Отговори
# 105
  • на брега на морето
На обяд ги изтеглих - София, Пощенска банка. Дано ги получите още днес, момичета Peace

# 106
На обяд ги изтеглих - София, Пощенска банка. Дано ги получите още днес, момичета Peace
newsm17 newsm17

# 107
И аз съм София-Пощенска,но нямам.Не мога да разбера как точно ни сортират.

# 108
Малко извън темата за детските но не се стърпях да не изкоментирам поста на .::Перличка::. Аз имах същия проблем само, че при мен със 60 лв по-малко ми изплатиха майчинство. И мен се опитваха десетина минути да ме убеждават, че всичко ми е платено, че аз не разбирам и т.н., докато в един момент служителката разбра, че все пак аз съм правата и отговора и беше, че наистина има грешка и някой ден ще получа тези пари. Представете си точините и думи бяха" към някоя следваща ведомост ще ви бъдат пуснати паричките ,но немога да ви кажа към кой месесц точно ще се изпплатят". Извадих късмет че ми ги преведоха след 2 седмици, но ако не бях звъняла, ако не бях се разправяла ........ Явно в България трябва да си разбирател в много области, че да не те прецака държавата отнякъде.
[/quote

ОТЕДНА ГОДИНА МИ ДЪЛЖАТ 200 ЛЕВА И ОЩЕ НЕ СА МИ ГИ ПЛАТИЛИ......ИЗПРАТИХ СЧЕТОВОДИТЕЛКАТА ДА СЕ РАЗПРАВЯ В НОЙ .....И ПАК СЪЩОТО.....СЕГА МИСЛЯ ДА Я ПОМОЛЯ ТЯ ДА МИ ГИ ВЪЗСАНОВИ ,ЧЕ ДАНО НАПРАВИ НИЩО ПО ВЪПРОСА

# 109
# 110
и аз съм за #Cussing out

# 111
здравейте!нещо за плевен дали има пощенска newsm78 Twisted Evil

# 112

ЗА КАКВО  Sad     ПАРИ НЕМА ,БЕГАЙТЕ ...........така се пее в една песен Sad

# 113
 И в Русе на ДСК до този момент няма Sad

# 114
  • плевен
За Плевен ПИБ-няма   Tired

# 115
И във В.Търново няма, днес говорих с още две майчета и на тях не са ги превели.

# 116
София-пощенска-току що дойдоха

# 117
Срамота!!!!!!Как не ги е срам!!!!!!! #2gunfire И искат да се раждат деца!!!!!! ББ ако мисли да оправи държавата със спирането или закъсняването на тези пари , пази Боже!!!! ooooh!

# 118
браво на тези  дето са си взели паричките Peace а ние другите ще продължава ме да чакамееееееееееееееееееееееееееееее #Cussing outте не са кой знае колко но вършат работа

# 119
ОББ -Ямбол няма  #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт