Месце си хапвам със Дюкан, а пийвам си водичка и айрян - 217

• 46 328
  • 766
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета,много мислих,смятах,претеглях всички плюсове и минуси и разбрах,че сте прави HugНе се сърдя напротив когато критиката е градивна,тя помага на човек да се осъзнае и да тръгне по правилния път.Музичка,специално на теб много ти благодаря-помогна ми наистина.  bouquetЗнам къде са грешките ми в храненето и на всяка цена ще се постарая да ги отстраня,не искам да си губя резултатите в никакъв случай.Радвам се,че сте съпричастни с терзанията ми,защото няма кой да ме разбере по-добре от вас.Още веднъж благодарности newsm51

# 406
leni_leni , казали са ти вече, ама и аз - много вода! Ще прочетеш и в книгата, че с протеини и много вода, освен че се отслабва, се бори и целулита. А по-нататък и сама ще се увериш  Peace  А с многото вода и постоянното ходене до WC, дори ще им помагаш на бъбреците.
Подсладителите не са препоръчителни, но са удачни за утоляване глада за сладко. На пазара има и естествен - Стевия.
Аз не съм по крайностите - нито за, нито против подсладителите. Хубаво е да се избягват, но все пак може да хапнеш нещо с тях. Няма цял ден само сладко да ядеш, я?! Че си бил хапнал едно кремче или някой парче сладкиш, не мисля че е кой знае какво  Peace
noni2009 , не мога да не те поздравя за новия поглед над нещата   bouquet Безкрайното лутане м/у гали и протеини в четвърта е опасен кръг  Hug

А сега за мен: за втори път видях 5    Party
Знам, че сега вече ще вървя надолу.
Е, днес са 59,9кг , но ще видим в близките дни.

Мименситка, то май е заразно  hahaha

# 407
  • Варна
аз да си кажа- "възмутена" съм от Марпълчето и кулинарните и способности!е то бива, то може, ама чак пък толкова....!окапах се 100 пъти докато разглеждах вкусотиите, дето ги е приготвяла!идвам у вас на отглеждане!ще си купувам всичко, ти само готви! Hug Heart Eyes

Мименситка, как тъй не си се кукнала пак в ранни зори!? Hug

Гарденийче, Тонинка, Криси и Кали
Hug Hug Hug Hug

Дани Год ми се губи, newsm78 ама ще я критикувам скоро! newsm29  341uu

# 408
Ку-кууу....

Чета,че новичките нещо пак чели недочели.....Правят свободни импровизации на темата....
Хм.... Альооо...Четете!
Вещи е написала всичко необходимо в началото на темата....
Че после ще има...."Ти ли ме бутна или аз сам си паднах..."

# 409
Здравейте!
Канех се да се карам на дебеланка-оптимист, ама като видях албума на Марпълчето с манджите, направо занемях. Мога да кажа само - Мис Марпъл, завиждам на мъжа ти! Страхотна си!
Целувки на всички!

Я да си кажа аз все пак - дебеланка-оптимист, втора фаза продължава до сваляне на килограмите до желаното тегло. Колко дълго никой не може да каже. Най-често - 1 килограм на 7-10 дни, ама зависи от много фактори и от това колко си стриктна. Момичетата с право негодуват - не може да се захващаш с нещо, касаещо здравето и тялото ти и да не проучиш детайлно правилата и принципите. В крайна сметка няма желаните резултати, има неприятни последствия за здравето, носят се какви ли не слухове за режима и хора, които наистина имат нужда и биха спазвали стриктно правилата се отказват или не смеятда започнат. Казаното се отнася и за LOVE. Изяснете си добре какво правите и успех!

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 10:56 от Jenusha

# 410
да.....благодаря ви за вниманието...а кафенцето сутрин как го пиете?

# 411
Мацки, благодаря ви, Петенце, идвай бе, що не, то кат гледам, почна да се събира група, нали и Тонито ще дава мъжа  Laughing Ако беше лято, щях аз да се изнеса към вашия край  Wink Или пък да вземем да се съберем всичките кулинарни ентусиастки оттука, Мастърчето специално каня, но знам, че има и други, аз не спя, албуми разглеждам - и да открием верига дюкански ресторанти с кетъринг  Mr. Green Хем ще има къде да си правим срещите с отстъпка и в чудесна обстановка  Joy
leni_leni, аз лично си го пия черно без захар, но аз открай време такова си го обичам. Иначе не е проблем да си ползваш обезмаслено прясно мляко и подсладител. Тук му е мястото да напомня, че прясното мляко се ограничава до 0.250 г. на ден, а общото количество на млечните - до 1 кг., като в него влиза прясното мляко. Разрешено е обезмаслено сухо мляко, но аз не съм ползвала и не знам дали има в България такова (то и не те знам дали си тук де). Да използвам случая да ти пожелая успех!  Hug

# 412
Аз с 1хапче  подсладител и малко прясно мляко. Peace А следобедното без подсладител.
Марпълче,ще пия аз чайове и дано се оправя ,че като не ми е добре чак ми е криво. ooooh! И какво е туй главоболие ,незнам. ooooh! Между другото първо е записан мъжо да ти е под ръка.Да се разберем . Joy А,гледам не си забравила. Joy
Казвайте кой какво ще готви ,че не ми измисля главата нищо. newsm78 ooooh!

# 413
Тони,  Hug  Heart Eyes бързо да се оправяш, че виж какво хубаво време е все още, а ти да го пропиляваш  Hug
На мен ми се е прияло едно прясно зеленце с пиленце  eat

Офффффф, и да ви кажа преди малко в една тема прочетох едно мнение на една дама, която била гладувала 20 дена на Дюкан #Shocked Първо си помислих, че се шегува, после си викам, май не се шегува newsm78 няма отговор на въпроса как така е гладувала на Дюкан...А беееееееее.....
И после върви обяснявай, че не се мре от Дюкан Sick Sick Sick

# 414
  • Ловеч
Аз пиша рядко, но за сметка на това по малко  Mr. Green .
Да отбележа, че продължавам борбата с тлъстинките по кълките и трътката/и то успешно/. Нещо последно време разредих яденето и карам предимно на кисело мляко с трици и яйца през деня, за бой съм - на дребното му е някакъв мрънклив и ревлив период и не става готвенето с бебе на ръце. Оплаках се и сега да се похваля с още един кг отдолу - наближавам заветната цел.
Приятен неделен и отслабващ ден   bouquet

# 415
Айрис , браво, браво   bouquet Ей, така се прави - без мрънкане, с много резултати. Ама не е хубаво да не пишеш.

Сега да ви издам какво забелязах - Nimowe днес има първа месечинка.
Айде, да ти е честита  newsm51 Лесно сваляне ти желая, режимност и още по-лесно задържане на килцата!

ПП. Тони, като каза гювеч, ммммммм.........  eat  Просто невероятно вкусно ми се получава всичко сготвено там  Peace

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 13:22 от Gardenia

# 416
Крис, ами на ...такива свободни вариации на режима ни правят лоша реклама. Crossing Arms Не четат ,после човека им виновен.Ми той си го е казал ама кой да го прочете/ newsm78
Спретнах аз нещо като паприкаш с пилешко-с  домати,морков,лук-праз и кромид .
За довечера гледах рецепта на шуши за пиле със сос от извара,мляко и подправки като заливка и сготвено в гювеча.Ще видим дали ще стане нещо. newsm78
Nimowe ,честита месечинка тогава.Успех до заветната цел.  bouquet Hug

# 417
    tonnny_bg , ще стане няма къде да ходи  Heart Eyes Hug

Как те красавици мои аз така съм изпуснала , че напарво ужас ! До сега почиствах къщата и правих елхата красива , все пак скоро ще е декември ! Коледа еееее  Crazy !

При мен нещата са нормални карам си режима трета с малко повече плодове и активни фитнес упражнения  Mr. Green !

Следобед ще ви изчета и ще се включа пак !  Hug Heart Eyes

# 418
  • Basel
Nimowe,честита месечинка и от мен,продължавай все така  bouquetМарпълче, може ли и мен да вземеш на отглеждане и аз като Цветенцето всичко ще си купувам ти само ми го готви newsm53 това за кетъринга също много ми хареса newsm10.Leni_leni аз кафето си го пия дълго с два подсладителя и малко мляко.Днес съм на работа и като се прибера довечера ще изчета какви сте ги вършили през деня  bouquetKris70 една позната ме пита"ти сега като си на диета случвало ли ти се е много да прегладнееш,аз и викам ми не,а тя как така,пък аз и казвам-как ще прегладнея нали ям, и тя Shocked".Та тя много се чудела дали да започне Дюкан,но се страхува да не гладува,че не можела да издържи.Казах и да прочете първо книгата и после пак да си говорим,ако нещо не е разбрала.Та нищо чудно някой с Дюкан и да е умрял от глад rotfImbo

Последна редакция: нд, 29 ное 2009, 14:04 от Margito

# 419
Добро утро на най- упоритите, волевите и инатливите,

Аз да се похваля, за 3 дни ударен -1кг. при това , че съм в МЦ.
Внимателно прочетох някои от последните постове и взех да се замислям дали съм за тук, като ви открих си мислех, че това е място , в което всеки може да споделя, да се радва на успехите на другите, но и да задава въпроси, е, явно на  някои от вас  въпросите им се струват кога смешни, кога тъпи, кога провокаторски но не виждам лошо новаците да молят за съвет по-опитните.
Специално се обръщам към КРИС 70 и КАЛИ 08, целта ми не е да провокирам когото и да било , камо ли другите ви бля-бля, напротив , искам да се обърна към които с радост се отзовават да оказват подкрепа  и да получа най-правилните отговори.
Книгата я прочетох и то не веднъж и при всеки следващ прочит преоткривам за себе си нови и нови неща, но не съм сигурна , че тълкувам всичко правилно и затова питам, а не за да се превръщам в обект на подигравки.
Е, от днес ще се прекръстя на отслабващ оптимист, ще продължавам да задавам въпроси, без значение кой ще се подиграва и дали въобще някой ще отговаря.
Поздрави

Общи условия

Активация на акаунт