ако си домъкна материалите, ще ми трябва бус, да се донеса  Wink Магазина се намира на ул. Иван Вазов" - срещу "Алпинеума".

Последна редакция: пт, 27 ное 2009, 07:56 от ФЕЙщица

# 34
Здравейте момичета .
ФЕЙщица, много добре ти се отразява алкохолното опиянение  hahaha.
Страхотни неща си направила!
Сервизи за кафе вършат ли работа ?

# 35
Момичета, кога ви е удобно? За мен няма значение

# 36
Наталия, newsm10 smile3501 smile3525
Голям майстор си!

# 37
aleks , вършат, разбира се!  Peace
Говорих с Татяна сутринта, по-удобно й е следобяд - 2- 3 часа. На мен също, ако Ева и другите ги устройва...
Продължавам с пиенето  Blush Drunk Търся си компания. Благодаря на Ани antom за напътствията!   bouquet

# 38
става за следобед, Натали да донесеш пълните бутилки, ша си ги прибереш празни  smile3508 ОБЕЩАВАМ. Пък като ни дойдат едни музи, мани, мани   smile3506

# 39
Леле,какви красоти творите,какво пиете за творчески ентусиазъм? Laughing
Успех,работливи добри пчелички  Hug

# 40
Страхотни неща Фейке!!! Браво!

# 41
Момичета, отпадам за утре. Дошли са кутиите и отиваме да си ги приберем. Ще се правят два курса и няма да свършим до следобяд. Ако има свободни и навити за помощ в разтоварването  - не отказвам предложение за помощ. Има и проблем с помещението, имам краен вариант, но е доста краен, ако някой има идеи може да звъни денонощно. Просто много изненадващо  и рано дойдоха тази година кутиите.
Ударете едно и заради мен.  Hug
Радвам се,че ви харесват нещата, дано да има и кой да си ги купи.

# 42
Мога да дойда в диапазона 9-11 , 13-15 и след 17часа. Ако те устройва, звънкай! Веднага ще доприпкам. Hug

# 43
Мога да дойда в диапазона 9-11 , 13-15 и след 17часа. Ако те устройва, звънкай! Веднага ще доприпкам. Hug

Петя,не мога още да кажа кога ще се прибираме, ще ти звъня след като тръгнем от Асеновград, за да имаш готовност. Ако не стане за първия курс, за втория. Peace  Благодаря ти!   bouquet

# 44
Натали, защо от Асеновград? Не беше ли Ст. Загора? Имах нещо предвид за превоза, бях ти казала, защо не звънна днес да организирам нещата?
За помещение също. Имам такова, но има подробности, с които трябва да те запозная.

Общи условия

Активация на акаунт