За една усмивка повече - Димитровград

• 11 053
  • 203
  •   1
Отговори
# 165
  • Димитровград
Давай насам,ще ги направя.

# 166
  • на правилното място, в точното време

Честит празник, дами!Правете света около вас малко по-цветен!

# 167
# 168
Фондация "Подари усмивка" организира за трета поредна година Великденски благотворителен базар, с цел набиране на средства по проект "Помогнете да остана у дома".
Базарът ще се проведе на 31.03.2010г, 1.04. и 2.04. 2010 година пред магазин "Кауфланд" в Димитровград.
За участие в базара са поканени деца и учители към Ресурсен център Хасково, клон Димитровград; деца и възпитатели към Дневен център за деца с увреждания; доброволци и съмишленици на фондацията.
Със събраните средства ще бъдат подпомагани самотни родители, многодетни и социално-слаби семейства, които изпитват затруднения в отглеждането на децата си. Ще бъде осигурявана помощ за деца в риск, ще бъдат насърчавани родители, които искат да се грижат за децата си в семейна среда.

Посете ни на старницата ни във Facebook:
http://www.facebook.com/pages/fondacia-PODARI-USMIVKA-/81847142439

Последна редакция: чт, 11 мар 2010, 12:31 от dimo_ravia

# 169
Записвам се, за да мога да ви следя, ако мога да ви помогна с нещо!
 Hug

# 170
Passiflora   Hug Благодарим! Всяка помощ и участие са ценни! Peace

# 171
# 172
Много бих искала да дойда и да донеса едни яйца но искам да ги пратя, че няма време. Пуснете ми адрес Peace
имам пластмасови яйца един плик и други творения лични Embarassed

# 173
 Веси  Hug На 20 вечерта и 21.03. се очертава да съм в сф. Ако искаш да се видим, да не ги пращаш, пък ако имаш желание, винаги си добре дошла  Hug

# 174
о,  чудесно ще е да се видим  Hug

# 175
Ето и малко снимки на изработените съвенири Simple Smile

http://www.facebook.com/pages/fondacia-PODARI-USMIVKA-/818471424 … 142439&ref=mf

# 176
Тук може да видите снимките и в PICASA:

http://picasaweb.google.bg/Givesmilefondation/POMJR#

# 177
Благодарности на humanis за яйцата и кошничките! Веси, радвам се, че успяхме да се видим  Hug
Тази седмица ще гледам да си седна на д..то, да поработя , че закъсваме с нещата. Общината също имат базар - вторник и сряда. Участват детските градини, така че разчитаме на собствените си усилия и творения. Детския център сигурно и те няма да се включат. Но към края на седмицата ще огледам всички неща, които имаме готови. Ще ги занеса в офиса, че има повече място.
Петушка, ще мина да взема гобленчето, че Елена се оказва фурия и ще го избоцка   bouquet Имам и нещо да говоря с теб, така че, ще се чуем, да се уговорим. Hug

# 178
  • Димитровград
Имам едни макари със златна декоративна тел.Дали няма да свършат някаква работа?

# 179
Ели, ще погледна да видя за обиците дали ще свършат работа.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт