Цената на истината - тема 6

• 29 405
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
  • София /Абсурдистан
Kакъв беше въпроса на който изгоря?Точно се отплеснах ии ..  ooooh!

Дали е сигурен, че може да заобича жена истински.. той каза "да" и изгоря   Mr. Green

Ми той и сам не знае дали може ли да обича или не, как да е сигурен Simple Smile

# 616
На мен ми е интересно, как така се случва, че след като изгорят, Вито с печален тон им обяснява, че предстоели най-леките въпроси, които са по-елементарни и от тези на първото ниво. И колко било логично, видите ли, да бъде точно другият отговор, защото бла-бла-бла. Изводът ми е - продуцентите са лесно предвидими, а участниците - ужасно лесно манипулируеми. Останалото е плява.

# 617
  • The new Earth
QIQI, моля да посмекчите тона и да не отправяте персонални обиди!
Премахнах доста от постовете в последните страници и се надявам дискусията да продължи без нужда от повече намеса от страна на модератори!

Аха... не се допускат изказвания, които не са добри, бели и пухкави...

Моля да се съобразиш с предупреждението- независимо как го възприемаш.
Как да се съобразя? Аз сополи и лиги няма да пускам. Като ме баннете ще ви тегля една и ще забравя. Не виждам смисъла на форум, където трябва да играеш определена роля и да си казваш зададените реплики. Но вие си знаете.

Наистина не си схванал смисъла нито на форума, нито на предупрежденията!
Тук всеки може да бъде какъвто си иска, но без обиди и с нужното уважение към останалите!
Явно се нуждаеш от малка почивка. Имаш я!
Почети, премисли и ако желаеш заповядай отново!

# 618
И на мен ми беше скучно днес,очаквах да разнищват Борислав,а то..Знаех си,че няма да дойде  украинеца,абе никой не иска да им участва в шоуто Laughing Сега пък хърватин ще казва последната дума-колко ще е последна е съмнително. Нещо не им излезнаха сметките в този случай ми се струва.

Аз почвам да се съмнявам дали ще има следващ сезон Thinking Thinking

# 619
И на мен ми беше скучно днес,очаквах да разнищват Борислав,а то..Знаех си,че няма да дойде  украинеца,абе никой не иска да им участва в шоуто Laughing Сега пък хърватин ще казва последната дума-колко ще е последна е съмнително. Нещо не им излезнаха сметките в този случай ми се струва.

Аз почвам да се съмнявам дали ще има следващ сезон Thinking Thinking

Особено като се видя,че повечето си тръгнаха без пари, а се изложиха тотално. А  след като НОВА си изтърпи и наказанията, наложени от СЕМ, много се съмнявам и аз  Peace

# 620
Може ли някой да каже с няколко думи какво даваха в първата част на предаването? Благодаря предварително Simple Smile

П.П. А на мен ми е интересно, защо всички участници до тук , ги питаха дали искат да се откажат само когато стигнат някоя от сумите (2500 , 5 000 , 10 000) ,  а Боби се отказа на предпоследния въпрос преди 25 000 лв и въпреки това взе 10 000.  Thinking Аз до преди това си мислех (а и те така се изразяваха) , че можеш да се откажеш само когато си стигнал до някоя върхова сума от пирамидата.

Последна редакция: ср, 25 ное 2009, 01:08 от Whatever

# 621
Аз изтървах началото , някой да каже какво даваха по лайфа - нещо за Боби казаха ли. Какво стана с неговия случай.

# 622
Може ли някой да каже с няколко думи какво даваха в първата част на предаването? Благодаря предварително Simple Smile

П.П. А на мен ми е интересно, защо всички участници до тук , ги питаха дали искат да се откажат само когато стигнат някоя от сумите (2500 , 5 000 , 10 000) ,  а Боби се отказа на предпоследния въпрос преди 25 000 лв и въпреки това взе 10 000.  Thinking Аз до преди това си мислех (а и те така се изразяваха) , че можеш да се откажеш само когато си стигнал до някоя върхова сума от пирамидата.

можеш да се откажеш по всяко време, стига въпросът да не е зададен.

# 623
Сексуалното животно колко пари взе, че ми доскуча и превключих на друг канал. Кака Бойка защо толкова доволно и гордо се хилеше, не знам  Rolling Eyes

# 624
  • Луната ни пази
Сексуалното животно колко пари взе, че ми доскуча и превключих на друг канал. Кака Бойка защо толкова доволно и гордо се хилеше, не знам  Rolling Eyes
Николко, изгоря !
Айде, довечера поредния лайф. ДАно не е като снощния, защото си искам Безследно изчезнали!

# 625
  • София
Чудя им се на тези от ЦИ, що така си подценяват зрителите. Сега хърватин ще изследва Борислав, ама пак работещ за ЦИ. Само можем да си представим колко независимо ще бъде това изследване и как ще се опитат да замажат гафа с украинеца.
Ще се опитам да позная - хърватина ще потвърди резултатите от българските изследвания, за да се опитат да спасят силно разклатеното доверие във валидността на всички досегашни предавания и ще вкарат един два намека за "репутацията" на украинеца за да не остане у никой съмнение, че той нещо се е объркал.

# 626
Снощи сама си зададох на ум няколко въпроса - на които установих, че сама за себе си на 100% не съм сигурна. За чувства и вина основно. А в предаването задават постоянно такива. И какво правим, ако ние самите не сме сигурни? Полиграфа ще ни каже истината, така ли? Неотдавна бях чела, че подобни въпроси не са от компетенцията на машината, но факт - прилагат ги!

# 627
Мда, полиграфа не лъжел, но полиграфиста можел да се излъже и да изтълкува неправилно стойностите, което значи,че всичко пак зависи от субективното мнение на един човек, а не от машината. Как да вярваме тогава и в какво?  newsm78

# 628
Е как полиграфиста можел да не разчете? Значи отчитат се определени стойности. Има граници на тези стойности за лъжа, истина и неопределеност. Всичко, извън определена норма - се тълкува. По тази логика изследванията на кръв и урина, които също засичат определени показатели и се отчита дали са в граници или не - какво, и тяхното разчитане ли зависи от лекаря? Нещо не ми се връзва...За мен машината може да бъде излъгана, ако човек умее да контролира онези неща/показатели като възбудимост, психо-соматичните реакции и тн/, които се засичат от полиграфа.

# 629
Имам едно въпросче към maatbg, ако все още чете в темата естествено. Всички разбрахме, че на всеки един участник се задават 50 въпроса, от които се подбират 21 въпроса за предаването. Въпросите, които са отчетени с неопределеност не се задават. За Боби разбрахме, че от 50-те въпроса 4 са отчетени с неопределеност. Въпроса ми е: От тези останали 46 въпроса имало ли е изобщо такъв, на който той да е отговорил с лъжа? Или всичките са били истина.

За вчерашното деди - държа се като типичен селяндур мачо  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт