Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са някои от методите за отслабване, обсъдени в дискусията?
Как реагират участниците на постигнатите загуби на тегло?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
-
Какви са някои от методите за отслабване, обсъдени в дискусията?
-
Как реагират участниците на постигнатите загуби на тегло?
-
Какви са плановете за бъдещи срещи и събития?
-
Как се приготвят таблетките за отслабване на прах?
,Мименситка сутрешното кафе го пропуснах,но ще пийна от следобедното,Мимииии що бе мило сложи снимката на тази торта-окапах се да знаеш
,Гардения много неприятно е това с мъдреца-дано се оправиш по-бързо.На мен днес също ми е едно смотано и аз малко дремнах и за повдигане на настроението си поръчах един парфюм
.Иначе килограмите лека полека вървят надолу,но се чувствам подута като балон,защото съм в МЦ а и от 3 дни имам проблем с WC-то
.Много ви гушкам всички
Крис 70 направо ме размаза

л Е, май дълго стана, после ще пиша пак, поздрави и прекрасна вечер на всички мили дами
още в 6 сутринта и до вечерта поне още веднъж.
Нещо като да те заведат на най-красивото място на върха на някоя планина, да докоснеш небето, да видиш света в цялата му красота и после да те бутнат от върха в най-дълбоката и тъмна пропаст. Добре, че мога да летя и няма да се размажа на дъното на пропастта
Стигат ти 6 дена.Дори са ти много. Почти е сигурно, че се сваля до 5ти ден. Втора е период на сваляне, а когато си ПЗ задържане на постигнатото, но е възможно леко покачване, понеже ако си яла повече зеленчуци примерно...но в никакъв случай не се дебелее 

Ти въобще трета ще караш ли?въобще да си прочела нещо за фазите?И изобщо наясно ли си как можеш да си навредиш ?