Цената на истината - тема 6

• 29 470
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Оф, да, никак не е абсурден разговора, и цинизми няма, и майката не го е подгонвала с нож, и пе.....т не му е викала???? Абе нещата въобще не са драматични. Те хората просто се нервирали бе!  doh Аз като не съм запознавала майка ми с нито едно от гаджетата си докато не я запознах с мъжа си, според теб колко пъти ме е нарекла лесбийка и колко пъти ме е гонила с нож????
Вижте, няма  спор, това са едни прости, недодялани хора. Но те раждат деца, работят, плащат данъци. Това е народът.
Не мога да проумея как изпадате в плен на обаянието на човек, при който нищо не е нормално и със света, и му създавате ореол на светец. Ами ако която и да е го пожали и му се посвети, след време и тя ще влезе в графата на "чудовищата", които са му "съсипали" живота.
Не възприемам всички тези обвинения... Дали го в интернат - лошо. Прибрали го - пак лошо. Пак го дали - още по-лошо. Отишъл войник - бяга от казармата при любовника си. Убили любовника - той се крие. Хванали го - той се пише килър (апропо, какви мотиви е изтъкнал?). Самоубива се. После го бият, за да си признае, че е убил. Страхува се от "истинските" убийци, но вдигна цяла България на уши, че е невинен и има други убийци.
Направо ми е странно как на такъв индивид му издават диагноза, че е здрав. Страхувам си да си мисля как изглежда един луд... newsm78 Crossing Arms Naughty

# 466
Еее, права си, убеди ме - майка му му се е била отдала напълно, а той вечно недоволен от прекрасното си детство, наистина - пълен неблагодарник  ooooh!
И интерната - вярно бе, той ни така, ни така - не знае кво иска, нали - хем там не му  харесва, хем вкъщи, където го е..т....абе тоя човек не знае какво иска действително  Whistling

# 467
  • Луната ни пази
Еми не знам - броила ли си колко всъщност  Joy

Инак - да, майката била афектирана, вуйчото го подвели  Whistling
Ох, не, не съм ги броила  Joy
Еее, права си, убеди ме - майка му му се е била отдала напълно, а той вечно недоволен от прекрасното си детство, наистина - пълен неблагодарник  ooooh!
И интерната - вярно бе, той ни така, ни така - не знае кво иска, нали - хем там не му  харесва, хем вкъщи, където го е..т....абе тоя човек не знае какво иска действително  Whistling
Мен също!

# 468
Еми не знам - броила ли си колко всъщност  Joy

Инак - да, майката била афектирана, вуйчото го подвели  Whistling
Ох, не, не съм ги броила  Joy
Еее, права си, убеди ме - майка му му се е била отдала напълно, а той вечно недоволен от прекрасното си детство, наистина - пълен неблагодарник  ooooh!
Мен също!
ОК, няма да споря с вас. Вие сте саксийни цветя.

# 469
не спори -но поне обясни какво имаш впредвид с това "саксиини цветя"  Laughing

# 470
Sapienti sat!

# 471
Аз пък все пак не разбрах какво всъщност е правил т.нар вуйчо на Борислав.Освен онова с уринирането Thinking

# 472
  • София
Цитат

Всички дето не си изоставяме децата в домове, не ги малтретираме физически и психически и смятаме че да се гаврят с тях е ОК стига да няма "проникване" сме саксийни цветя.
Нали докато беше бял, пухкав и добър ни нарече "истински". Сега се оказа, че сме някакви лигли живеещи далеч от реалността.

# 473
Що ли ми се струва, че полтъргайстера Кики работи към следствието и е влезнал във форума, за да ни "вкара в правия път". Тъй де, как може следствие и съд да кажат нещо, а някакви си мами, баби и так далие да се съмняват!

# 474
Цитат

Всички дето не си изоставяме децата в домове, не ги малтретираме физически и психически и смятаме че да се гаврят с тях е ОК стига да няма "проникване" сме саксийни цветя.
Нали докато беше бял, пухкав и добър ни нарече "истински". Сега се оказа, че сме някакви лигли живеещи далеч от реалността.
Хич не ви слагам под един знаменател. Едни сте истински, други сте саксийни цветя.
Не обиждайте възпитаниците на домовете за деца. Повечето от тях са достойни хора.
Вие просто се отдавате на някаква сатанинска хипноза, от която махмурлукът ще е много тежък!

# 475
Що ли ми се струва, че полтъргайстера Кики работи към следствието и е влезнал във форума, за да ни "вкара в правия път". Тъй де, как може следствие и съд да кажат нещо, а някакви си мами, баби и так далие да се съмняват!
Не бих работил в органи, които причиняват страдания. Опитвам се да ви посоча вашите илюзии. Все пак да не подценяваме следствие и съд - там работят професионалисти. Мамите и бабите да си гледат тенджерите и лапетата.

# 476
Имаш ли право да говориш за вещите и пожара, защото аз лично нищо не разбрах по тези въпроси?
Моето мнение. Вече преди това споменах за пожара, а и Боби в разговора и то преди лайфа ми сподели, че има разминаване в неговото самопризнание и това което констатират експертите (пожарникари, експерти). Боби е подпалил уж пердето, а експертите заявяват, че е бил запален в средата някъде, до или на дивана. Сега, това нещо аз не си го спомням да съм го прочел, но адвоката му го потвърди, което означава че го е прочел. Вижте записа някъде го казва. За дрехите. По думите на Боби в разговора  мен,( това е информация, която не съм проверил лично в делото, обаче, само препредавам думите на Боби) когато е излезнал от банята човека който го измъква му е подхвърлил дрехи на Грозьо, от закачалката в коридора, а дрехите на Боби са останали там на закачалката. Как са напръскани с кръв,  е единственото нещо което не си спомням от обясненията на Боби. Но това са неща, които ги има в делото. То там е истината.

maatbg , отговаряш само на някои във форума, а други ни подминаваш  Crazy
Аз това не разбрах, Боби е бил в банята когато в апартамента са дошли 3-мата мъже и са му дали да облече дрехи на Хубенов и са го принудили да си тръгне ли? А неговите дрехи са останали в апартамента на убитият? Кажи както по напред писах, какво казва Боби защо се е върнал в 3:00 през нощта и той палил ли е пожар в апартамента? Изчакал е да си тръгнат и се е върнал да види как е приятеля му? Не е ли описал как изглеждат тези 3-ма мъже?
Дано този път ми отговориш.  Simple Smile

П.С. е добре де ако истината е в документите от делото, то тогава е доказано, че Боби е убиеца.  Rolling Eyes

# 477
Имаш ли право да говориш за вещите и пожара, защото аз лично нищо не разбрах по тези въпроси?
Моето мнение. Вече преди това споменах за пожара, а и Боби в разговора и то преди лайфа ми сподели, че има разминаване в неговото самопризнание и това което констатират експертите (пожарникари, експерти). Боби е подпалил уж пердето, а експертите заявяват, че е бил запален в средата някъде, до или на дивана. Сега, това нещо аз не си го спомням да съм го прочел, но адвоката му го потвърди, което означава че го е прочел. Вижте записа някъде го казва. За дрехите. По думите на Боби в разговора  мен,( това е информация, която не съм проверил лично в делото, обаче, само препредавам думите на Боби) когато е излезнал от банята човека който го измъква му е подхвърлил дрехи на Грозьо, от закачалката в коридора, а дрехите на Боби са останали там на закачалката. Как са напръскани с кръв,  е единственото нещо което не си спомням от обясненията на Боби. Но това са неща, които ги има в делото. То там е истината.
maatbg , отговаряш само на някои във форума, а други ни подминаваш  Crazy
Аз това не разбрах, Боби е бил в банята когато в апартамента са дошли 3-мата мъже и са му дали да облече дрехи на Хубенов и са го принудили да си тръгне ли? А неговите дрехи са останали в апартамента на убитият? Кажи както по напред писах, какво казва Боби защо се е върнал в 3:00 през нощта и той палил ли е пожар в апартамента?
Дано този път ми отговориш.  Simple Smile

П.С. е добре де ако истината е в документите от делото, то тогава е доказано, че Боби е убиеца.  Rolling Eyes
Не се хаби! Квинтесенцията на maatbg  по делото е следната:
Аз не си спомням точно какво пишеше, не съм обърнал внимание, там някоя съседка видяла 3-ма мъже, друга видяла мъж и жена с три деца, общо четири човека, Боби казал, че е бил в коридора, Грозьо бил убит в хола - абе пълна лудница, от която следва, че в делото няма никаква логика. Откъдето и дойде моето заключение с полиграфа, че Боби е невинен.

# 478
  • София
Цитат
Не обиждайте възпитаниците на домовете за деца. Повечето от тях са достойни хора.

Никога не бих обидила децата от домовете.
Виж обаче онази, дето изоставила Борислав, защото работела до късно като сервитьорка, щото да работи например като чистачка с нормално работно време е под достойнството и, бих обидила доста.

# 479
  • Луната ни пази
Sapienti sat!
Ох, саксийно цвете, а? Ако знаеш колко неща са ми минали през главата, ама още не съм загубила човешкия облик, нито съм си оставила детето в дом, въпреки че ми се налага да го гледам сама! И не си мисли, че мъжа ми ме е изоставил! Има простовати хора, съгласна съм и елементарни, ама тази според мен е загубила не само майчин, а и животински инстинкт, защото и животните не оставят децата си, защото "няма място за тях"!

Общи условия

Активация на акаунт