Дано да мине без АБ

/, на разходка, хапна си...

Сериозно, по-добре се справя от мен вкъщи, и аз не знам кога успява, но е много зает

Сега се гонят с баща му да я мерят, той не дава и е криииив, та дрънчи. А, аз ще счупя телефоните.

...../мариска не съм те забравила/

оправяйте се бързо, мисля че кризата е минала, дано
Какъв е тоя сдух, а, а
Гледай някое готино филмче (The Ugly Truth гледа ли?) и ще се разведриш
Аз съм се зачела в Изгубеният символ (новата на Дан Браун) и едни масонски заплетени тайни са ме обсебили
много яко

Тия болести като се завъртят... на мен не ми е било толкова притеснено, не знам от кога. 

Лошо, брат му беше много послушен в това отношение.
Тия болести като се завъртят... на мен не ми е било толкова притеснено, не знам от кога.

Тази сутрин се събудих с размисли за Гранофорина, но провокирани от мисълта за гъбички след приема на АБ (една майка се оплака, че малкото и е с афти в устата) - все пак трябва да си купя да си имам. Сигурно е голяма борба мазането на гърлото, но аз бих се справила, ако знам, че ще помогне 
Направо го приех за Коледно чудо!!! Нямаше нещо, което да ме мъчи толкова
Все едно, че крила ми поникнаха - в Банско 4 дни овършах всичко, свърших си работа за 4 месеца, направо не се чувствах бременна
Много ми олекна и в момента мога да кажа, че най-после се наслаждавам на бременността - не ми е тежко, с бременските дънки не изглеждам чак такъв слон, нямам някакви кой-знае какви стомашни оплаквания, подритват ме често отвътре... абе бива работата, само Габриелчо да ми се оправи по-бързо

Сега се сополивим двете в къщи, при нея отмина почти... Май ще си поседи известно време пак в къщи, че то голям келепир - една седмица на градина и после и двете болни...
Препоръчани теми