За една усмивка повече - Димитровград

• 11 053
  • 203
  •   1
Отговори
# 180
ФЕЙщица   Hug и аз се радвам, че се видяхме Heart Eyes

# 181
Момичета ,извинявайте че пиша в темата ,но понеже сте от Димитровград,а и Хасково не е далече..имам нужда от човек който да помогне за благотворителна фотосесия в Хасково.Имам уреден фотограф ,но чакаме само някое момиче да се съгласи да помага -като събира средствата от кампанията ,води списъка с хората които ще се снимат .Ако имате  такава позната от Хасково ,която е отговорна и би се съгласила да помогне пишете ми.Успех с базара на Наталка и на всички които положиха усилия   bouquet

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 12:46 от Ani_Ani

# 182
  • на правилното място, в точното време
Момичета, като излизате на разходки из парковете, потърсете  клони,  но по разклонени и по-дебели. Ще ги слагам в кутии, облечени в салфетки и на тях ще се закачат яйца. По късно ще опитам да намеря снимки, за да стане по-ясно какво точно имам предвид.
http://givesmile.snimka.bg/daily/vlikdenski-bazar-2007g.199374.4670652
За това става въпрос, но може и по разклонено клонче и по-нестандартно Simple Smile
http://givesmile.snimka.bg/holidays/velikdenski-bazar-2009.366326.11671602

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 09:15 от ФЕЙщица

# 183
Вече стратирах с продажбите   Wink Едно майче си купи разни неща, за базара на градината им . Следващия път дали да не организираме базара преди общинския и да ги улесним да не правят, а да си купят от нашите неща  Mr. Green
 Моля ви , да напишете кой кога е свободен, за да можем да се разпределим някак си. То и в движение ще се разпределяме, но ориентировъчно. Ще се нареждаме и прибираме всяка сутрин, което е кофти, но няма как да прибираме нещата. С Билла нещата стояха малко по-различно....малко ми е носталгично за там  Confused
Дните за базара са:
СРЯДА - 31.03.        ЧЕТВЪРТЪК - 1.04.     ПЕТЪК - 2.04.

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 20:14 от ФЕЙщица

# 184
за нареждане и прибиране ме брой а за престоя ми пред кауфланд в движение ще ти кажа натали в петък мисля че ще мога цял ден ама да не се каня

# 185
  • Димитровград
Сряда-100% мога до 5ч.
Четвъртък и петък не знам от сега-допълнително ще кажа.

# 186

За всички цветни момичета и момчета! Бъдете много обичани!

Вени е сътворила прекрасни неща!   bouquet Повече оправдания да не чувам  Naughty

# 187
Имаме шатра, има и страници, което ще ни пази завет. Доста е голяма шатрата, ще има достатъчно място за масите, за нас и за кашоните с нещата.  С Татяна и моя мъж ще сме към 8,30 в сряда пред Кауфланд, за да се разпъваме. Елена каза, че ще мине към 9.  Чакам включване от другите за свободното време, когато ще могат да са на линия.  Peace Утре ще пристигнат и нещата от Варна.
Бургаските момичета ще дадат едно рамо, за което благодарим   bouquet Hug

Редактирах  Embarassed

Последна редакция: пн, 29 мар 2010, 21:18 от ФЕЙщица

# 188
Натали не беше ли пред Кауфланд? или аз пак изостанах  newsm78

# 189
Не си  Embarassed

# 190
Аз ще мога в четвъртък до 16ч. и петък надявам се целия ден.  Hug
С нетърпение чакам 6азара и срещата с всички ви.

# 191
Аз ще идвам, но съм с ремаркенцето... все пак се надявам, макар и за малко да съм от помощ. Simple Smile

# 192

Само това успях да спретна за почерпка. На мама момчето пораства с една година. Heart Eyes

Стига да е хубаво времето, Коко, Еди, Вики все ще са помощници. Чакам и Георги да заяви включване  Wink
Видях Маргото, мацката с малките терлички от Новогодишния базар. И тя ще удари едно рамо  Heart Eyes
Кой колкото може  Hug

# 193
Мерси Натали, да ти е жив и здрав! newsm59

# 194
Да е жив и здрав младежа и да реализира мечтите си  bouquet таз година студент Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт