Цената на истината - тема 6

• 29 462
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
Имаш ли право да говориш за вещите и пожара, защото аз лично нищо не разбрах по тези въпроси?
Моето мнение. Вече преди това споменах за пожара, а и Боби в разговора и то преди лайфа ми сподели, че има разминаване в неговото самопризнание и това което констатират експертите (пожарникари, експерти). Боби е подпалил уж пердето, а експертите заявяват, че е бил запален в средата някъде, до или на дивана. Сега, това нещо аз не си го спомням да съм го прочел, но адвоката му го потвърди, което означава че го е прочел. Вижте записа някъде го казва. За дрехите. По думите на Боби в разговора  мен,( това е информация, която не съм проверил лично в делото, обаче, само препредавам думите на Боби) когато е излезнал от банята човека който го измъква му е подхвърлил дрехи на Грозьо, от закачалката в коридора, а дрехите на Боби са останали там на закачалката. Как са напръскани с кръв,  е единственото нещо което не си спомням от обясненията на Боби. Но това са неща, които ги има в делото. То там е истината.

maatbg , отговаряш само на някои във форума, а други ни подминаваш  Crazy
Аз това не разбрах, Боби е бил в банята когато в апартамента са дошли 3-мата мъже и са му дали да облече дрехи на Хубенов и са го принудили да си тръгне ли? А неговите дрехи са останали в апартамента на убитият? Кажи както по напред писах, какво казва Боби защо се е върнал в 3:00 през нощта и той палил ли е пожар в апартамента? Изчакал е да си тръгнат и се е върнал да види как е приятеля му? Не е ли описал как изглеждат тези 3-ма мъже?
Дано този път ми отговориш.  Simple Smile

П.С. е добре де ако истината е в документите от делото, то тогава е доказано, че Боби е убиеца.  Rolling Eyes

До "3:00" правилно си ме разбрала. Връща се да види какво е станало с Г.  Б. не е предполагал, че ще убият Г., затова се е върнал, това и Б го рзаказва в едно от предаванията. Прегледай ги внимателно. Същото ми разказа и на мен. Когато се връща, според версията на Б., вижда кръвта в коридора, влиза в апартамента и вижда Г. мъртъв. За огъня вече обясних. Б "признава", че е бил запалил пердетата, експертите твърдят, че пожара е възникнал в центъра на хола, до или на дивана. За тримата мъже - ами много те моля, прочети по-предните постове, ще се сетиш. Повече няма да задавам въпроса. "Ти как мислиш, убийците живи ли са?" Темата е твърде деликатна и върху нея трябва да се мисли повече, отколкото да се приказва, защото, надявам се, не искаш на мен или на Б и семейството му да му се случи нещо?!  Пропуснал съм въпроса ти, тъй като имама работа и в свободното време преглеждам тук таме. Нищо лично!

# 511
  • На земята, която е всъщност звезда.
А с какво се занимава сега Борислав, работи ли някъде?

# 512
Май работи като пиколо по информация на Людмил Стоянов.

# 513
maatbg - ти кой си бе човек  newsm78

# 514
Май работи като пиколо по информация на Людмил Стоянов.

Не беше ли в рекламна агенция  newsm78 А той може и на две места да работи - за повече пари  Mr. Green

# 515
maatbg - ти кой си бе човек  newsm78
О не, ще ме скъсаш от смях  rotfImbo  Добре дошла в Цената на истината!

# 516
Не мога да си представя как дипломиран философ може да пише с толкова правописни и стилистични грешки. Май едно време Рабфаговете са бълвали такива специалисти. Завиждам ви на самочувствието, г-н Стоянов.

# 517
  • София
Не мога да си представя как дипломиран философ може да пише с толкова правописни и стилистични грешки. Май едно време Рабфаговете са бълвали такива специалисти. Завиждам ви на самочувствието, г-н Стоянов.

Защо си мислех, че е рабфак - от факултет.  Mr. Green

# 518

Защо си мислех, че е рабфак - от факултет.  Mr. Green
Множествено число на Рабфак е Рабфагове.

# 519
Интересно ми е защо Полиграфолого или там както беше,няма да участва на лайфа довечера (ако съм разбрала правилно).

# 520
Е, аз като вечно неразбрала - да питам - какво е това рабфаг/к  newsm78

# 521
  • София
"Рабочий факультет", демек ходят тружениците на работа в завода и учат висше.  Peace Човекът друго е завършил.

P. S. Всъщност братята руси влагат малко по-различен смисъл.  Peace По принцип имат подобни съкращения и за др. факултети, ама да не задълбавам толкова.

# 522
Интересно ми е защо Полиграфолого или там както беше,няма да участва на лайфа довечера (ако съм разбрала правилно).

Никой не знае кой ще участва със сигурност  Laughing Но под Полиграфолого се има предвид украинеца, а не Людмил Стоянов...

# 523
Аз не мога да ви разбера - кво значение има ще участва ли украинеца!???
Направени са достатъчно тестове до сега - с различни резултати, така че всеки за себе си трябва да е наясно вярва или не.
Или може би онзи, европееца, чуждестранника - е по-добър от нашите и вярвате на него повече, само щото е отвън  Crazy
Въобще ако се съмнявате в детектора - то веднага изниква въпроса - АМИ ОСТАНАЛИТЕ УЧАСТНИЦИ???

# 524
Той човекът като се е дипломирал е имал правопис и стил, но следвайки философския принцип, че Битието определя съзнанието, ги е загубил, работейки като аграрен социолог.
Предполагам, това е същото, което наричаха на времето оператор на биологични единици...

Общи условия

Активация на акаунт